Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ringmancz

nový trailer na Mad Maxe

https://youtu.be/0VHpEyxcgU4

super hudba
  • Oznámen remake Final Fantasy VII. Hra vyjde nejdříve na PS4.

KONECNE !
    Jedina hra pri ktorej som aj plakal :D
    Must have <3
  • kkING

servery

Porad jsou nejake trable se servery? od vcerejsiho vecera se mi neslo dostat na games az dnes rano jsem se sem doklikal pres tiscali.cz, ulozeny link ze zalozek, nebo vyhledany pres google vas poslou na stanku " Welcome to nginx! "
    • kkING
      tak se omlouvam, problem byl na me strane, vcera se mi do pc dostal nejaky smejdik.
  • Kozy
    Teda ta Sony konference byla strašně nudná a chlapík s Disney Infinity byl na ránu. Snad kromě Dreams, který vypadá fantasticky mě tam nic nezaujalo. Nejslabší prezentace.
    • ale jednoznačně nejlepší hry. Last Guardian *14*
  • málo questů?

Zdá se mi to nebo má W3 málo questů. Jsem level 31 a nemám do čeho píchnout. Našel pár kontraktů a toď vše. Hlavně Skellige je strašně prázdné.
    http://www.ign.com/wikis/the-witcher-3-wild-hunt/Side_Quests

V podstatě po ukončení hlavní linie není co dělat, což je škoda, ten svět je obrovský a krásný a nejednou je prázdný a nemám tam co dělat...
  • Vogon

Dark Souls 3 trailer + potvrzení PC verze

https://www.youtube.com/watch?v=0RAlGv-IW4g
    Nakonci je logo Steamu, což znamená že to buďto bude na PC nebo na Steam Machine(hahaha).
    • Keyz
      Tak snad to nebude opět ekslusivní de*ilita. Kdy to bude vždy na nějaké platformě tak, aby jsi byl nucen přejít... Tedy jedna konzole a a steam machine :)

Aneb: neumí nabrat zákazníky kvalitou, přístupem, produktem...Prostě jinak. Tak je budeme nutit ekslusivním něčím, co si zaplatíme aby to jinde nebylo. Z toho přístupu obecně je mi na *11*
      • To jo, to jsou zm*di, co? Zaplatit vývoj hry a chtít něco naoplátku. Jak si to můžou jen dovolit...
        • Keyz
          Když beru tu myšlenku tak ano.

Kdybych to bral podle tebe tak zde máš 150 zařízení a 150 her. O tom to je, o větším dobru :) A tohle to není. Zaplatit vývoj s tím, že se firma vzdá šance na prodeje jinde a bude vazalem (doslova) jedné firmy, která takto bude lákat další lidi aby šli tam.

Navíc řeším problém těch her na jednu platformu a ne vztah: Investor - firma. To poté je jasné. Zaplatí a diktuje si co chce... Jinak je obecně lepší tohle nedělat a lákat na produkt, kvalitu apod. Což je logicky více obtížné něž koupit % a nutit něco super aby to bylo pouze u nás.... To je hnus.

Aby jsi tedy mohl hrát to co chceš musíš mít X zařízení a to je špatně.
          • Není to špatně, je to naprosto v pořádku.
            • Ten poslední odstavec :D, Marx by z tebe měl radost Keyzi
            • Jo jo, to je hodně zajímavý. Tak pozor, ať nemáš štěnici v kytičkách.
            • Keyz
              Tak jestli chceš žít ve světě kde vše řídí trh tak pak ano.

Poté to bude přesně takto. Opět...Nebavím se o vztahu investor - firma. Poté to je jasné. Ale bavím se o vizi. A tohle je blbě. Proč? Protože poté aby jsi měl maximální zábavu musíš mít všechny konzole a tedy na to mít.

Kdyby vynucování nebylo tak časté anebo vůbec, tak máš vše všude a hraješ jak chceš a platformu řeší podle kvality a jiných prvků. O tom to je.
              Jestli chceš aktuální vizi kde máš vše na jeden HW (protože firma nutí lidi přejít), tak OK. Ale obecně je lepší to druhé, protože to nesvazuje a je to svobodné :)

Proti tomu by lidé měli brojit a pak nepotřebuješ žádné špatné vynucování ze strany vlády. Ale většina není vzdělaná a nevzdělané většina vládne vzdělaná menšina, tak poté to je nepravděpodobném, že se lidi vzdají fanboy metody kterou firmy podporují.
  • jindra.veliky

novy CoD

kdy bude predstaveno novy CoD? Vzdycky to bylo pred E3 na ty CoD akci nebo na konferenci MS a ted porad nic... *7*
    • Na co představení? Stejně všichni vědí jaké to bude...
    • oktavius66
      COD bude představeno na konferenci od SONY.
  • ringmancz
    hoši, spravte si to
    • Draken69CZ
      nemá cenu spravovat smazat a začít znova, návštěvnost už vybudovanou mají *15*
  • Tak Guerrilla dnes na Sony odhalí asi Killzone pro Morpheus, dle Yoshidova twitteru *12*
  • V nabídce krétského obchodu se na několik minut objevila PS4 hra Gran Turismo Sports.

Panebože....krétského?... snad Chorvatského, ne?
    • Croatian=krétský. Cretan=kret*nský. Co na tom nechápeš? *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit