Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79567 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Joshua

Contrast

..............TD2H5-4V3RX-ETY2F
  • Jack1947

Postal 2 Paradise lost

http://store.steampowered.com/app/360960/

Konečně je to tady ani se nechce věřit že Postal2 už má za sebou, bezmála 13let!!! baví furt stejně....
  • VaZqeZ_EU

Interview with DARTH!

Rozhovor (anglicky) se slavným "pro mně určitě" herním vývojářem a moderem DARTH!!!
    Je známý hlavně kvůli nejlepším módům do série Total War.
    Například - DarthMod Empire / DarthMod Napoleon a jeho nový počin v herním studiu - Ultimate General Gettysburg! *2*
    https://www.youtube.com/watch?v=jW_wKCbfh6U
    • Inquisitor
      Jo výborný módy, bez nich už si Total War neumim ani představit.
      • VaZqeZ_EU
        Nejlepší je, že neměl nikdy velké ambice, a ty módy "zpočátku" dělal jen pro sebe a přátele. Dokonce i to herní studio ho oslovilo samo, aniž by se o tu práci zajímal. *4*
        Škoda, že ta jeho angličtina (je to Řecký občan) není alespoň o trošilinku lepší.
        Ale milerád mu tento nedostatek prominu *1*
  • Jaký díl GTA byl pro vás "nejlepší"?

Tak po nějaké době co jsem začal hrát GTA V na PC, jsem přemýšlel proč mě to nebaví tak moc jako předešlé díly. Baví to hodně ale není to pro mě ta 10/10 hra jako předešlé díly. Není to, ta hra na kterou bych čekla na další milník...

Přišel na to, že to již není posun dopředu jako byl vždy v minulosti. GTA 1 -> GTA 2 (zcela jasný posun v grafice i herních možnostech) -> GTA 3 (opět posun ke 3D) -> GTA:VC (více možností a i technicky to bylo lepší -> GTA:SA velký skok v rozloze -> GTA:IV (grafiký skok jako prase, fyzika a pro mě nejvíce dospělé GTA ze všech) a pak zde máme GTA V na PC....

Je to velké (to zde ale bylo u SA, je to barevnější a lze tam dělat řadu věci jako v SA a VC...) Prostě to co tam je, jsem již viděl v minulých dílech. Nečumím na to s otevřenou pusou. Navíc zcela změnili tu skvělou fyziku z GTA: IV o které se zde již psalo... Prostě čekal jsem opět ten skok a ten zde není. Jasně...Máme zde velkou hru v pěkné grafice, ale velké gta (dle rozlohy) zde již bylo. Jo, kdyby tam nechali ten model z GTA:IV, to by bylo něco jíného ale takto ubrali a přidali něco jiného (ovládat auta za letu WTF?)..

Nějak mě nenapadá nic, na co bych zde vzpomínal jako u minulých dílu: GTA (Oranžisti a jejich přejezd / první hra toho druhu která nějak vypadala), GTA 2 (pamatuji si o hodně lepší grafiku), GTA 3 (3D), GTA:VC (možnosti mít obchod atd), GTA:SA (volnost velké hry), GTA:IV (fyzika a realistická část města, také obtížnější policie)....GTA:V (?)

Skutečně nevím co bych tam dal za ten ?. Proto je pro mě nejlepší IV díl. Když hodnotím co se mi tam líbilo. Zdaleka nejvíce jsem hrál ale první díl. To bylo dáno dobou a přáteli okolo... Co by jste tedy dali ze ten ? (jestli něco) a jaký díl je pro vás ten nejlepší? Z mého kecaní je jasné, že preferují více realictické hry a tedy i od GTA bych chtěl to samé. Určitě to má každý jinak...
    • frag.ment
      Pro mě jednoznačně pětka (hráno na PS3). Stále nechápu, proč je tak oblíbené SA, to byla fakt zhovadilost (hráno na PC a cca po 6ti hodinách unistall a lituji těch 1400 nebo kolik mě to tenkrát stálo). Vice City se mi taky celkem líbilo a co se IV týče, tak nemůžu porovnat, protože mě nějak minula.
      • Jack1947
        Tak si dopln znalosti... ty knedlíku. GTAIV zato stála (tedy ne za koupi to neno).
        • frag.ment
          Na rozdíl od tebe nějaké znalosti mám, ty jitrnico, která jen stahuješ hry z warezu a mektáš tu do všeho i když máš v hlavě mozek velikosti lískového ořechu.
          • Jack1947
            Jaké ... jitrnico hjo ? ty si moravak či jak *15*
    • homeles8
      Mě teda GTA V nadchlo. Ale jak píšeš o GTA IV, tak jsem si vzpomněl, když vyšlo.... A vlastně i na Sand Andreas se nadávalo, že jsou tam hiphopový negři. Nejnovější GTA je vždycky nejhorší a když vyjde další díl, tak je to starší stejný, ale najednou jedno z nejlepších. :-)
      • Přirozeně jsem neměl extra radost z hraní za hiphopového negra s kalhoty pod spodkami....Ale šlo to přežít.
        Nemyslím si, že nové GTA je vždy to horší a časem najednou lepší. Když se to vydá, tak to je pod drobnohledem a emoce často zastíní nějaké srovnání. Proto to chce ty silné momenty které si ihned pamatuješ a čučíš na to. To zde nevidím.
      • Jack1947
        Na GTA SA mi max vadilo že auta s nitrem (asi po vzoru F&F vybuchují 5x) a vrtulníky a letadla obzvláště jumba asi 10x... jinak v poho asi nejotevřenější gta a další GTAV. ebyla revoluce byla to trochu evoluce a gta urazilo od prvních dílů ohromnou cestu naolik aby neubralo na zábavě jen se bere trochu více vážně, v GTAV. není nad to po pořádné přestřelce si zajít do strip baru zvláště když jste jeho vlastníkem *5* ( proto to dám i na pc a nejen to).
    • Jack1947
      Hrál jsem jen GTA3( až na androidu dohrál) Vice city bylo mé první gta na PS2... poté SA... IV/V jo hrál jsem i jedinčku na psx. Nebo to bylo london? uř nevím. No áále vyloženě nej díl nemám všechny měli něco do sebe asi bych ale řekl že SA.IV,V dali možná nejvíce (IV protože to byla ukázka nového enginu) a vlastně i 3 přešlo se z 2 rozměrů do 3 ( budiž dma design země lehká).

Ještě ty dvě vsuvky byly dobré LCS ale hlavně VCS paráda. *4* Bylo dobrí i GTA Advance, to jsem ale nedohrál byl to trochu přepis 3jky.
    • La_Furia_Roja
      Já jsem na GTA doslova vyrostl a pro mě nejlepší díl neexistuje. U všech jsem strávil snad stovky hodin a skvěle jsem se bavil. Dodnes vzpomínám na jedničku a dvojku, v té době to bylo něco úžasného.
    • Rozhodně pětka. Zatímco všechny předchozí GTA jsem prostě dřív či později přestal hrát a nedokončil, pětku jsem s radostí dohrál a pak i občas zařádil online. Jako druhý bych dal asi SA a jako nejhorší právě čtyřku, kterou doteď jednoduše nenávidím.
    • Kozy
      Jednoznačně Vice City. Super hudba i prostředí, nedávno jsem ho znova dohrál. Nejlepší atmosféra ze všech dílů. S odstupem musim říct, že mě V zklamala, nevim jestli to je tim že je člověk starší, je to pořád to samý, čekal jsem větší posun. Hlavně ty starší díly byli víc uvěřitelný, tohle na mě bylo až moc over the top, nový San Andreas je prostě město šílenců a ani Online to nespravil, nudnější mp jsem asi nehrál, nulová motivace hrát. Jediný co za něco stálo byli vedlejší mise, a třeba na Epsilon program asi jen tak nezapomenu.
      • Je to takový divný i po stránce příběhu. "over the top" jak jsi napsal.
        Navíc pro mě zvláštní hrát za 3 postavy. GTA měli vždy příběh a šlo mu věřit. Zde jsou 3 postavy a nějak to přepínáš nebo co... Navíc to není takový skok.

Vice City super. Ve všech ohledech vylepšěné GTA 3. Něco jako posun z GTA 1 k GTA 2. Také to vše vylepšilo. Naprostý opak lokací oproti GTA IV. Vice city krásné pláže a GTA IV hnusné šedé město.

Tak snad další díl GTA bude zase nějaký posun. Je pravda, že jsme již toho hráli dost ale ty GTA mě vždy (krom V) zasáhli. Měli prachy to udělat skvěle a přivést něco co nikdo nepřinesl. V je takový kočkopes. Auto řídíš za letu, je to nějaké lehké ale zase velké a máš tam tunu obsahu.

Kampaň to mělo opět větší proto tolik debat okolo...Nevím co si z toho budu pamatovat. Asi nic moc (ve srovnání s minulími díly).
  • Může mi někdo vysvětlit to včerejší hraní Mortal Kombat, nechci za to redakci kritizovat, jen mě zajímá jestli v tom byli drogy, naštvání že je venku pěkně a oni tam musí sedět, nebo byla pointa ze záznamu vystřižena?
    • Ronox
      Tohle byl fakt krok vedle. Nic se neřeklo o herní sérii, naprostá nepřipravenost. Jako poslední gaysplaye byly fajn, ale na hraně. Tohle už bylo fakt hodně amatérský ... snad jen nějaký zkrat a časem na to zapomenem.
      • Jack1947
        Nikdo není dokonavý, holt se pokaždé nemusí povéct tak jak se očekávalo.

Jinak ot ale k tíématu zkoušel jsem tu "alphu" scorpion vs scorpion na klávesách a to se nedalo hrát, takže počítám bez gejmpadu ani ránu...

Jo a k té nepřipravenosti - k herní sérii se řiká v retru ale v gamesplay kde se řeší aktuální fláky spíše ke hře možná trochu pozadí vývoje.
    • Jack1947
      Copak bylo to tak hrozně otrávené ( neviděl jsem) ?
      • Tak proč to komentuješ?
  • a nemuze bejt zaroven sola a leii? tak o cem byla moje neojoblibenejsi scena miluju te... ja vim? *5*
  • Lukyz

Star Wars: The Force Awakens Official Teaser #2

www.youtube.com/watch?v=ngElkyQ6Rhs

*14* *14* *14*
    • solomon.short
      tusim vetsi pr*ser nez Episode I
      • Veskoslav
        Neboj Jajar je mrtvý už hezkých 30 let:-D
        • zatim v kazdym filmu byla naka infantilni postava, takze ocekavam v dalsi trilogii novyho jarjar/c3p0 deptace mozku
      • Lukyz
        Určitě to nebude horší než EP II *1*
    • Teda, necekal bych ze Harrison Ford bude jeste hrat Han Solo. Ale je to jen dobre.
    • aspoň že to nazýváš teaserem, ne jako bleskař trailerem v té reklamě :)
  • GTA V

Přináším vám čerstvé informace o mých zkušenostech s GTA V. V 5 hodin ráno hra fungovala, teď nejde stáhnou update a hra se nekonečně dlouho načítá. A já jako blbec se rozhodl, že dnes pojedu 9 km do kopce s kolem, než bych zbytečně čekal dlouho na autobus, abych byl doma dřív a ono tohle.

EDIT: Hru se mi podařilo rozjet, ale je to ještě horší. Hra se seká a vypadávají textury.

https://www.youtube.com/watch?v=sjxajKajcxw
    • homeles8
      heh, moc nechápu veškerý problémy GTA V. Vůbec, nechápu že může mít s nějakou hrou takhle problém. Přitom co čtu na fórech, tak je to hodně lidí. Mě se nikdy nic takovýho nestalo. Vždycky hru koupím, nainstaluju a hraju. Plynule, v pohodě hraju. Asi mám v životě štěstí na hry. (ale na nic jinýho ne)
      • Keyz
        Problémy to má. Však se o tom také píše. Ale pořád to jede ihned lépe jako GTA IV.
        A to přestože na GTA IV nedám dopustit. (sna tohle půjde dobře modifikovat aby to bylo ještě lepší)

Zde mám také jeden subjektivní problém. špatně se nějak dokáži nějak "vcítit" do těch postav, jak tam často přepínáš a nemáš jednu hlavní postavu.
    • Keyz
      Bohužel Fyzika je zoufalá. Stejná jako v old-gen verzi.
      - Auta se ničí méně jak v GTA IV, nemají hmotnost a dokonce ani chodci nejsou tak deformovatelní. Když do něj najedeš pomalu autem vždy se nějak svalí. V GTA IV se naplácl na kapotu atd. Prostě podle toho jak jsi do něj boural...
      - Zase tohle je větší tedy to byl asi kompromis. I když se mi zdá, že i na max je zde méně aut. Takové zácpy jako v GTA IV jsem nepotkal. (možná někde jinde jsou).

Asi budeme muset počkat na GTA VI, kde bude obojí dobře uděláno.
      • Jo fyzika jako v GTA 4 by mela byt davno uplne normalni a neco jako nutnost v kazde hre, jenze vono to jde zpatky bvsechno se zjednodusuje.
        Proc to je jasny, aby nextgen krabice nezhoreli.
        Je to fakt skoda, pak vznikaji hry jako Watch Dogs nebo Dying Light, hry ktery maji stat na fyzice ale pritom tam zadna neni, smutny.
      • Nn, to si budeš muset počkat až na GTA na PS5 a novej Xbox. Což bude tak GTA7.
        Prostě GTA5 muselo někde ubrat, aby mohlo na současných konzolích vypadat alespoň tak jak vypadá.
        Z mého pohledu je to obrovský krok zpět, který dojem ze hry hrozně kazí.
      • to bude jeste horsi, to uz budou lowzole na urovni prumernyho mobilu
    • Inquisitor
      Tak si aspoň udělal něco pro zdraví :)
      • Hodil jsem hubu.
        • Inquisitor
          Když si jel do kopce? :D
          • Tak jsou i úseky, kde to vyloženě z kopce není.
  • Obrazem: Celá postava Stormtroopera lákajícího na Star Wars: Battlefront.

Stormtrooper: najhorsi geneticky vypestovany elitny vojak ever *1*
    • Veskoslav
      Nic proti, ale záleží v jakém období myslíš Stormtroopera. Protože poslední oddíl klonů tedy 501. oddíl, co vyvraždil chrám Jedi byl rozpuštěn 15 let před pádem 1. hvězdy smrti a tyto elitní jednotky byly rozděleny. Většina klonů zahynula během rebelských válek atd. V knižní sérii se obnoví výroba klonů až v 8. díle v knižní sérii od Timothy Zahna (doporučuji přečíst).
      • no, myslel som tych filmovych slepuchov
        • Veskoslav
          V IV. díle už nejsou klony. Tam byla "expirační doba a životnost zkrácena na 20 let. Jenom pár jako 501 byl jinak modifikovaný a žili déle než obyčejné klony. Imperiální armády navíc využívaly jiný systém palebných zbraní. Klony ve II a III díle mají delší a přesnější zbraně, ale s nižší kadencí střelby. Jinak elitní komanda tzv. třídy Null měly navíc ještě vylepšený genetický kód. Ty také přežili první vlnu rebelských válek například. Ale to nejsou obyčejné klony, že:)
          • toto mas asi z knih, ktore ale neboli uznane ako ofiko kanon, nie?
            • Veskoslav
              Ano byly odsunuty. Ale doporučuji si přečíst Timothy Zahna a jeho sérii VII až IX díl.
            • kostejnesmrtelny
              O SW toho moc nevím, ale nebyly relativně nedávno všechny knihy odsunuty "mimo kánon"?
            • Veskoslav
              Ne. Toto je řečeno například v VI. sérii Clone Wars, kde je i vysvětleno, jak dokázali provést rozkaz 66 a co to zapříčinilo:)
    • https://www.youtube.com/watch?v=KXck6jaN5Z8
      pche
      • Lukyz
        SW: Rebels mi přijde jako nejhorší SW *doplňte cokoli vás napadne* co snad kdy vzniklo *7*
        Ale k těm Stormtrooperům, mrkněte spíš na tohle: https://www.youtube.com/watch?v=mx1JPh0YdW4
        • to bol prvy odkaz co mi naslo, ale ucel to splnilo :)
        • Veskoslav
          No pokud vím, tak E-11, tedy standardní imperiální blaster je těžký jak svině, nemá stabilizátor střelby a proto je spíše na kvantitu než kvalitu střelby (Jedi Outcast). Navíc ti nemůžou zabít hlavní hrdiny ne?:-D
          • zabit nie, ale poranit by mohlo :))
            • v 70tych a 80tych rokoch by to cliche nebolo :)
            • C-BEAM
              strelou do ruky, nie ? to je snáď ešte horšie klišé ako netrafiť vôbec.
  • Morraw

Zaklínač

EDIT. shite to měla být odpověd na příspěvek od Lukase

Optimalizace se taky hodně bojím. Vyzkouším jak to příjde, ale hned Day 1 to hrát neplánuji a dám čas nějakému patchi atd. Času dost, hra neuteče.
    GTA koupím taky až se Zaklínačem, ať je co střídat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit