Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • The Witcher 3: Wild Hunt - Launch Cinematic

https://www.youtube.com/watch?v=1-l29HlKkXU&oref=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D1-l29HlKkXU&has_verified=1
    • Keyz
      Podle té grafiky to nevypadá na downgrade *3*
  • solomon.short

Cannon Fodder 3

Steam key, kdyby mel nekdo zajem: 42TVJ-70WHZ-X7RDJ

treba budete rychlejsi nez Draken :D
    • dik :P
      • jakubc
        když W změníme za K a přeházíme písmena, vyjde nám Draken... Náhoda? Nemyslím... *1*
        • solomon.short
          nene, to on by psal pod svym uctem, rad tim tady lidi popichuje :)
          • Draken69CZ
            Už aby skončil hokej a já se mohl naplno věnovat sběru *3*
  • Clicker Heroes nyní i na Steamu http://store.steampowered.com/app/363970/ ... Nekamenujte mě!
  • Ve Star Wars Battlefront nenalezneme vesmírné bitvy, protože vývojáři chtějí, aby všichni hráči zůstali ve stejném prostředí, přičemž Battlefront se soustředí především na boj pěchoty.

Nejdřív mě potěší přítomností pohledu z kokpitu, a následně to zazdí tímhle...
    • Spíš se u téhle značky počítá s hromadou DLC. Jednou to tam nejspíš bude.
      • Tak je to přeci jen restart série, dvojka je mít bude a trojku, po tom co budou teasovat plynulý přechod mezi vesmírným a pozemním bojem, zruší.
    • omg a na ty sem se tolik tesil, ale to už by bylo spis moc prace pro ně udělat treba neco navic co už dokazali pred pomalu 8 rokama bez problemu
  • Keyz

Recenze na W3 o tom, jak tam jsou ženy špatně vykreslené a je to celé sexistické

http://www.polygon.com/2015/5/13/8533059/the-witcher-3-review-wild-hunt-PC-PS4-Xbox-one *15*

To v*le to je teda stránka *15*
    • jakubc
      Vávru na ně... Nejdelší úsek recenze věnovat tomu, jak špatně tam jsou vykresleny ženy a zakončit to stížností na absenci (barevně) jiných ras... Ve fantasy, kde je těch jiných ras tolik a problémy menšin se tam řeší neustále... jasně!
      • Je to šašek...

Navíc ve W2: ta ženská čarodejka brutálně upálila armádu chlapů a bylo OK? Proč nebyl proti? To bylo mnohem horší.

A hlavně, je to hra a je jedno co tam. Je to vymyšlené a proto to je krásné. Mohou si vymyslet svět jaký chtějí. Klidně svět kde bude jedna rasa a to černoši. Je to jedno. Jen těm šaškům to vadí. Ty nemají co dělat, nic neumí a jen kecají o pravávech ve hře, o sexismu ve hře atd... To je jejich smysl života. Kecat od počítače anebo na nejakém vystoupení....

Jak se zde psalo. Je nutné proti tomu brojit. Jinak se to prostě bude šířít. Když to nemá slušnou opozici na webech.
        Proč třeba Games nevydají článek o tom, jak tohle je hovadina a co to napsali za sr*ku? Aby byl jasný postoj games. Mlčení je tichý souhlas. A ano, i na takové hlouposti je nutné reagovat jinak se to prostě bude šířit dále...Od hloupostí to začíná a pak to přeroste dále. Škoda, že games na to kašle (možná to dokonce podporují) a to samé jiné weby. Souhlasí s tím? Asi ano.
        • kostejnesmrtelny
          Páč Grygar je další jeden takovej.
    • Tilwaen
      Jak si vehementně stěžují, že jsou všude pouze běloši a ta hra je rasistická... a ona vlastně je. Však se jen podívejte, jak se chovají k elfům *1*
      • Keyz
        Neskutečný....

