-
Členové X360 preview programu brzy obdrží update, který s sebou přinese podporu pevných disků o velikosti 2 TB.
Ty vogo, to bych do nich neřekl. Nemělo tam být náhodou XONE? *7* -
Hots - matchmaking (nebo demence čistá)
Takže jwsem přišel na jednu věc, co mně jinak na celkem dobré hře sere a to dost, a takhle ze začátku nic moc... časem do té hry půjdu jen kvůli daillies, či co jak.
Nebo se mám smířit s tím stejně jako SMITE, že jsem odkázaný víceméně na imbecily co nejsou schopni ani komunikovat? a jedou si po svým, dokonce jsem střetnul i arogantní ruské (zřejmně lol hráče) kteří si jeli vlastní ego hru a vžsledek byl myslím prohra. Hlavně že jsem slyšel nakonci jako nějaký rage či co m, tedy četl Uninstal game pls.
MOBA hry asi nikdy nepochopím, ale když se u hots kouknu do tabulky tak víceméně vítězí červené psaní tedy defeated, asi mám jen smůlu že hraju z nekompetentními trotly, ted naposled třeba se ani neotravovali mi napsat něco když jsem jim napsal jak to cítím. Tak nevím mám hrozně moc pro her, když třeba budu hrát jednou ranked (nehraju ho ani u SMITE) a budu mít tolik proher tak nevím.
Ono se snadno, příjde na to že to není zadarmo ale toikrát prohrávat, uchh... přitom já si heru jakžtakž užiju nevím. Jako ve SMITE se snažím, ničit věže, ale nechápu jak může někdo tak debilně nechat zničit věž, a zezadu se nechat ojebat. Kor když ten tým je celkem slabý a jeho opponenti se necháají zabíjet. Což se mi stává taky, že než aby riskovali že umřou tak tyhle nadutci nechávají zemžít normální hráče. *1* DEFEATED, deafeated a ještě defeated! to mám lagy a snažím se držet tým a k ničemu. Já nevím ale celkem to otráví, potom ti leaveři naštěstí je pošlou do hry s podobně postiženými hráči. Takže řekněme že mám na každých 10 her asi 8proher. 2Výhry...
Přitom je přece důležité se zůšastnit ko a nemluvě o tom, že ty matche trvají třeba i půlhodiny. (zlaté surrender u SMITE i když jeho použití nechápu, na druhou stranu tam mně štvou killstrak a když se náhodou někdo ozve tak si přečte stfu nebo quiet!)
Ptát se proč je online kompetitivní hraní takové je asi horší než nosit dříví do lesa ale tohle... otráví. -
-
Jo, tohle me dost odradilo a take proto to ted moc nehraju. Blizzuv MM je uplne mimo a nekde to oficialne psali, ze jeste neni hotovy, ale ta situace co je ted je proste smesna. Muzu jen doporucit abys hral vecer (tj. tak 23:00 a pozdeji) a nejlepe se vyhnul vikendum. Kdyz mas nejakeho kamarada co by s tebou chodil, tak je to jeste lepsi.
-
-
No jo kamaráda no, to je známe to bych si musel nějakého udělat. Výhoda kamrádů je že nejsou blbci, co kazí hru zároven vám nenadávají když to kazíte atp...
Mně to štve no, prostě hraju pro sebe a ostatní mi /sobě kurví hru já jsem byl před 2lety nepolíben MOBA komunitou, nikdy nevěřil že bude taková různorodá. Předtím jsem se max setkal s tím že mně někdo někam poslal, ale takovéhle jednání hmm... snad to nějak poladí. Tohle je nepřijemné ale je to betra a closed takže bych se nebál. Chápu beginners atp, ani nenií zábavné hrát proti slabším hráčům... prostě to počáteční nadšení začalo mizet. Jak pára nad hrncem.
-
-
MOBA hry přináší jen frustraci, člověka sráží dolů... at už debilitou nebo sami "týmový hráči".
(nikdy předtím sem si nevyslechl tolik urážek, přání a jiných věcí)
Snad hots bude jen o prohrách a blbých hráčích než aby někdo někomu přál dostat rakovinu, nebo jiné věci. Než to radši at reporují ale tyhle kecy.
-
-
Dungeons of Aledorn
Team 21 to dal a je zabackupovano. Dobra prace :) -
-
Teda, jen taktak. Už jsem nedoufal.
-
-
Shuhei Yoshida nabádá k zaslání seznamu věcí, které by ještě měla konzole PS4 či projekt Morpheus umět.
Šohaj Jošida! *16* -
Pokud vlastníte novou konzoli a chcete si na ní zahrát The Elder Scrolls Online s Vaší postavou z PC verze, vyjde vás to na pouhých 20 $.
To jako vážně? :D Kolik lidí takovou blbost použije? -
-
Konzolistum to ani neprijde, voni sou vokradani furt, pro ne je to naopak normalní:-)
-
Hodně protože přece nebudou hrát od znova *7*
-
-
Games.cz
Zdá se mi to nebo je tady poslední dobou takový útlum, úpadek. Co bylo dobré (videorecenze) je pryč. Klasické recenze mi přijdou čím dál míň objektivní (mi neříkejte, že nejsou zaplacené některé). Bleskovky stále tragedie, diskuze jakbysmet (to je fakt takový problém s tím něco udělat?). Novinky taky jaksi váznou, kolikrát jsem si všimnul, že se tu objeví novinka krátce po upozornění v bleskovkách od čtenářů na danou věc. Fiasko s BF "turnajem" nebo třeba ten včerejší gamesplay tomu nasadili korunu, to bylo vážně dno. Komu se tím chtějí ve svých letech zavděčit? Nějakým dětem? Zajímavé články taky nic (jednou za čas si zadarmo zaletí do USA a tím to hasne, mimochodem posledně už to bylo taky slabší).
Jasně, nejde se zavděčit všem, kolikrát jsou to drobnosti, ale poslední dobou mám pocit, že se to jen nabaluje a zhoršuje. Chvílema mám pocit, že nejsem na Games, ale na nějakém Eurogej.ru nebo Hrej nebo co já vím kde. -
-
nebreč, pořád tu máme skvělou komunitu *3*
-
-
Nové RainbowSix - uzavřená alfa ....
Je to opravdu raná alfa, nevypadá to, hratelně docela nuda a to hlavní - absence týmových hráčů.. -
-
Mě to teda baví, občas se i nějaká ta spolupráce objeví. Hlavně se mi líbí to tempo.
-
Z toho co jsem viděl - obyčejná mp střílečka. Bez organizovaného týmu na obou stranách to nebude ani z poloviny tak zábavné, jak bylo prezentováno.
-
-
To je celkem jasný, že týmová hra bez pořádnýho týmu bude stát za pendrek. Ideální na lanky nebo pokud má člověk hodně kamarádů *3* .
-
-
-
Česká hra na Steamu
Právě vyšla na Steamu (protlačila se přes Greenlight) nová česká hra Defend Your Life!, tak mrkněte, jestli si chcete trochu zapřemýšlet u pěkné td strategie
http://store.steampowered.com/app/357780 -
POE joke...
https://twitter.com/icequeenerika/status/584095214240931840/photo/1
*7* zachvíly budou tyhle sissinky určovat co ve hrách má být a co ne.(bonusweb.cz) -
-
já jsem tam furt hledal ten význam, kterej měl někomu vadit a to je ta upravená verze...
tohle je ta původní - http://static1.gamespot.com/uploads/original/1535/15354745/2841412-5299186766-obsid.png -
-
Vždyť je to vtip a dokonce vtipnej! Ale nějaká s prominutím "attention whore" to prohlásí za nekorektní a trans-mysoginní (WTF?) a sama se prohlašuje za trans-feminist?!? *7* Přátelé, řítíme se do pěkný ...
-
-
Ještě si ztoho cení sami vyvojáři? fakt, člověk by řekl že si za svoji hrou a obsahem, budou stát.
Měli by udělat hru v hlavní roli s transkou, aby se zavděčily jak bude krájet/řezat kvanta protivníků na počkání... bude tam hodně krve/čerstvého masa ale transgenderům se zvedne úd protože hrdina bude správně - transní. *12*
-
-
-
Je dobré si zjistit, jak to doopravdy bylo..
Ve zkratce "Tu básničku nechal změnit sám backer, ne Obsidian"
https://forums.obsidian.net/topic/74461-controversial-limerick-discussion/page-25#entry1631723
A tady nový memorial
“Here lies Firedorn, a bard, a poet
He was also a card, but most didn’t know it
A poem he wrote in jest was misread
They asked for blood, so now he’s just dead” -
-
To ovšem nic nemění na tom, že nějakou kravku asi začala svědit nebo co a tak si musela na něčem vylít žluč. Fakt už by to měli přejmenovat na Twatter, podle toho, co z tama leze.
-
-
Tahle přehnaná korektnost je úplně na hlavu.. *7*
-
-
Snad si můžou na KS nebo jinde vysomrovat na hru podle gusta, ale ono je asi jednodušší natáčet obsahově prázdné sra*ky a psát na Twatter.
-
http://mobil.idnes.cz/iphony-jsou-uz-rasove-korektni-d3i-/iphone.aspx?c=A150409_181510_iphone_jm
*15*
Stejná hovadina jako tahle zpráva. Aneb tím, že se budou ostatní více odlišovat tak to bude méně rasistické. Přitom ten smajl byl univerzálně žlutý a nevím o tom, že by si běloši stěžovali...
A do tohle upravený text na základně nějakého komického tlaku. Divím, že tak lehce podlehl. Sra*ka to je. I když v USA jsou cvoci a politická korektnost a tedy i nepojmenování problémů tam je skoro součásti bible. Poté bude jeden univerzální humor který nikoho neurazí a vše bude univerzální aby to nikoho nemohl urazit. To poté bude skutečně humor. -
-
Však o nic vesměs nešlo a souhlasím s jeho vyjádřením. Moudřejší ustoupí a kravka si myslí, že něco vyhrála. Ty nápisy nemají s hrou stejně nic společného. Takové věci může psát kdekoliv na blog, do komentářů atd.
Horší kdyby se musel modifikovat obsah hry (NPC, rozhovory atd.)
Ale spíše je mi líto, že vůbec něco takového postihlo i PoE. Lidstvo je prostě retardované. Nebezpečně retardované.
-
-
-
-
-
Jde o text backera, takže nejde o nic, co tam dali tvůrci hry...
-
-
To ale nemění nic na tom, že museli zasáhnout do hry, protože to "někomu" nepřišlo korektní *7*
-
-
A mimochodem existují i hráči, kteří by byli nejraději, kdyby v té hře nebyli od backerů vůbec žádné texty... Občas to trochu může ovlivnit tu atmosféru hry.
-
-
V jedné z nahrávacích obrazovek je o tom zmínka. Lidé to tedy nemusejí číst, aby jim to nekazilo atmosféru.
Mě to třeba nevadí a některé i pobaví.
-
-
Předpokládám, že změnu provedli poté, kdy se to nezdálo ani jim správné. Kdyby za tím textem stáli, tak ho tam nechají. Poslední slovo mají tvůrci hry. Teď se z toho dělá, jako že to změnit museli... (nemuseli, kdyby nechtěli)
-
-
vies co je shitstorm ktory by urobili ochranci ktori to maju v naplni prace? :)
-
-
-
-
-
Martin Klíma: Počítačové hry, historie a prožívání dějin
https://www.youtube.com/watch?v=cdzTsWF3c2A