Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79092 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sniper: Ghost Warrior 3 nabídne otevřený herní svět.

to říkali i o dvojce a hle jak to dopadlo *6*
  • V review si většinou stěžují na propady fps(ps4)a na ne moc povedený boj.Naopak dost kladně hodnotí qvesty,svět a příběh.
    • http://www.gry-online.pl/galeria/galeria_duze3/453065654.jpg
      Tohle snad není ani ten Witcher 3, jak byl na videu *15* . To NPC Nemá ani oči. Něco jako AC:Unity (kde to bylo ale ještě horší)

No, začínají vylézat pěkné obrázky.
      • Te pysk ... to vypada hur, nez to co prezentuje Vavra jako prealfu.
      • Femto
        a není to schválně? Nemá je vypíchlé? *15*
  • Tak jsem zkouknul pár videoreview Zaklínače 3 na Ytube (zatím jen konzolové verze) a je fakt,že to nevypadá jako v dřívějších trajlerech a gameplayích ale na druhou stranu to zas neni nějaká katastrofa.
    • Vis, nejde o to jak to vypada, ale o to, jak to bylo prezentovano. A nevm jak to beres ty, a spousta dalsich, ale ja to beru tak, ze zde je zcela jednoznacna snaha o podvod. Podvod, vedouci k zisku. Protoze pokud prezentuju nejakej produkt v nejakym vyvojovym stavu, tak ocekavam, ze vysledek bude stejny nebo lepsi, a ne mnohem horsi. Ale to by holt nebyl milion predobjednavek, ze ...
      • Tak já předobjednávku nemám.Počkám až na víc recenzí a hlavně na víc videí a ohlasů.Do toho ještě nejaký ten patch a uvidí se.
    • Podle polské recenze to prošlo velkým zhoršením a také to má technické problémy. Boje jsou navíc lehké (asi ústup pro americké děti)
      http://www.gram.pl/artykul/2015/05/12/wiedzmin-3-dziki-gon-recenzja.shtml

Zatím za mě W1 > W2 > W3
  • Witcher 3 - Obrázky z PS4 verze

Varování: Je to hnus *11* *15*
    http://i.imgur.com/CDaOZPo.jpg
    http://i.imgur.com/4HnTUEc.jpg
    • Ten druhy screen celkem odpovida gameplay videim z ps4. To ze ten prvni vypada hur je jen dany lokalitou. Proste je to slaby HW a vypada to jako w2 na low detaily. Behem hrani to bude vypada asi lepe, ale zadnou slavu bych necekal.
    • Obrazem: Grafické porovnání finální verze Zaklínače 3 s trailery na hru z předchozích let.

Hele, tos tipal z nejaky aspon 15let stary gamesky? ...
    • kennyB
      Kecy z pleci na dvě věci... nevím, kde jsi tohle vytáhl, ale meleš nesmysl. Podívej se na youtube...
    • Tohle je taky z PS4 -
      http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--M5pmugFr--/1248743196262716846.gif
    • Teda nevidím hnus, ale stále pěknou grafiku ať to běží na čem chce. Když se řekne hnus, tak pamatuju tohle http://bit.ly/1K4rA7Z Možná to není extra třída pro dnešní rozmlsaný miminka, ale zlatá dnes doba jak hry vypadají, zlatá.
      • Oproti těm ukázkám to je sarka rozdíl.... Zubaté stromy, rozmáznuté pozadí atd.. Vůbec stíny. Vypadá to ošklivě.
    • oktavius66
      To se mi nějak nezdá...Venku jsou už desítky gameplayů z PS4 a takhle to fakt nevypadá.
      • Femto
        tak si projeď tohle http://www.gry-online.pl/S020.asp?ID=10464&STR=5 Jako nic proti, kdybych to srovnal s jedničkou, tak trojka nebude na tom o moc lépe a rozhodně to nesvádějme všechno na PS4, viděl jsem na PS4 Dragon Age :I a vypadá skoro totožně jako na PC, viděl jsem Infamous a vypadá graficky aktuálně na rok 2015, i když vyšel loni na jaře. Neříkám, že je PS4 trhač výkonu, ale určitě to má více výkonu než PS3 a ty screeny jsou jak z PS3...
    • LV, maj gule a pouzivaj jeden nick
      • Femto
        ale má recht, vypadá to na úrovni Dragon´s Dogma. Ten první screen je na úrovni PS3...
        • bodejt, nextgen bublina splaskla uz v den vydani ps4
          • oktavius66
            No nevím... The Order 1886 je graficky úplně někde jinde. Nemluvím ani o Uncharted 4. Ta konzole má prostě výkon, ale mám takový pocit, že je chyba někde jinde. Spíše si myslím, že se to někomu nechce dělat aby to vypadalo všude stejně. Je zajímavé, že Playstation exkluzivity jsou vždy graficky uplně super a bez námitek. Viz. The Last of Us. Z té PS3 se na tu hru vymáčklo maximum a vypadalo to naprosto perfektně a téměř bez záseku.
            • Ta konzole ma vykon podprumernyho PC, ale na tom nesejde, hra muze vypadat slusne na libovolnym HW - samo v nejakych mezich. Z toho co se tu vsude kolem postuje je naprosto jasny, ze pani vyvojari se na to proste vykaslali, marketaci odprezentovali renedery, a mozna doslo i ktomu, ze pres (kolik 3, 4?) odklady se ve finale z hruzou zjistilo, ze to stejne na zadnym normalnim (= bez 4x SLI) HW nefunguje.

A ja se ted neskutecne rechtam, protoze nekdy pred 1/2 rokem sem postul k infu o odkladu, ze to bude jeden megapruser. A voiala, je to tu.

Ale samo, ovecky becely, ze to neni pravda, ze se hra musi jen doladit a optimalizovat a ze si radsi pockaj.
            • 2Jan: Na pozadi se v zadny hre nic nedeje, a je uplne jedno jestli je to tunel, nebo openworld. Zjisti si jak se to dela. Vzdy funguje jen to, co vidis, nebo je ve tvym dosahu. Vsechno ostatni ma tak maximalne nejakej ulozenej stav.

Podotykam, ze me osobne na vzhledu vubec nesejde, a hraju klidne vizualne daleko horsi vytvory, pokud me zaujmou herne, ale tenhle vizual propagovat jako AAA hru, to si nekdo dela hodne velkou p.del. Mno ale co, hraci koupej, $$$ budou, tak co.
            • Srovnáš jiné hry. The Order 1886 je FPS koridor The Last of Us to samé. Koridor.

Tam nemáš tak velký svět, kde se děje hodně věci na pozadí atd... Ten výkon tam prostě na tohle není. Když ty koridor hry jedou 30FPS a někdy jen 900P....

Navíc SONY a MS platí těm kdo dělají pouze pro ně podporu aby to vypadalo co nejlépe. Prostě jím hodně pomáhají....Takovou pomoc CD Projekt nedostane ani nikdo jiný. Ne zdarma....
            • Femto
              PS3 stálo 18K, PS4 stojí půlku .)

https://www.google.cz/search?q=infamous+second+son+graphics+beautiful&biw=1536&bih=758&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=wi9SVcihCorSU5GwgNAG&sqi=2&ved=0CAYQ_AUoAQ

jinak učtítě to jde, když se chce, to mi nikdo nevymluví... Ale tak aspoň vím, že v klidu můžu ignorovat PS4 verzi u Zaklínače a zaměřím se na PC verzi.
            • C-BEAM
              nechci se zastávat konzolí protože jejich výkon je mizerný a nechci vědět co bude o 2-3 roky ale za místy skutečně mizernou grafiku Witchera3 je plně zodpovědný především CD Projekt RED (který nemá bohatou historii s portováním na konzole) a až následně slabší hw. V případě The Order je jasné, že šlo o maximálně vyladěný engine ušitý na míru PS4 s úzkou podporou Sony. Takový engine není žádná legrace a jen málo firem dokážou svůj engine takto odladit.
            • Jenže PS3 byla úplně jiná liga. Ten vizuální rozdíl mezi hrami ze začatku a na konci životního cyklu PS3 byl velmi značný díky cell architektuře, která nebyla moc snadná na zvládnutí, ale skýtala velké výkonnostní rezervy. Nemluvě o tom, že když X360 a PS3 přišli na trh, tak to byly velmi výkonné kusy HW na které se steží chytaly ty nejvýkonější PC.
              Situace s PS4 a X1 je ale uplně jiná a konzolím dochází dech už od začátku. Exkluzivka Order sice vypadá lépe než multiplatform W3,ale stejně se o žádný zázrak nejedná. To co nakonec vydali je minimálně o třídu horší, než to co původně prezentovali.
              Nemluvě o tom, že Order je koridor a ještě k tomu exkluzivka. Bylo by to celkem smutné, kdyby to vypadalo hůř.
  • W3

Někdo psal v komentáři u toho gamespotu, že prej jeden konec zahrnuje smrt Geralda. Někdo z mnoha kdo to hráli ale moc kecal.

Jinak podle recezentí to nemá tak hloupé a generické questy jako opěvované Dragon Age. To je dobře u tak velké hry.
    • ja četl že zemre v každem konci protože to ma byt poslední díl. ono tam tech koncu neni zas tak mnoho a liší se jen kozmeticky (treba jestli prežijou i vedlejší postavy jako cyri a pod.). Ale Geraltuv konec je dany napevno /pozor spoilery
      • Femto
        *3* to je blbost, to ti nikdo neuvěří tady. U jednoho konce budiž, ale u všech by to bylo trapné, když už ho jednou oživili a potom by ho zase zabíjeli. *7*
  • Joshua

BoxesWithGuns 2x

Desura key: SF4IP-7WWU7-TRPC7-Z2QAD-40440
    PM76B-7V4NA-RQ9J5-WQ3US-ATHDK
    • Draken nema Desura acc? Nebo zapomnel podekovat?

*1* *1*
      • Draken69CZ
        Já děkuji vždy, fandím bratrům Slovákům.
  • Obrazem: Grafické porovnání finální verze Zaklínače 3 s trailery na hru z předchozích let.

Ty nové screnshoty na mě působí jako mírně hezčí W2. S těmi staršími záběry se to nedá vůbec srovnávat.
    Downgrade snad ještě větší než u watch dogs.
    Ta hra sice nestojí na grafice, ale ať si říká kdo chce co chce, grafická stránka pomáhá dotvářet zážitek a atmosferický dojem ze hry. A tady to osekali značně...
    Jak to tak vypadá, tak člověk dnes už nemůže věřit ukázkám her rok a více před vydáním. Sice to není uplně nová věc, ale dřív se to rozhodně nedělo v takovém měřítku.
    • Video: Intro ze hry Zaklínač 3 a oficiální záběry z Xbox One verze hry.

O grafiku mi ani tolik nejde porad ta hra vypada skvele ale ty barvy, kontrast a vubec vsechno co bylo na puvodnich obrazcich se mi teda libi daleko vic a jak normalne proti barevnosti nic nemam sem se to proste nehodi...
      • To souhlasím, temnejší barevná paleta z dřívějších ukázek se mi také líbila mnohem víc.
    • dalo se čekat
    • Já bych těm screenum moc nevěřil, sice je toho plnej internet, ale původně CD Projekt řekl, že W3 na ultra nebudou ukazovat (ani ty videa, co se množí na youtube nejsou na ultra), navíc se to srovnávají screeny z ps4/xone verze, protože youtubeři měli možnost hrát jen oblast white orchard, takže k Novigradu neměli přístup (a ten screen, který odpublikovala nvidia zase stáhla) a přišlo by mi hodně hloupý, kdyby v půlce minulýho roku měli hratelnou hru v tak pěkný grafice a pak by vydali tohle. Podle mě propagují grafiku na úrovni konzolí (aby tím nepoškodili prodeje) a až si hráči doma pozapínají všechny ty efekty, které mají od nvidie, tak zase rozjedou další vlnu hypu. Samozřejmě se můžu mílit, to se dozvíme zanedlouho :-)...
      • *mýlit
      • Hmm, tak uvidíme no. Třeba to nebude tak horké nakonec.
      • Femto
        nebuď naivní, pak nebudeš zklamaný. Youtubeři hráli na ultra pří FullHD, navíc jasně poznáš, že textury jsou docela průměr, o vegetaci škoda mluvit, jina lokace z toho neudělá tu hru z roku 13 či 14. Celkově se hra asi povedla, tak neni důvod se nějak rozčilovat u downgradů.
        • A v roce 2013 nebo 2014 vznikaly špatné hry?
  • Femto
    První recenze na W3 venku. Gamepsot 10/10, IGN 9.3, Gameradar 8/10. Uvidíme, recenze neberu moc v potaz u tak velkého RPG, pochybuji, že to mají komplet dohrané.
    • ok
    • Ronox
      Na Gamespotu to psal borec, co se zaměřuje jen na fantasy RPG hry a utopil v tom přes 100 hodin.
      • Femto
        jo to je souls fan člověk, ten by měl mít vkus... Takže ta 10 potěšíla.
  • jakubc

Obrazem: Grafické porovnání finální verze Zaklínače 3 s trailery na hru z předchozích let.

Wow, už jsem úplně zapomněl, že měl třetí díl vypadat tak úchvatně. Sice se na hru opravdu těším a ošklivou bych ji nenazval, hlavně detaily na modely postav a obličeje jsou stále super, ale downgrade je to masivní.
    • Femto
      tak nějak bych řekl z těch prvních dvou screenu, že Witcher 2 je next-gen a Witcher 3 je exluzivně pro PS3/ Xbox 360, ale nejspíše to bude špatně zvoleným screenem...
      • jakubc
        Witcher 2 vypadá fantasticky, bohužel rozmaže cokoliv dál než pár metrů. A to jako FEST rozmaže. :-)
  • oktavius66

Assassin's Creed: Chronicles

Nevím jestli o tom víte, ale tato minisérie se rozroste o dva další bratříčky *1*. Opět se ale bude jednat o 2,5D hry stejně jako China. Konkrétně půjde o Indii a Rusko. Rusko mě totálně překvapilo, že ten asasínský borec drží v ruce Mission Nagant s odstřelovací optikou a pás nábojů přes hruď... Ale na druhou stranu mě to trošičku štve, že si vyčerpají tak dobré země a náměty na 2,5D hru. Být ty lokace dělané jako normální 3D hra, tak by to vypadalo o hodně líp (věc názoru). Pokud nevěříte, tak se přesvědčte sami:
    Info:
    http://assassinscreed.ubi.com/en-GB/games/chronicles/index.aspx
    Trailer:
    https://www.youtube.com/watch?v=JapuE16BPrY
    • Morraw
      Dobré dodat, že se rozroste o dva copy&paste bratříčky. Vizualní styl mě nakonec neoslovil a ani herní mechaniky, ovládání či příběh za moc nestály. Snad příště, ale moc od této odbočky neočekávám.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit