-
hra snu
jaka je vaše hra snu? moje je komplexni strategie, neco jako EU4, ale z moderní doby a aby se tam jen nebojovalo ale dala se delat ekonomika, politika, vyzkum atd, cili hrat i mirovou cestou. neco jako civka ale hexova hra na tahy mne neba, navic civka je dost povrchni
dale bych bral rpg, nebo mmorpg, ale aby se duraz nekladl jen na boj, ale i na "civilni" veci, jako treba mit nejake povolani, moznost si koupit dum a zarizeni atd. mozna neco jako gta/gta online ale to jsem nehral tak nevim jestli to je to co si predstavuji
*4* -
-
hra vašich snu - pokracovani
ješte bych bral simulaci ekonomie/ekonomiky. hráli byste za stat a mohli byste hybat nabidkou, poptavkou, tlačit penize, podporovat zamestnanost, delat ruzne unie, podporovat vyzkum atd. vyvojari takove hry by snad mohli dostat i nejakou podporu ze statnich nebo evropskych zdroju protože by to zaroven sloužilo jako pomucka pri vzdelavani - ale porad by to byla hra
dale bych bral napr. farming simulator z "ptačí" perspektivy, tedy ne že bych musel jezdit na traktoru (kdybych chtel, mohl bych) ale že bych to spíš celé organizoval jako strategii; takova hra tady sice je, jmenuje se farming giant ale pry je to dost zabugovana budgetovka s nepriliš libivou grafikou -
Single FPS střílečka. Měla by název World War II a byly by v ní obsaženy všechny operace a mise od roku 1948 až do konce války 1945 a mohlo by se hrát za všechny zúčastněné strany. A při hře aby se mohlo přepínat mezi postavama svého oddílu, jak v GTA 5. S tím, že bys moh před přepnutím nařídit pokyn, co má dělat tato postava, až si přepneš na jinou. (třeba zůstat v krytu, krycí palba, postoupit dopředu atd.) . Kampaně by trvali stovky hodin a byla by to taková tečka za tímto žánrem.
-
NHL na pc
-
-
Keep dreamin...
-
-
-
Zaklínač 3, obrázky ze hry.
http://i.imgur.com/NBFHut1.jpg
http://i.imgur.com/tNuuwzm.jpg
http://i.imgur.com/uW6pogr.jpg -
-
+video od Gamespotu. https://www.youtube.com/watch?v=XUADJOjQTj4 Posuďte sami, ale ta kvalita těch videií je značně kolísavá.
-
-
ty hitboxy *15* *15* *15*
-
Tohle nechápu...
Proč vůbec některé weby dělají videa s kompresí / 30 FPS apod? To neřekne nic o kvalitě a naopak to budí pochyby. Když nemají na pořádný HW, tak to nemají dělat. To prostě nejde dělat něco na co nemám. Poté to vypadá zcela jinak, než video bez komprese na max v 60 FPS. Firmy co prezentují, také musí mít zdroje na to udělat věci pořádně... Nechápu herní web který chce dělat videa a nemá na to.
Poté vidíš, že sledovanost je pouze o módní vlně. Jako, tam kecáš o grafice a jak to jede 60FPS a pak, zde na games a jinde sleduješ sotva 1080p ve 30FPS....to teda vidíš skutečně hodně a má to přínost sledovat. Vždy lidé vyhledávají to nejlepší a dívájí se na ty nejlepší věci které nejlépe vypadají, protože to většina takto doma nemá.
To je problém pro firmu koupit (klidně za část proti služby) u czc pc kde máš 2X GTX 980? A neříkejte, že na Václaváku není kabelový internet s uploadem který to utáhne. To je.
Chudáci. Nemají ani na pořádný HW. Přitom i nějaký Youtuber na to má! -
-
protože konzole
-
-
-
-
Problém
Zdravím,
vím, že tady není poradna, ale třeba narazím na někoho, kdo bude vědět. Dnes si po mně battlenet při přihlášení vyžádal authenticator kód, což je problém, protože authenticator nemám. Na jejich stránkách jsem nenašel odpovídající řešení. Než fotit občanku, tak se nejprve ptám zde. Nemá s tím někdo zkušenosti?
Díky -
-
Tak to je snad jejich bordel, ze chteji neco, co nemas aktivovane. Nic neofocuj a neposilej, napis na support a rekni jim co se stalo. Pak bych neco resil.
-
Budeš muset ofotit občanku a poslat to do USA *15*
Btw, takto to dopadá když EU nereguluje tam kde má a i battlenet eu má právu chtít ofocený občanský průkaz na čož nemá prává skoro nikdo.... *11* Jedině ve specifických případech ale u nějakého herního účtu to je vtip. Neuzavíráš uvěr na 2M / nečekáš dopis od soudu apod. -
-
Nejsou potřeba všechny údaje z občanky, jen některé (někde je přesně napsáno které). Jedná se o vysokou formu zabezpečení a zcela nezávadnou. Jsem si jistý, že důležité osobní údaje bez souvislosti s účtem jako fotka, číslo občanky atd. je možné začernit.
-
-
Nemají chtí žádné podle práva a logiky v EU. A battlet eu je pro EU.
K čemu? aby jsi ověřili věk? To je jedno když to není potřeba ani u erotiky. Nesmysl. Možná to platí pouze pro hazard po netu. Stačí vždy souhlasit, že jsi starý.
Identitu? To je u herní účtu zcela jedno a nemají to vůbec chtít. Je jedno kdo jsi a jak se jmenuješ atd. (email-heslo-druhý email / securicty code který se vygeneruje jednou při registraci a nepošle se nikam [musíš si někam poznamenat], je dostatečné a když přidáš omezení na přihlášení jako u banky z jedné IP, tak to nikdo neprolomí. Brute force útok nebude možný)
A jestli ano? máš ten security code který nemohly znát, protože byl jednou při registraci a musel jsi ho opsat někam na papír.
A jestli to znal, tak jsi to měl v PC a nahackoval to. V tom přída jsi hloupý a máš smůlu.
Lehké řešení bez nutnosti hromadit osobní udáje někde v USA. Jde to když se chce i bez nutnosti osobních údajů. Ale co čekat od zeměm kde máš veřejný registr sexuálníl delikventů a každý tam vidí fotku, jménu a vše okolo :D Takový člověk i když se léčí je do konce života souzen...
-
-
Kámošovi jsem minule radil s angličtinou, když to po něm chtělo ta samý, psali jsme si s podporou, a najednou ID card, a já WTF? To jako vážně? Nakonec mu ji teda vyfotil a okej, poslali mu nějakej kód nebo cosi.
-
-
-
Gears of War Remaster
http://www.polygon.com/2015/4/24/8490745/gears-of-war-xbox-one-anniversary-remake
http://kotaku.com/report-gears-of-war-remaster-coming-to-xbox-one-1700059889
Rework cutscén od Plastic Wax. https://www.youtube.com/user/PlasticWaxAnimation/videos To si nechám líbit, navíc je ve vývoji nový díl, takže vsuvka v této podobě je vážně super. Otázka je, kolik za to budou chtít, když to podle Polygonu bude jen 1. díl. -
Oznámeny frakce do Warhammer Total War.
http://www.pcgamer.com/total-war-warhammerthe-factions-the-units-the-heroes/ -
-
to je skor vycuc z trailera, nic oficialne
-
-
Ty rozbory atd. ano, ale CA už oznámily(čti naznačily) v základu Gobliny s Orky, Trpaslíky a Vampíry. :)
http://www.videogamer.com/pc/total_war_warhammer/news/total_war_warhammer_is_official_coming_soon_to_pc.html -
-
napr ja na videu som nevidel Ogrov ale Giantov, som zvedavy ci tam budu :)
-
-
-
-
Feministky hrají GTA
https://www.youtube.com/watch?v=aslJTk6AUkE
Kupodivu docela v pohodě. -
-
Uznávám jedině feministky nahoře bez
-
-
Matěji, proč tě holky nechtějí?
-
-
.ismus není nikdy v pohodě...
Natož pak hnutí za tlačení žen všude a potlačování práv ostatních. Což tohle je. Od původní myšlenky rovného práva pro ženy tam kde byla křivda, se to změnilo ve zcela jiné nátlakové hnutí prezentováno hlasitě kvokajícimi krůtami s nadváhou, které řádí i když si uznávaný vědec vezme komixove tričko se štíhlou prsatou hrdinkou.... -
-
Ááá, prosímtě! Seznámil jsi se někdy s feminismem na akademicke úrovni? Pro tebe ty vole představuje synonymum feminismu nějaká stupidní mini videoherní aférka. A ty ad hominem argumenty mám nejraději. Nemám nic čím bych potvrdil můj výrok, tak to svedu na "hlasitě kvokající krůty s nadváhou". Bravo chlape, ještě dodej, že jsou škaredé.
Malý rozumbrada z gymplu, který nás bude poučovat.
Doufám, že tě jednou radical queer brigáda smrti nakope do vajec. -
-
Ty jsi takovy ten spravny "white knight". S feministkami na akademicke pude se nesetkava temer nikdo, protoze proste nejsou videt, slyset ani o sobe nedavaji jinak znat. Je mozne, a i velice pravdepodobne, ze "opravdove" feministky maji zcela jine cile a ideologii nez ty, ktere byli u "nejaké stupidní mini videoherní aférky".
Bohuzel prave tyhle feministky se projevuji nejvice a nejvice o nich slysime a cteme a tak bych se primo hadal, ze alespon navenek primo definuji cely smer feminismu. -
-
Tak vole, pokud chodíš na ČVUT (nebo jakoukoliv jinou technickou unverzitu), tak je mi jasné, že se s nimi nesetkáváš. Na sociálních vědách jsou otázky genderu a případně feminismu propírány denně.
A to že o sobě někdo prohlásí že hovoří něčím jménem ještě neznamená, že tuto skupinu lidí skutečně reprezentuje. Kdyby tomu tak skutečně bylo, tak bys musel přijmout i fakt, že takový Pewdiepie (nevím jak se to vlastně správně píše) je mluvčím videoherní scény (což jak jistě chápeš, je docela nesmysl). -
-
Ano chodim na CVUT a i na socialnich vedach co jsem tam mel (etika, manazerska psychologie), jsme feministky neprobirali.
K druhe casti: Myslel jsem to tak, ze i kdyz tyhle ty "feminazi" co se hlasi k feminismu treba nejsou uplne feministky a nesedi na nejakou slovnikovou definici, tak proste je reprezentuji. Protoze jsou nejvice videt a slyset. A "opravdove" feministky se oproti nim jen velice zridka kdy ohrazuji.
Ja samozrejme chapu, ze cela idea feminismu je zcela o necem jinem, ale proste je v posledni dobe reprezentovana prave temito urvanymi zenskymi, kterym se nelibi ze muzi dychaji stejny vzduch co ony.
-
-
ty vole tady nejsme na akademické pudě, já říkám že feminismus je jako nemoc. Feministky jsou jako nádor, který je potřeba odstanit ty jejich mastné vlasy a jako smrdí *11* *12* *16* posraný ženský. Já chci jenom eelfky v bikinách kozách 4 a souloži *3*
-
-
Jo, souhlas, at se nemontují do her nány blbé, nějaká rovnost atp... jak za rudopušů a všichni víme jak to pak dopadlo. *11* *12* NEBRAT! *16*
To přirovnání je samozřejmně nadnesené ale rovnost pohlaví ´= rovnost.
Chápu že např sexismus je mimo a humus, at má každýprávo se účastnit čeho chce bez těghle hovadin ale feministky o je jiná třída, ti chtějí se jen samopúčelně zviditelnit o ničem jiném to není a vybírají si hry, pýýčy pojebané... viz bonusweb ( ideál krásy - hrdinek z her, aby nebyli to lik vyzývavých atp..) -
-
-
-
-
A máš něco k tomu videu?
-
-
Pobavila slečna: kdyby někdo soudil ženy podle GTA a návštěvy strip clubů a nikdy žádnou reálnou předtím neviděl, tak by to mohlo být pro ně poškozující. No sh*t Sherlock ! A že mařka řekne, ty jo, když ji zabiju ( prostitutku ) tak z ní dostanu zpátky svoje peníze "thats shitty". Evidetně holky nechápou co je záměrem GTA. To stejný hysterie okolo mučení. Hele tyhle věci se dějí, ve všech zemích uplácejí se vládní pracovníci, jsou zkorumpovaní lidi a jsou lidi co se živí zabíjením dalších.
Samozřejmě že GTA lehce paroduje a nadsazuje. A co tím videem vlastně bylo myšleno ? Aby nám skupina slečen řekla, že jsme morálně špatní ?
A fuck cenzuru-
-
-
-
-
Ma smysl koupit kartu 290x oproti 980 ?
Sice ma větší spotřebu, tedy zaplatim vice na zdroji a o něco vice za elektřinu. Ale silnější zdroj nestojí o moc. Zato rozdíl v ceně karet je 6000kc.... Nejlevnější verze amd stoji 10k a nvdia 16k.... To je dost. Výkon je podle všeho podobný.
Budu mít i5 4590. Kdybych bral amd tak mi zbyde na lepší bednu. Tedy kosmetický doplněn.
Dík za radu. -
-
R9 290x je spise konkurentem GTX 970. Z tech dvou bych ti doporucil spis tu NVIDI, hlavne kvuli spotrebe. Kdyz ale sezenes za nejakou lepsi cenu 290x, tak bych do toho sel.
-
-
Kvůli spotřebě? Pořád tě to vyjde levnějš než 980, těch pár stovek ročně navíc za spotřebu vyjde líp než si připlatit zbytečně 8 tisíc. Ale kdyby se měl rozhodovat mezi 970kou a 290X, tak rozhodně tu 970ku, i přes ty všechny lži okolo ní.
-
lol *15* myslíš tu kartu, kde nVidia všem lhala do očí: Ne vol 290X a ještě lépe počkej na nový radeon. 980GTX je předražená----
-
-
Jak říká LV pokud nemáš vysokou školu technického zaměření, nejlépe MIT, tak se o to sám ani nepokoušej zbytečně by jsi proplakal mnoho nocí, řekni si NÁM odborníkům.
-
-
http://youtu.be/jJ3NV6d1jmo
Zde máš výkon v reálu. Akorát k tý 290x si kdyžtak kup lepší větrák, spotřeba se ti oproti ceně Nvidie vyplatí, ale ty AMDéčka vaří.
EDIT: Nejlepší bude, když se zeptáš odborníků někde v reálu a ozkoušíš, případně promluvíš s majitely karet.
-
-
NHL 15
vcera jsem si koupil NHL 15 na PS4 a v menu nemuzu najit normalni sampionat, to tam jako neni klasicky mistrostvi?
nasel jsem jenom sezonu NHL a tam si ani nemuzu vybrat vlastni team a musim misto toho davat porad postupne simulovat u vsech teamu, za ktery nechci hrat....a jeste k tomu je to jen play-off, ja chci klasickou sezonu, wtf? -
-
no 15 je hodně okleštěna co se týče herních modů, taky to pěkně schytala v recenzích okolo 60%...
-
-
Ahoj, jaké hry jsou dobré do co-opu pro 2 hráče? Například u Portalu jsem se s kámošem nasmál strašně moc. Díky za každé doporučení.
-
-
Borderlands, Dying Light, Portal, SWAT, Gears of War, HALO, Resident Evil 5 (Šesta stojí za vyliž*****), Left 4 Dead, Payday, Evolve, Helldivers, Binary Domain, Sniper Elite Zombies, Arma, F.E.A.R. 3, LEGO hry jsou boží, Killing Floor, Assassins Creed Unity, Dead Space 3, Divnity: Original Sin, Dark Souls svým způsobem, GTA V Online, Doom 3 a módem, Army of Two, Saints Row 3 a 4.
Určitě by se našlo ještě něco, ale tohle jsou takový docela tutovky co jsme s kámošem hráli. Tohle tě navíc utvrdí v tom, že hra, která je totálně nudná v singlu, tak v coopu to neskutečně baví. -
BlazeRush, Blood Knights
-
Borderlands 2 jsou super do co-opu.
-
Nás teď s bratrem nejvíc baví BattleBlock Theater a Risk of Rain.
-
Jestli máš Xko, tak rozhodně Halo nebo Gears of War.
-
Když si dáš vyhledat "co-op best games" a doplníš platformu na čem hrajete tak ti to určitě najde nemálo her.
-
-
Ses zbláznil? Tohle je moc práce, radši se tady zeptá a odpovědi se dočká sice později, ale bez minutovýho hledání...
-
-
Jo, ale vyjede 20 her, které budou stejné na každé stránce. Proto jsem se ptal lidí a na jejich vlastní zkušenosti, třeba i s méně známými hrami, které na té stránce nejsou. Miluju chytráky... *14*
-
-
A jsem si jistý, že tvůj dotaz byl jedinečný a nikdo nikdy se na podobnou věc neptal, tudíž nemůžeš na fórech najít odpovědi na tutéž otázku s názory jiných lidí. Achjo, k internetu jsou připojený tuny lidí a nikoho se ještě nenapadlo na tohle zeptat...
-
-
-
-
-
Blizzard s sebou na letošní GamesCom přiveze doposud největší sbírku her - Heroes of the Storm, Hearthstone: Heroes of Warcraft, StarCraft II: Legacy of the Void, Overwatch a World of Warcraft: Warlords of Draenor.
kýč vedle kýče. Je mi smutno z těch her, co Blizz prezentuje v současnosti...