-
Total War: Warhammer Cinematic Trailer
BRUTAAAAAAAAL
https://www.youtube.com/watch?v=7i4d3ignBNQ -
-
Krom Shogun Total War mě jiné TW hry nelákali ... ale tohle jo ;]
-
WaaaaaaaaaaaaGH!!!!
-
-
Obrazem: Gamespot při návštěvě CD Projekt Red pořídil snímky mapy světa hry Zaklínač 3.
Už jse nemůžu dočkat až všechny ty oblasti prozkoumám :P -
Nový gameplay Witcher 3 https://www.youtube.com/watch?v=KrXxdy9Qgpk
-
-
Wow ,jestli jsou takhle kvalitní i všechny vedlejší questy *4* *4* *4* *4* *4*
-
Pravý Zaklínačský piruety, ne jak ve dvojce. *12*
A jak vidno tak i spousta lootu, který dev nevybírá. Ta mapka běžela teda hodně rychle jak jel na koni, furt mi přijde, že to nakonec nebude až zas tak velký. Video běží na 60 FPS, je to nahraný z PC.
Už se těšim až si to budu stahovat z GOGu. :)
-
-
Mezi soubory GTA V se nachází hlavní postava hry Red Dead Redemption, kůň i materiály z doposud nevydané videohry s názvem Agent.
John se tam nachází, protože si jej můžete vybrat jako otce při tvoření online postavy...:) -
Poetika her?
https://www.youtube.com/watch?v=Hz5m0aEgPLo
Už dlouho jsem se tak dlouho nenasmál.
Mistrovský kousek. -
-
zítra jedu do pobočky EA v Madridu. co jim mám vzkázat, že si na Games myslí o jejich hrách?
-
-
Vzkaž jim, že celkem dobrý. Jenom jim to řekni česky.
-
tak kurvaa drát jdi fandti Realu i za mě *3*
-
V Madridu je akorat lokalizace takze celkem nuda
-
-
Bude dneska to GTA 5?
-
Tak dalsi hra nevyjde v britanii jako krabicovka. Rainbow Six Siege, no hezky pokud se to stane i u nas a dalsi hry budou nasledovat, prestavam hry kupovat a zacinam piratit. A vubec me to nebude nejak tizit ze delam neco spatnyho.
-
-
Pak si ale nestěžuj, že PC hraje na poli AAA her druhé housle. Digitalní distribuce je směr, kterým se vývoj prostě ubíra a nenaděláš s tím vůbec nic.
-
-
AAA hry sou vetsinou strasny kraviny, z 10 se daji hrat 2-3.
Me to nezajima, ja chcu mit moznost si koupit krabickovku, pokud ju mit nebudu, tak si hru stahnu, ale zadarmo! -
-
A jakej je pak v tom rozdil? Krom toho, že za ni nezaplatíš a potencionálně tě nebude otravovat nějaký herni klient typu steam apod.?
Krabičku mít stejně nebudeš.
Jinak pokud AAA hry jsou většinou kraviny, tak asi hraješ spíše indie a ty nemají krabičky zpravidla vůbec. Takže ty taky pirátíš? -
-
No vetsinou hraju hry ktery me bavi, indie me taky moc nebere.
Ty zhruba 3 AAA hry co za rok stoji za to koupim, obcas i neco digitalne co chcu mit, ale prave AAA hry by meli vychazet v krabicich.
Jinak hraju hodne multaky i nejaky freetoplay hry, a taky stary hry.
Jedna dnesni AAA hra me vydrzi i na nekolik mesicu, pac nekupuju filmovy hry s filmovou delkou :-)
Pro me je krabicka proste zaklad a chcu ju mit doma ve sbirce, nevim co na tom nechapes :-) -
-
Hmm, ale pro vydavatele se tahle forma "protestu" rovná malé kupní síle pc platformy a proto na ní kašlou.
A řekl bych, že pokud vydavatelé upouští od krabiček, tak to nebude tím, že by jim na to nezbyly finance. *3* -
Ale já chápu, že chceš mít krabičku. Na tom není nic k nepochopení. Spíš nechápu tu argumentaci proč hry bez krabiček budeš pirátit.
Stejně krabičku mít nebudeš a tím, že se přidáš k pirátům na tom nic nezměníš.
Akorát se přidáš po bok těch, kteří přispívají k tomu, aby vydavatelé na pc kašlali i nadále. *3* -
-
Reakce na příspěvek:
No bude to takova moje forma protestu :-) a at si o tom kazde mysli co chce je me to jedno. Ja tech her stejne moc neupiratim, pac uz hraju fakt jenom to co me bude aspon trochu bavit.
Letos jeste nevysla jedina poradna AAA hra, Zaklinace sem dostal ke grafice ten vydrzi dlouho, a jestli letos vyjde jeste nejaka slusna hra, kdovi :-)
Kdyby firmy nervali miliony do marketinu a hypu, zbylo by jim na krabicku uplne v pohode.
-
-
-
-
-
-
-
Obrazem: S pomocí kombinace módů dokáže Fallout 3 nabídnout fotorealistickou grafiku.
nova doba
co na tom, ze trojka bola maximalny sheet, hlavne ze to pekne vyzera -
pillars of eternity
Ahoj
Byl nějaký podcást na Tiscali o téhle hře? -
-
Ne, ale byl GamesPlay.
https://youtu.be/MhxbDI2gpHc -
-
dík
-
-