Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79567 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • The Witcher 3 - poznatky z gameplaye

Podrobně jsem viděl to poslední 10 minutové gameplay video a zatím tyto klady a zápory čistě jen z odkoukání:
    KLADY: 3 rychlosti pohybu na koni + skákání. • Nepřerušovaná kamera pokud se vstoupí do budovy, a pohybuje se v ní, což vypadá super.
    ZÁPORY: Ten již zmiňovaný "všudevítr". • Ale HLAVNĚ, že když otvírá truhlu a vybírá z ní věci, tak truhla se neotevřela, což vypadá naopak zase hodně blbě. Snad to byla výjimka.
  • Draken69CZ

Tablet

Nějaká rada na tablet za cca 3,5 klacku na takové to domácí tabletování?
    • Dell Venue 7 za 2900 ,- a nestěžuju si, na domácí tabletování tos tačí :-)
      • homeles8
        mě na domácí tabletování stačí můj mobil :-)
        • Můj mobil má ještě tlačítka a internet je pro něj sprostý slovo, takže bych si nezatabletoval :-D Kombinace - starý mobil, co vydrží přes týden na jedno nabití, a tablet se mi zatím osvědčila.
    • Veskoslav
      Osobně? Jako po pravdě tablet mám spíše jako nouzovku, spíše to leží na stole než plně využití, ale pokud do toho chceš jít, tak doporučuji si vybrat z trojice:

Asus MemoPad ME176CX (už by měla být oficiálně i 5.0 na tento model)
      Lenovo MIIX 80JB001JMK (pokud chceš Windows 8.1, měl jsem ho na test týden a docela sranda zkoušet Skyrim na tabletu)
      Cube Talk 7x C8 (taky už je venku 5.0)

Ale napsal jsi příliš málo. Cena podle mě není až tak důležitý parametr a když nenapíšeš ani velikost, tak těžko ti něco člověk může doporučit.
      • Draken69CZ
        Asi vemu jeden z těch to, jinak za cenu 3,5 je to 7" max 8" s výkonem na net a média nic víc se od toho nečeká.

https://www.alza.cz/lenovo-tab-2-a7-30-3g-pearl-white-d2420399.htm

https://www.alza.cz/asus-memo-pad-8-me181cx-16gb-bily-d2144007.htm
    • Jack1947
      Chtěl jsem říct, počkáme až přispěcha predátor, no ale pak jsem si uvědomil že to jee sralbet a ten jaksi mu není po chuti šel bych do NV SHield ( ale ty to na hry nechceš nebo jo?)
      • Veskoslav
        NVIDIA SHIELD Tablet LTE 32GB stojí 10 000. 16 GB verze do 8000. A to je poněkud nad cenu 3500 nemyslíš Jacku? Zkus někdy přemýšlet.
        • Jack1947
          Proto jsem mu to, taky spíš nedoporučil, tak těžké když si někdo stojí stále na vedení he. Za 3,5 sežene docela dostačující zařízení

Klikací fantoom doraziul lol. Ten Veskoslav se ztěch mínusů rozteče pozor. *2* Ofaffrně.
    • Keyz
      Lenovo IdeaTab A8-50 bez 3G (nevím zda má novou aktualizaci systému)
      V recenzích je vychvalován
      / Menší Lenovo IdeaTab 2 A7-30

Bohužel mají 1GB RAM a to není super pro Android....A za tu cenu nemáš novej s 2GB RAM. Telefon ano ale ne tablet. Jedině on Lenova s Windows. To má 2GB RAM. Nebo Nexus 7 (2013) použitý. Podle toho na co to budeš používat.

Nebo NEXUS 7 II (2013). Prodává se kolem 4000Kč. Má lepší obraz atd.
      • Draken69CZ
        Na ten menší jsem koukal s 3G se dá sehnat za 3,5 no nevím do Woken se mi moc nechce, ale prej šlapou hodně dobře.
        • Keyz
          Šlapou dobře. Někteří to používají jako PC s klávesnicí atd...
          Aceru bych se vyhnul. Prý má špatné zpracovaní Ještě jsem viděl doporučovat Asus.

Sám jsem měl v ruce delší dobu jen ten Nexus. Ten byl super. Čistý OS atd.

Mrkni sem: http://www.notebookcheck.net/ (tam mají podrobné skvělé recenze včetně rady technických testů. Vidíš tam ty nekvality atd.)
    • Zbytečný krám pro lamičky které se nechají zblbnout reklamou která jim cpe jak to musí mít. Co s tím jako budeš dělat kromě toho, že to budeš mít 2x denně na nabíječce? Surfovat na netu? Nemáš PC snad? Vážně potřebuješ být pořád online? Dívat se na tom snad na nějaké videa? Nemáš pc? na té pidiobrazovečce se někdo na něco vážně dívá? Nebo si to vezmeš ven? Nevejde se do kapsy krám víme? Bude se lesknout na sluníčku, víme? A potřebujeme si platit internet v tabletu, aby jsme s tím vůbec něco mohli dělat, víme? Jedna z nejzbytečnějších věcí co spatřila světlo světa. Holt továrny chrlí hromady čipů, byzbys se musí točit a musíme neustále rok co rok cpát ovečkám jak potřebují tablet nebo jak potřebují nový mobil za 10 tisíc ze kterého pak jen volají. Demence na entou. Užij si srablet :)
      • Draken69CZ
        A jaký máš?
    • homeles8
      Je to jedno. Prostě když uvidíš tablet za 3 500, tak si ho kup.
      • Draken69CZ
        OK dík *15*
        • Nexus 6. Rychlej, svižnej, bez nějaký blbý grafický nástavby + dobrej display.
  • ringmancz

Might & Magic Bundle

https://www.humblebundle.com/

ale Ubisoft nedal skoro nic na steam
    • Morraw
      Hmm. Tak to nic. Na Uplay přetrpím jen AC, WD, FC a poslední M&M Legacy.
  • Valve oficiálně odstranilo ze STEAMu platbu za módy. Všem, kdož si některý z módů zakoupili, vrátí peníze.

tohle je zas opačný extrem, klidne to mohli nechat s tím, že moderovi by šlo alespon 50%.
  • Kozy

D4 míří na PS4.

Já tam teda vidim PC.
    • braveman
      Pardón a díky, moje chyba.
    • frag.ment

D4 míří na PS4.

Asi tak.. A o nějakém D4 slyším poprvé. Nejdřív mi padl na mysl Doom 4, ale pak mi strýček Google vyplivnul nějakou blbost pro Kinect..
  • D4 míří na PS4.

Opět, kde jste z toho tweetu vzali, že se D4 sune PS4??????
  • Phil Spencer potvrdil vývoj strategické hry pro Xbox One.

Jak jste z toho tweetu vydedukovali, že je to pro Xbox One(pouze)??????
  • Dostal jsem chuť na Stalkera: Call of Pripyat a rád bych se poradil ohledně módů vylepšujících pouze grafiku. Nemám s nimi zkušenosti, rád bych aby zůstala zachována atmosféra a aby se to nemlátilo s modem od Datastora. Existuje něco vážně top?
    • Jedině Absolut Nature a Atmosfear, ale kvůli pokynům k instalaci a tak podobně se stejně musíš podívat na datastorův blog.
    • Inquisitor
      Na tohle je nejlíp zeptat se na datastor fóru, abys věděl který módy se navzájem nebijou. Protože samotný datastor mód už pár módů upravujících grafiku v základu obsahuje.
  • alladjex

já to nechápu

Vysvětlete mi jednu věc ... opět jsem nevydržel a podíval se po pár týdne do diskuzí. Já nerozumím proč čtou Games lidi, kteří pak do diskuze napíší jak je to tu hrozné, články i autoři k ničemu atd. Znáte to. Pro mě je to jako kdybych chodil na diskuze Blesku a psal tam jak hrozný je to bulvár ... Netvrdím, že mi vše co se na G píše sedne, ale chodím sem, protože mi baví ty věci číst. Proč trávit čas čtením něčeho, co mě štve? To fakt nechápu.

Klucí s Games tvrdí, že v diskuzích je dobré, že to není příliš striktní, a že každý může projevit svůj názor. Já ale nevidím jaký má smysl, že pod každým článkem je tuna příspěvků, který jen na všechno nadávají. Připomíná mi to jako když přijedu k našim a oni mají zapnutý zprávy ...

No je mi jasný, že mi to asi stejně nikdo nevysvětlíte, stejně jako prostě nedovedu pochopit jak někoho může bavit to tzv. "trolovaní". Ale člověk si může aspoň jednou za půlroku povzdechnout, když má Gamesy rád ne? *2*
    • Keyz
      Když vyhodíš každého kdo na něco nadává zůstane pouze menší skupina které se bude vše líbit a bude to skvělé jako průzkumy v Rusku, kde také vidíš jak každý hlasuje ano :)
      • alladjex
        jenže mě přijde, že je to právě ten opačný extrém. Kdyby to bylo půl na půl tak mi to asi tolik nevadí. Ale mrkni se pod články například o Steamu, tom novém AC ... tam je těch tebou zmíněných 99%, ale z negativního tábora.
    • Jack1947
      Jo, to bych chtěl vidět to trotlování, takto zkus? třeba k tomu článku se zrušením modů na Steam do Skyrim, a uvidíš jakto schytáš.

Jinak to taky nechápu to jsme tak ubrečený národ furt si na něco kdekdo stěžuje ale neštítí se přiznat že kdyby neměl kde asi by neplakal. (leda v duchu) každou chvíly brečí že mu vadí páska, že redaktoři si snad na chleba nevydělávají těžkou prací, že to není strikntní není no? jen by to chtěl antianonymkomando a hned by bylo zas hezky. Zz. no ale to je v lidech takže potřebují si provětrat trochu moozkovnu no. Pak přijdou na to že to není tak špatné tady (viz bonusweb, eurogremr atp...)

Tady se vysvělení vlastně ani nedočkáš... *3*
  • Keyz

DiRT Rally - Early Access with Thrustmaster TX Racing Whee

https://www.youtube.com/watch?v=BsQgfJ08Xfg

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit