-
Steamgift, půl roku starý klíč, možná už nefunkční
http://s30.postimg.org/v1mqmb6fl/Screenshot_2015_05_03_18_27_59.jpg -
-
vděčný příjemce staemové dřeně
Stále fachá, díky *4*
-
-
Chtěl jsem jen doporučit hru a ne rouzpoutat flame war *15*
-
-
Fakt se mrkni na The Suffering, pokud ti nevadi uz starsi grafika budes se super bavit.
-
-
Dík to vypadá zajímavě. Grafiku moc neřeším, hlavně ať se to dobře hraje.
-
-
jsi na games. cz tady vše skončí flamem *3*
-
Ty jsi nic neudělal, za všechno může to kiddo haha a ti co ho krmí. Sypu si popel na hlavu.
-
-
píše nVidia kiddo *15* bože to je ironie...
-
-
-
http://www.cnews.cz/testy/megatest-19-grafickych-karet-v-21-hrach-vse-podstatne-od-4000-do-30-000-kc/strana/0/7
Master Race nVidia 960GTX *15* -
Díky všem za reakce určitě to všechno zkouknu. BTW. hrál jsem Aliena (na mě málo střílení), Alana Wakea (ten byl super ale po čase mi to přišlo docela stereotyp), Doom3 (ten byl perfektní), Dead Space 1a 2 (taky skvělý). Asi omrknu ten Evil within vypadá to docela dobře.
-
-
JJ, skvělá hra už jen čekám na to poslední DLC s keeperem a bude to dokonalé. *5* *3*
-
EW vyzkoušej, je to dobrá hra. Ne sice jedna z nejlepších, ale za zahrání určitě stojí. A na názor slavného LV426 bych nekoukal, tuhle hru nemá rád jen proto, že vypadá moc konzolově *1*
-
na Evil už vyšla aji čeština, doporučuji ještě tenhle SweetFX http://sfx.thelazy.net/games/preset/3170/
Nic lepšího nenajdeš pokud hledaš klasický survivor. Ještě tip: čti všechny poznánky, noviny apod. Přiběh není klasická narace, takže musíš zapojit trochu snahy, abys příběh pobrals.. -
Jo vypada to mozna dobre, az na to ze to neni horor:-D, a ovladani a kamera je tak silena ze ti totalne zkazi hrani.
-
-
-
Doporučte někdo dobrou hororovku, která není jen o schovávání. F.E.A.R. mám dohrány všechny díly.
Nejlépe i s trochou hlavolamů nebo něčeho co nutí přemýšlet. -
-
ještě mě napadl Bloodborne, sice ne typická tupá hororovka typu Aliena, ale horor vykreslený atmosférou, všudypřítomným děsem, zoufalstvím, děsivými monstry a parádní zvuky, které tě vylekají.
-
-
On chtel doporucit HOROR, a ty mu furt doporucujes uplne jine typ her :-DD
-
-
-
Dead Space 1 a 2. Jinak skvělá Lovecraftovská creepy adventurka je Last Door. http://www.gog.com/game/last_door_collectors_edition_the Nenech se zmást vizuální stránkou, je tam úžasná hudba a v tý hře je prostě atmosféra.
-
opravdu podařená horová hra z poslední doby je The Evil Within + ještě lepší DLC, hlavně první DLC je mistrovská záležitost. Ve hře občas najdeš i nějaký ten hlavolam.
Pak rozhodně za vyzkoušení stojí P.T, to dokáže za těch pár minut navodit opravdový strach a obrovskáááááááá škoda, že je to zrušené.
Za špatnou hru pak považuji Aliena, který dupe jako slon, nefunguej tam A.I, takže strach spíše postupem času nahrazuje smích, navíc Alien ti je pořád za patama, sjedeš výtahem a Alien je pořád za tebou, ale pokud se poučí z chyb, tak by dvojka mohla být pecka!
Pak můžeš vyzkoušet hry typu Outlast či Amnesia.
Resident Evil Remaster sice není nějak strašidelný, ale hra je výborná. -
-
No vidis pro me je zase spatna az smesna hra Ewil Within, a kamera a FOV 15 jako doplnek, ne diky!
Naopak Aliena uz mam dohratyho skoro podruhy na max obtiznost, a muj dalsi cil bude projit hru bez smrti, od cehoz uz sem nebyl ani ted daleko. Akorat hru kazi plamenomet.
Ja doporucim The Suffering, nepravem zapomenuta a skvela hra v super prostredi -
-
Ale je pravda, že fov 15, konzolová kamera atd. je u této hry skutečně horor *15*
Doporučil to tedy dobře.
Poté máš horor protože vidíš méně, hůře se ovládá kamera a více to nahrává překvapením. Lepší ten doom 3 kde i přes normální nastavení pro lidi (a ne pro prasata) se člověk bojí. Lze to tedy udělat dobře. A ne blbě, jako v případě toho evil camera... -
-
PC Master Race si není schopna ani změnit FOV či vypnout pruhy, vše jde velice rychle. Proč raději nehrajete na konzoli?
-
-
LV doporucil 2 hororovy hry. Aliena a The Thing... Z toho jedna z tech her me dost nudila (the thing to nebyl).
-
víš, ono je dobré být možnost volby :D. BTW proč měníš nicky, vím, že si pořád ta stejná nula, takže zbytečné...
-
Vypnout pruhy :D
To má být ihned vypnuté a kameru nezměníš. Stále bude tak hloupě sledovat postavu. Je to klasická hra pro prasata. Zprasená a nastavená tak aby se člověk více bál, protože toho méně vidí. Nic moc. Jsou lepší hororové hry, které jsou normální pro lidi a bojíš se toho co tam je, ne jak to je uděláno.
Třeby to co doporučil LV426.
Tam neřešíš kameru, fov, pruhy. Nic takového tam není. To je kvalitní základ.
-
-
-
-
-
-
AC Unity
Hehe, po půlroce s updaty se to už vyplatí hrát pěkně na max - s X360 gamepadem... super hra *5* ( tedy ehm až na to že jste ze začátku pěkně slabý, a noo musí se to nějak zvažovat ale super super..) -
-
Propady se ještě dají celkem pochopit ale ta přehnaná "náročnost" kdy vás stejně udolají a to že ten Arno nevydrží stále o moc déle bez těch lodí mne to trochu mrzí, je to xspíše návrat k 1,2,R- a i brotherhood dílu.
To ani s upgrady to není žádná sláva, na zbraně tradičně nemáte (drahé) tak to dohraju a dáým hned mrtvé králi lokalizace celkem potěší. -
Rozjedu to na GTX 560TI?
-
-
Tak rozjedes, otazka je jak.
Ale vubec to nehraj, je milion lepsich her nez tahle prehypovana sragora. -
-
Hodně mě bavily AC 1 a AC 2 + Brotherhood. Ale po zkouknutí pár gameplay videí mi to Unity taky připadá nic moc.
-
-
Je to klasickej AC, nic novýho. Úplně to samý předchozí díly. Netušim jak ti to může připadat nic moc, když je to furt to samý, akorát prostředí se mění.
-
-
My se bavíme o Unity. A principálně je to furt to samý, krom těch lodí.
-
Oproti dvojce je Black Flag nebo Rogue uplne jina hra.Napsat ze je to furt stejny muze bud clovek co to nehral, anebo clovek co se ve hrach moc nevyzna
Dvojka je klenot.
-
-
-
-
-
-
datadisk k Wolfovi
Jak to má být dlouhé neví někdo ? -
-
Délka The Old Blood
Ono se to vlastně ani neví. Ví se, že hra bude obsahovat 8 kapitol a bude to propojené s dvěma příběhy. The Old Blood má 37 Gb a The New Order měl 50 Gb pokud se nepletu. Je tam rozdíl 13 Gb, což není tak úplně fatální rozdíl. Pokud to ovšem vychází jako samostatná hra (datadisk), tak osobně očekávám délku hry, tak okolo 6-7 hodin. 20 Euro, za takovou hru je podle mě super cena. -
-
43 gb měl.
-
No jo ale vybrali si spatou dobu na vydani.
Project Cars a Zaklinac to je silna kava, Project Cars kupuju urcite, na Zaklinace mam kupon.
Na Wolfa pokud vubec dojde rada az koncem roku, ale to chcu zase kupovat GTA :-) No u me bude Wolf dost upozadene, cekaji nas ale herni zne :-D -
-
-
Tak půlka původní hry si myslím... co o co jde? málo času? *7*
-
-
KSP na PC Gameru
http://www.pcgamer.com/kerbal-space-program-review/
96% je podle me moc hezke a zaslouzene hodnoceni.