Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79567 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav

GTA V

Connection to download server lost. Connecting...

Jo a tak se to usmívá už 38 minut. Za více jak půl roku odkladů a opět zmrvené jak prase. A to nemluvím o tom, že Social Club je opět zmetek jako byl vždycky.
    *1*
    • já sem na reconnecting stucklej víc jak 2 hoďky, takže si nedělej starosti *7*
    • owny
      já to na steamu dneska koupil a za 3 hoďky celá hra stažena, pohodička *5*
    • Keyz
      Klasika... Maji hru pak tam cpou další kraviny (super složité ochrany, sociální kluby pro sociály a nevím co ještě)

Do toho servery na nic, že taháš 1MB hodinu a z warezu to máš ihned. To je neskutečný od produkty za tyhle prachy. *16*
      • Veskoslav
        Ale mám hezkou krabičku a nedal jsem za to ani korunu, to mě aspoň hřeje u srdce. Teď naskočil download patche. Bohužel 14 days, 16 hours, 12 minutes...a stahuje to 24 kbps. 5 GB z jejich nějaké srandy.
  • Mortal kombat X

http://attackofthefanboy.com/news/mortal-kombat-x-is-crashing-on-steam/

http://www.rlslog.net/mortal-kombat-x-premium-edition-cracked-3dm/

*5* PO (ne)funkčním GTAV. další FAIL. *3*
  • GTA V používá podbně šílenou ochranu která kontroluje kde co jako Denuvo.

"We find that R* use some machine info check to protect GTA5,just like Denuvo did in Dragon Age Inquisition. But i think Denuvo is still much harder to be cracked than RGSC." - 3DM

http://i.imgur.com/0HplLho.png (info z podmíkem)
    • Ta ochrana štve spíš piráty, než platící zákazníky.
      • owny
        Ne, štve obě skupiny, ale piráty bohužel jen zanedbatelné množství času před jejím prolomením.
      • Veskoslav
        Pěkná blbost. Také vadí pirátům to, že majitelé krabicovky musí mít DVD v mechanice při hraní? *7*
        • Právě vyšla PC verze GTA V. Mrkněte na grafický rozdíl mezi PS3, PS4 a PC verzí.

Nie mne vadí to , že som si kúpil originálku a teraz kvôli blbému dohrávaniu patchu možno budem čakať týždeň kým prestane padať server a stiahne mi tých 5 giga , čo tam ešte treba aby išla hra. Za toto dávam palec Rockstaru palec dolu. Dúfam , že keď to konečne spustím , aspoň nezistím , že hra bude potrebovať štyri patche aby vôbec išla ako má., ako to bolo v prípade jej predchodcu.
      • Jak se to vezme, zakomponovat ochranu do hry může přinést různé problémy, které se ve finále dotknou spíše platících.
  • The NVIDIA GeForce GTX Titan X Review

http://www.anandtech.com/show/9059/the-nvidia-geforce-gtx-titan-x-review/18

To je HW. O 30% lepší jak nejlepší dosavední karta GTX 980. Tomu se říká luxusisní produkt. Je to drahé ale není zde nic lepšího. V single GPU.

Kam se na to hrabou apple věci...Pouze značka pro lidi kteří dají na image. Tohle je skok a kvalita která nemá konkurenci.

A AMD? To má stále staré karty které berou jako továrna. Poté sice vydají nové ale NVDIA vydá Ti erze a zase bude AMD v koních. To je teda firma. Kdyby slavná firma. CPU mají také staré jako metuzalém a topí jako prase.
    • v prvom rade a poslednom rade, ked mas 4K, tato karta ma zmysel

o nic viac a menej :)
      este aj slavny LV sa fappuje na 960, tomto segmente sa tocia prachy, nie v blbom titanovi :)
      tj je to vykon, co vacsina si bude moct dovolit tak o cca 5rokov, skor ludia monitory za 4K nevymenia
      • To je snad jasné, Audi taky točí nejvíc peněz v A3, A4 a přesto udělají S8. Mimochodem Titany ve větším množství kupují třeba i firmy na výpočty. Mám pocit, že třeba i taková Weta (Pán Prstenů atd.) brala stovky kusů nějakých Titanů kvůli počítání filmových efektů při vývoji.
        • Naposledy vzali omylem u AMD a vznikl Hobit , muhehe
          • Tilwaen
            Aspoň orly měli pěkné.
    • Lukyz
      Já teda nejsem žádnej HW nerd, takže mi možná něco uniká, ale když se podívám na ty grafy tak GTX980 v SLI má lepší výsledky než TitanX a dvě 980ky vyjdou dokonce levněji - proč by si teda někdo kupovat TitanX? Díky za osvětu *3*
  • Právě vyšla PC verze GTA V. Mrkněte na grafický rozdíl mezi PS3, PS4 a PC verzí.

Detailnější textury mají určitě zásadní vliv na hratelnost a kvalitu hry. Dle ohlasů na Steamu hra zatím zhruba čtvrtině lidí padá nebo nejde spustit. To je myslím důležitější aspekt hry.
    • Jack1947
      Ha, takže nezklamali. *7* Takže to je ještě horší radši to ani nechce jít spustit.
      • Zrovna to hraju na steamu a nemám absolutně žádnej problém.
  • Keyz

"Running, Man" | First Video Made in the GTA V PC Editor

https://www.youtube.com/watch?t=105&v=8ITAnNzj-zg
  • Sakra už jen čekám až mi přiveze pošta krabicovku. Prý je to na 6 DVD? *8*
    • Nene, je to na 7 DVD :D
      • To mohli prodávat na nějakém stylovém flash disku.
    • gta samozřejmě
  • frantisek_nejezchleba

Element4l

nějak mi zde chybí info k této hře... :)
  • Tak na netu uz se rozjizdi hadky ohledne GTA 5 a ukrivdeni konzolisti tvrdi ze PC verze vypada stejne jako PS4 a nejvetsi bouraci dokonce tvrdi ze 900p na konzoli je to stejny jako 4K na PC :-DDD Jeste si snima uzijeme legrace, to vam rikam.
    • Ty konzolové verze mají ale zase výhodu v tom, že jdou spustit a hrát a nepadají. Podotýkám, že konzoli nevlastním.
    • ucho
      Tak některé porovnávací snímky jsou udělané nešikovně a můžou vypadat při letmém pohledu stejně. Samo na PC to bude hezčí, každopádně na PS4 to má pro mě i tak parádní grafiku. Tak za rok koupím i na PC, až budu třeba upgradovat komp, ale na té PS4 verzi mi v současnosti po grafické stránce víceméně nic nechybí :) Ono u toho hraní na televizi prostě ten rozdíl skoro nepoznáš...
      • Hrál jsem to na konzoli a podle mě je to v pohodě hratelné. Akorát s tím ovladačem nevyužiješ všechny možnosti a autoaim je to nejhorší zlo co kdy někdo vymyslel.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit