-
Remake prvního dílu hry Ratchet and Clank byl společně s filmem odložen na jaro 2016.
na film se těším tak jak tak, ale teď ještě víc: John Goodman, Sylvester Stallone, Paul Giamatti, Rosario Dawson -
Přátelé,
dnes se v bleskovkách objeví i nějaké zapomenuté zprávy z posledních dní, tak buďte shovívaví - raději je nahodím se zpožděním, nežli vůbec. Poslední prodloužený víkend dal společně s velkým množstvím zpráv, hokejem, příprav na změnu bytu a ostatními neGames záležitostmi vcelku zabrat *3*
Btw: Účet LV426 byl na několik dní zabanován z důvodu kradení nicků a vytváření multiúčtů se kterými pak na sebe navzájem reagoval. -
-
Páni, páni a to on řikal proč by ho měli banovat, b-tch please. *3*
-
Tak snad bude vidět i důvod banu u každého. Když se píše jen obecné porušené pravidel.
Super, že to řešíte a sledujete i tyhle věci, kde na sebe jeden člověk reaguje a tvoří spam atd...
Ale veřejně napsat o někom za co to má je neslušné, když se to samé neděje u ostatních a přitom zde jejich příspěvky také mizí (tedy asi jsou stejný případ) *3* -
Made my day :D
-
Ale LV přece tvrdil, že nic takového nedělá.
Jo jinak neber to jako výtku, ale vykašlal bych se na nějaké žebříčky prodejnosti. Stejně vidím pouze VB a Japonsko:-D U Čr bych to pochopil, ale takto mi to přijde zbytečné. -
No jasně schizofrenik LV426.
+1 -
hlboka poklona za poslednu vetu *4*
-
-
Prosim poradte mi hru :)
Nevědeli ste hry podobné Port Royale ? -
-
Zkus East India company :-)
-
sice ty hry neznam ale rika se že Rise of venice je podobne
jinak chci se zeptat, važne je tretí díl tak špatnej, tady dostal 3/10 ale jinak to vypada zajimave -
Jeste to neni hotovy a neni to hra s takovym "nadhledem" takze se do souboju musis vic ponorit ale ve finale to ma bejt open world s obchodovanim atd. a vypada to skvele. Jenom to myslim bude online ve stylu Elite...
http://www.navalaction.com/
Vlastne to vubec neni jako jedina z tech her co jsi zminoval ale stejne si to zaslouzi pozornost :D -
-
Mmm,o téhle hře jsem nevěděl díky,vypadá nadějně :)
-
-
Ted mně napadá jedině patrician a Sid Meier's Pirates :)
-
-
Konami nepočítá ve finančních plánech pro tento rok s vydáním nového Pro Evolution Soccer na západním trhu.
RIP kvalitní fotbale na PC/konzolích -
-
kdyz uz vas bavi fotbal...
neni lepsi si jit ven zakopat? -
-
A já místo toho abych si koupil Hatred, tak půjdu ven........
To jsou vždycky hrozně debilní tyhle kecy v diskuzi o sportovních hrách. Co když třeba si jde člověk ven zakopat, pak přijde domů, umyje se, nají se, dá spát děti a chce si něco zahrát, tak proč ne PES/Fifu, když ho baví fotbal? -
Nadýchat se čerstvého vzduchu a ještě se pohybovat po vlastních nohách? Neblázni!!!
-
-
Ano. Opravu každý chce hrát za NPC které nemají jména ale nějaké zkomoleniny, navíc to je technicky špatné. FIFA jasně vede. Technicky lepší, pravá jména a je to navíc propracované.
-
-
ale na PES jsem si mohl zahrát alpesoň ligu mistrů to ve FIFA ne
-
Souhlas
-
-
-
Ten hate na zaklínače je fakt nechutnej. Hra ještě ani nevišla a už je to pro všechny největší zklamání. *11*
-
-
Když vidíš ty obrázky z PS4 verze, když vidíš jak dost možná kecali jako v případě Watch Dogs a když vidíš informace o lehkém boji...Tak to je přinejmenším znepokojující.
Něco jako ten mega zápas v boxu. Lákali lidi na zápas století a ano, podle sledovanosti to byl, ale když poté řešíš jiné věci a čteš si komentáře lidí kteří tohle sledují pravidelně tak, to to nebylo nic extra. Jen vyhypovaný zápas atd.
Tohle má smysl řešit. Naopak je horší plácat se po zádech jak to má 10/10 a je to nejlepší. A neřešit nějaké prvky které jsou jiné, horší anebo špatné... -
-
Jako jo, ale PC verze s patchem venku ještě není. Takže dokud to nebudu hrát u sebe na stroji, tak mě jakákoliv hysterie nechává chladným.
Že to na konzolích vypadá tak jak to vypadá ? A co by dělali ostatní, kdyby zjistili, že v kvalitě jaké to prezentovali, to pojede na konzolích třeba 15 FPS?
Navíc PC verze bude mít možnost nastavení, prohrabat se v konfiguračních souborech, mody.. -
-
Co by dělali ostatní... Nic. Kupovali by to stejně :)
Kecají jak to bude vypadat, dokonce to tak prezentují a dost možná to je jinak (na konzole to je jinak to již víme)... Přitom musí vidět jak to jede, když to prezentují na nějakém HW. Hra na konzole a PC jsou rozdílně věci. A jak jsi napsal uvidíme po vydání pro PC verzi. Ale nesnáším lhaní předem.... Poté by každý mohl lhát a to by vypadalo opravdu skvěle.....
Ale z to co zatím víme to vypadá na Watch dogs případ. Navíc proč se mám sakra hrabat v nějakých souborech? Tohle má udělat za zákazníka ten kdo dělá hru. Má to dát do nastavení. Když to lze měnit v souboru, tak to má být v nastavení....
-
-
-
-
Je mi zle z marketingové kampaně CDP, lhali od prvního do posledního dne. Jsem naprosto zděšen, že tuhle firmu ještě někdo obhajuje. Navíc ohlášené DLC před vydáním hry.
-
-
Mně je zase zle z tebe a z tvého hatovaní hry,kterou jsi ještě ani nehrál. :)
-
-
DLC jsou zdarma, příběhové "DLC" jsou už datadisky....
-
-
lol. Prý datadisky. CDP od druhého dílu krásně nadsazuje v hodinách *11* Žádné DLC zdarma nejsou, jen vystřihli vlasy a pak servírují jako free-DLC. *11* *11* *11*
-
-
Ano datadisky. Jestli s tím máš problém, tak to ignoruj. Mimoto si zjisti, co všechno bylo například zdarma u Zaklínače 1 a nikde se tím nechlubili. To nemá většina her v rozsahu ani v tom placeném. I když co na tebe vůbec reaguji, ty si stejně pojedeš to svoje.
-
-
-
-
Mapu Zaklinace projdete za 35 min testovala to redakce Playstation Access.
Takze tu mame dalsi lez CD Projekt tvrdil neco o 1.5 hodine, slusni lhari ti Polaci.
Ted jeste ta jejich pohadka o speedrunu za 30 hodin, paneboze to sou sasci.
Herni doba bude taky tretinova ne :-D -
-
Nepotvrzeno: První patch pro Zaklínače 3, jenž vyjde v den vydání hry, bude dostupný pro všechny hráče (tedy i pro ty, kteří si hru sehnali nelegálně).
To bych nebral negativně vzhledem k tomu, že slibovali minimálně 100 hodin hraní.
Takhle by 60 hodin zabralo běhání *1* -
Lháři? Ale pěšky to za 1,5 hodinu dojdeš. Pokud vím, tak jeli na koni (rychlost oproti běhu je skoro 5 násobná), pluli na lodi (dvojnásobná rychlost) a to je ksakru rychlejší pohyb než pěšky. Navíc CD Projekt řekl, že to projdeš pěšky (během) za 1,5 hodiny. Což zkus si to představit. I 35 minut je úctyhodných. Zkus si Skyrim například běžet takto. Tam jsi z kraje do kraje za 56 minut. Navíc představa, že jedeš na koni někam 40 minut. Osobně mi stačí Elite, kdy někdy na skoky mám i 15 minut jeden když jsem teď na kraji vesmíru.
A pro srovnání je o pár "metrů" větší jak Skyrim, 1,5 krát větší jak GTA V. Tak si to zkus porovnat. -
-
Jo a taky klickovali a kochali se okolim.
No ja to beru tak ze kdyz to nekdo takhle pocita tak se pohybuje jako hraci ne? Nebo ty me chces rict ze ve hrach chodis misto behani??? -
-
Ve Skyrimu jsem více jak 2/3 mapy objevil pěšky, bez koní.
-
-
lol, mel ses zeptat ja bych ti poradil kde koupíš kone (bylo to hned v první vesnici) *15*
-
-
-
ve skyrimu to bude i dýl protože nemužeš jít rovne a stejne zabloudíš *7*
-
https://www.youtube.com/watch?v=_XXOofl2cXE
-
-
Jo děkuji, už jsem si ho našel sám:)
-
-
-
-
Life Is Strange Ep. 3
Vyjde 19. května: https://twitter.com/LifeIsStrange/status/598472961163546624 -
Porovnání rozdílů mezi Black Mesa 2012 a Black Mesa 2015
http://forums.blackmesasource.com/index.php/Thread/28045-Black-Mesa-2012-vs-Black-Mesa-2015-Image-Comparisons/?postID=608040#post608040 -
Vyšla CZ na Divinity: Original Sin
http://forum.divinityfan.cz/tema/stav-cestiny-kdy-kde-a-podobne.143/ -
-
Co jsem pochopil, tak to ještě pořád nevydali.
-
-
Na facebooku píší, že Larian tam má nějaký problém nebo co.
-
-