Bohužel někdo tohle podporuje a šírý tyhle bludy všude možně. Je potřeba aby ostatní weby proti tomu bojovali. Jinak se to bude šířit dále jako rakovina.
    • kostejnesmrtelny
      Fakt je mi občas do pláče z toho, kam to 21. století dopracovalo... *11*
    • Snad si už Arthur zrušil to předplatný Suicide Girls, jinak jiným vyčítá sexismus a jak tam chybí černoši, ale spousta z těch jeho keců zavání kulturním šovinismem.
      • P.S.

a tady je originalni video, tak snad vam dojde o co jde
        https://www.youtube.com/watch?v=yyDUC1LUXSU
      • jestli nevíš jak se cítí ženy, jako obeti sexizmu, tak koukni na tohle video, taky by se ti nelíbilo kdyby muži byli vykreslovani takhle:

https://www.youtube.com/watch?v=tC1XtnLRLPM
        • Chim
          Klidně ať tak vyobrazování jsou, když si to najde své publikum...
        • Dost dobry :D
  • Bleskař

Že ti psaní bleskovek moc nejde je známo, ale co jsi teď předvedl to je síla. To je málem na veřejnou omluvu člověče (vtip). J
    Pod tou IP kterou vidíš sem chodí 4 různí lidé z práce, já jediný jsem registrovaný. Párkrát na mě už ani nevím co to bylo zareagovali aniž bych to tušil (jsou na jiném patře, 2 sedí naproti sobě), řekli mi to až později a ty si z toho vyvodíš, že jsem mluvil sám na sebe a kradu nicky, ty jsi se zbláznil ne? Já, který jsem v životě nikomu žádný nick neukradl.

Pane Cestr, není jen černá a bílá, chápu že člověk, který je schopný napsat 10x měsíčně nějakou chybu v bleskovkách nebude v něčem jako je IT moc sběhlý (bez urážky), ale občas to chce trošku zapřemýšlet, než někoho veřejně osočím jako jsi to udělal. Kdybych chtěl, napíšu ti tady pod stovkou různých IP a nepoznáš to, ale proč bych to proboha dělal.

Akorát jsi tu rozvířil legendy o multinicích a nahrál tu tak některým, kteří z toho budou žít další rok, styď se....
    • Ronox
      Já, mé druhé já a Irena.
      • Parádní film ! Díky za připomenutí !

*4*
    • No jestli to je posouzeno jenom podle IP tak se obavam ze muzu brzo dostat ban taky protoze buhvi kolik lidi z ty moji kolbenky chodi sem a forum a pisou pod stejnou IP :D
    • Veskoslav
      Z práce? Takže tě vyrazit ze dvou důvodů: 1. schyzofrenie jako závažná nemoc, 2. v pracovní době chodíš na zábavné portály.
      • Lukass
        Solidne komunisticky mysleni...
      • Keyz
        "v pracovní době chodíš na zábavné portály." *15*
        Ne každý dělá práci kde skutečně maká celou dobu. Zejména v IT jako podpora sedí v kanclu kde má možnost dělat i jiné věci, však se to děje skoro všude. U kancelářských profesí.

To není problém, když to nevadí tam kde maká.
        • Veskoslav
          On a IT? Jo a 4 IT si neošéfují to, že mají stejnou IP:-D
          • Ty si teda znalec. To maj mit pro kazdy PC verejny ip? Radsi uz nic nepis, kdyz tomu nerozumis.
          • solomon.short
            zeby treba NAT? Ja z firemni site taky nemuzu jako prihlaseny do diskusi, protoze je IP vecne zabanovana... ale stejne by me zajimalo kdo od nas to je :)
          • Keyz
            Netuším co dělá, zda je doma na podpoře a debatuje sám ze sebou anebo ne :). Jen jsem chtěl říci, že jestliže maká, tak v hodně zaměstnání máš mnoho času na čumění na web *4*
    • .... a taky pohádkář.
  • Lukass
    Lidi mel bych dotaz ohledne kariery v Project Cars.
    Zatim sem odjel jeden Clio cup a zajima me zda kdyz skoncim v sampionatu na top 3 dostanu novou nabidku do lepsich podniku? Nebo musim rozjet novou karieru v jinym tieru?

Zatim sem hral prevazne multak a trenoval, takze moc nevim jak kariera funguje. Dika za rady.
  • Veskoslav

ME 3 dobrý konec

http://www.nexusmods.com/masseffect3/mods/66/?
    • Díky, tenhle mód mi uniknul.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit