Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79567 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz

The Order 1886 dohrají pouze čtyři majitelé hry z deseti.

Asi to je moc dlouhý...
  • Mighty No. 9 vyjde na PS4 a PS4 18. září, PSV verze bude krátce poté následovat.

Na PS4 a PS4 samozřejmě....., opět nesmysl Tiscali.....
  • Neoficiálně: DLC Dragon Age: Inquisition Jaws of Hakkon vyjde na PS4, X360 a PS3 26. května.

snad tam daju dalsie 3 hidden questy s 3minutovym skakanim na mieste
    (novy level rpg hrania)
    *1*
    • Keyz
      To bylo tak propracované !

Prostě jsi našel šutr a hráč si chytře řekl: "Šutr! Co bych asi tak mohl udělat? Budu na tom skákat jen tak pro radost!" A tak našel nejvíce epický quest všech dob u vychvalované RPG hry *15*
  • PC verze Call of Duty: Black Ops III opět nabídne možnost změny úhlu pohledu i dedikované servery v multiplayeru.

CoD nabídne dedikované servery...stejně pravidelné prohlášení asi jako novoroční projev prezidenta...kolik lidí už se na to nachytalo? Včetně mě? *15*
  • na gog.com su 2 bundle Star Wars: Sabre bundle a Blaster Bundle - zlava az 77%
    • Nespamuj. Koho to zajímá, tomu tyhle zprávy chodí na email.
      • a kto nema gog, nech sa ide past
  • Morraw

Hatred vychází 1. června

No koukám, že se Games opravdu rozhodlo tuto hru ignorovat.

https://www.youtube.com/watch?v=odVLkr6g-hI
    • Veskoslav
      No akorát že tu hru ignoruje většina médií. Není ničím vyjímečná, nepřínáší nic nového.
      • Tohle je blabol... vsichni vi proc se media tehle hre nechteji venovat a je to pochopitelne ale takhle si lhat do kapsy mi proste prijde vylozene hloupy. Kdyby se nevenovali hram co neprinasi nic noveho tak na tomhle webu pribudou dva clanky za tyden.
      • Jo mas pravdu v dnesni dobe se to hrama co prinasi neco novyho jenom hemzi:-DDD Call of Duty, Far Cry, Bloodborne, Assasin atd. vubec nekopiruji minuly dily ( nerikam ze je to spatne).
        • Jack1947
          To neřeš místního odborníka na moralitu to pobouřilo, já jsem naopak rád že taková hra prošla. *14* Už se nemůžu dočkat. *5* To bude řezání.
          • Veskoslav
            No jo, aspoň ve virtuální realitě jsi našel někoho, kdo je stejný jako ty, tedy mimoň.
        • Veskoslav
          Kdyby se Games mělo věnovat každé hře, co se objeví, tak se zblázní. Jenom loni jsem kupoval tři hry, které Games ani nezmínilo. Hatred jenom kopíruje první Postal a přidává animace zabíjení civilistů. Kdyby se ta hra nesnažila šokovat za každou cenu, tak už vůbec nikdo si na ni nevzpomene. Denně vyjde jenom na pc více jak 50 her. Kolika z nich se Games věnuje?
    • Jack1947
      Těším těším, hraju tu ujetinu Postal2:paradise lost... takže si rád zastřílím v Hatred. *4*
  • Video: Desetiminutová gameplay ukázka z The Witcher 3 na ultra nastavení (GK GTX 980).

Jo jo,na karte za 17tis,jeste aby to nejelo,a celi komp za 42tis,to si muze koupit akorad blazen,kvuli hram.
    • Tilwaen
      Kdo na to má, ať si to koupí, to je jeho věc. Já kdybych na to měla a nemusela pak několik měsíců žrát hlínu, tak to taky udělám. Přeci jen je to koníček, u kterého strávíš nemálo času.
    • Ja si zase myslim ze len blazon hra na konzoli na 1080p a 30 FPS na 4K Tv za 5000 EUR ke moze za polovicne prachy hrat 4K a 60 FPS.
    • Hyhy

Jo a to jsme na zacatku next genu,a pomalu budu koukat jak snizuju detaily,a pc za 42 tis v haji,a zjistim,ze na tuto generaci,se vyvynulo tak 12her,ktery za to stali a dostali 10z 10.A to se vyplati.
  • Rachel Bryk, vývojářka úspěšného Gamecube a Wii emulátoru zvaného Dolphin, spáchala sebevraždu. Ke skoku z mostu ji údajně dohnala kyberšikana.

Budiž Ti Pán milosrdný, lidská bytosti.

http://www.vocativ.com/culture/lgbt/transgender-developer-rachel-bryk-commits-suicide/
    http://www.inquisitr.com/2048410/software-developer-rachel-bryk-commits-suicide/
    A pro Games: zmínit že tato lidská bytost měla dlouhodobě deprese a chronické bolesti (které jí ale opravdu žadný online troll neimplantoval do hlavy, opravdu ne) už nezní tak bombasticky jako "kyberšikana", že? Ta "kyberšikana" byl podle informací fakt, že tato lidská bytost chodila na 4chan, kde opravdu není politicky neutrální sluníčková komunita. Chodit v depresi na diskuse 4chanu většinou vyústí cca v tohle:
    https://images.duckduckgo.com/iu/?u=http%3A%2F%2Fimg.memerial.net%2Fmemerial.net%2F1404%2Fmotivation.jpg&f=1

A taky v to, že některá žumpa se z 4chan přesune i na jiné komm kanály dané osoby (např na ASK.FM), prostě protože to tu žumpu baví a protože jí někdo dal možnost.

Taky v depce nelozím na hokejový přenos do hospody a nechci od těch lidí "podporu", protože mi tak možná nějaký lehce nalitý fanoušek v ráži vyjádří podporu prostředníkem (a bude si to pamatovat a bude se mi ještě dva tři dni nato vysmívat), pokud si mě vůbec bude někdo všímat. A nevidím v tom problém a nechápu proč bych to měl rozmazávat v médiích. Ti lidé tam nejsou kvůli mě a mým duševním stavům, ale za jiným, svým účelem. Tohle si mám vyřešit na místech k tomu určených a až pak přijít. Míst kam si můžu jít tyto problémy řešit a kde se něco takového očekává je dost.
    • Keyz
      Ve FC se určitě probere jak ho k tomu dohnali lidi na internetu a ten 4chan by se měl zrušit *15*

Přesně jak jsi napsal. Měl jiné vlastní problémy a to, že chodil někam kde je známo, že se tam buzeruje tomu nepřidalo....
      • Proč zrušit 4chan ? Já ho mám + s Redditem jako jeden z nejoblíbenějších portálů.

But internet is dark and full of terror.
      • Jack1947
        Ho? to byl transgendr... *7* , no nevím no ale to se řešit zas tak moc nebude... stejně jako ostatní podobné téma.
    • To je docela zajímavý námět na psychologickou studii. Proč má někdo, kdo chce spáchat sebevraždu, potřebu se s tím jít svěřit dalším psychopatům a pak dát na radu těch, kteří ho v tom podporují a to i v případě, že se mezi nimi nachází spousta lidí, kteří se mu to snaží rozmluvit. Ale to ne, prostě všem musí ukázat, že na to má, že se dokáže zabít. Je zajímavé, že se nerozhodne lidem ukázat, že má na to dál žít i s těmi svými problémy (což je mimochodem o dost složitější). Potom by tady mohli být články, že "kyberpodpora" někoho zachránila před sebevraždou.

Navíc tohle opět přidá na sebevědomí všem politicky korektním sluníčkovým lidem, kteří budou zase požadovat cenzuru.
    • Driv se slabsi jedinci zabijeli, dneska je musis litovat a zivit.
      Me tehle lidi lito neni, vetsinou si za to muzou sami, kr@va skocila z mostu a co jako?
      Pokud za to mohla nejaka kybersikana, (ktera podle me neexistuje, kdyz mam pocit ze me nekdo sikanuje na webu tak ho nezapinam ???) tak ta kr@va byla nemocna a mela se lecit.
      Driv by ju dav umlatil, v dnesni dobe mela aspon moznost volby.
      Ne fakt tyhle lidi nelituju.
      Ocekavam ze muj prispevek je politicky nekorektni a brzo zmizne.
      • A tak se stalo, že Lukas konstatoval zevnitř vnější subjektivní pohled na věc.
        A tak se děje, že na mysli duševně slabší jedinec Lukas není zabit, ale je litován a živen.
    • Jack1947
      No, hele nevím jak přesně pomůže člověku depresivními šikana k tomu aby se šel zabít ale věřím že to je možné. Stejně jako je možné někoho donutit spáchat trestný čin nebo vraždu nebo někoho dohnat ke sebevraždě prostě slabší jedinec. Pokud navíc trpí depresemi není divu. Bleskaři nevyčítej že sem hází hlava nehlava bleskovky co mu zrovna příjdou pod ruku.

Nebo možná hrála i moba hry, tam je přáním smrti na denním pořádku. *12*
      • Prvně se nauč chápat psaný text, pak teprve komentuj. Zase ti utekla hlavní myšlenka...
        • Jack1947
          Queer, když tě nebaví číst mé příspěvky, nikdo tě nenutí Můžeš si mne wait a moment skrýt. *5* *12* *7*
          • Jacku, tobě to sice ještě pořád nedochází, ale půlku lidí tady tvé komenty číst nechce a ta druhá půlka z tebe má srandu.
            Tobě to opravdu ještě nedošlo? *1*
          • wtf?
  • Lukyz

Gothic kolekce ve výprodeji za 3,99€

Na Steamu je po dobu 48h kolekce Gothic 1, Gothic 2 Gold a G3 za krásných 3,99€ *3*

http://store.steampowered.com/app/65540/
  • Lukyz

Rachel Bryk, vývojářka úspěšného Gamecube a Wii emulátoru zvaného Dolphin, spáchala sebevraždu. Ke skoku z mostu ji údajně dohnala kyberšikana.

23. letá transka -> z toho bude zase kauza jak hrom. *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit