-
Ori and the Blind Forest má na Metacritic po 35 recenzích uctihodných 89 bodů ze 100.
Uctihodných? Nejsem grammar nazi, ale tohle uz je něco... -
Rozhovor o Tunelu Blanka
https://www.youtube.com/watch?v=LZ6-LDr8Hsw (zapněte si titulky "CC) -
-
To je rozhovor s Krnáčovou? Já tý jeji slovenštině nějak moc nerozumím.
-
-
Ori
Vskutku kouzelná hra, doporučuji a silně zavídím xbox hráčům, že to mají na konzoli a hrají na velké TV. Já se musím hrbit u PC, snad to vyjde na PS4, podpořil bych je klidně i po druhé. Takhle má vypadat indie hra :) -
-
Tak si připoj pc k TV a máš to stejné....Bude to VELKÉ!
(a je fuk, jak šmejdská bude daná obrazovka, protože kvalitní velká TV stojí více jak celá konzole...) -
-
jasně budu táhnout celé PC do obyváku a od tV pak natáhnu kabely k sofa. Skvělé myšlenka.
"(a je fuk, jak šmejdská bude daná obrazovka, protože kvalitní velká TV stojí více jak celá konzole...)" co to je za větu, na co reaguješ a jaký má smysl. Moje TV stála lehce přes 25K, takže je logické, že stojí více než konzole a pokud chceš opravdu kvalitní TV, tak to musíš ještě více připlatit, ale mě to stačí.... -
-
"jasně budu táhnout celé PC do obyváku a od tV pak natáhnu kabely k sofa. Skvělé myšlenka."
- Zajímavá česko-anglická věta.
A jak zapojuješ konzoli? Přes kabel... Vždy máš volbu.
U TV reaguji na to, že někteří machrují jak mají velkou TV a neřeší co to má obraz, barvy atd... Tedy mít TV za 25k a na tom pustit něco z konzole je celkem nepoměr... Něco jako mít levné PC a cpát to na lepší monitor a pustím tam tedy něco na "low" Což je nastavení konzole.
Zoufalost. (navíc ten kdo má na TV za 25k, má na lepší stroj jak konzole pro masové publikum) -
-
-
-
No muzes zkusit si sednout rovne a nebudes se hrbit. Nebo dokonce takovy stresteny napad...pustit si to na tv.
-
-
prašt jak uhoď! Prostě hraní na PC je nekomfortní, už jsem zvyklej na svoji 50 palcovku a konzoli a vracet se k PC je pro mě vždy za trest, ale tahle hra za ty muka stojí...
-
-
Hranie na PC je take ake si ho uzivatel spravi, cize si neschopny a urobil si si ho nekomfortne pre svoje potreby. Cize klasicky problem medzi stolickou a klavesnicou..v tomto pripade medzi PC a TV.
-
-
Ne, ne je to mezi hlavou a židlý... prostě se nám to nějak pobouralo. *3*
-
-
-
Ale neblázni, takové fantasmagorie mu vtloukat do hlavy. *3*
-
-
-
Skoro recenze Bloodborne z Edge
http://imgur.com/a/uOT3b -
-
10/10?
-
-
Season Pass ke hře Titanfall je nyní v Xbox Store k dispozici zcela zdarma.
Posléze UPDATE - se objevil i na pc. EA si tímto zvýšila u hráčů kredit, neřikám že by ostatní podobné (steam) měli závidět a div se nepřetrhnout v trumfnutí ale prostě je to super krok. Ukázka toho že i takový gigant má nakonec srdce. Že nakonec bude i dobrá firma... která si hráčů přeci jenom váží. -
-
Díky za doplnění *3*
-
-
No já o to neveděl tak spíše na to upozornil Sr_Lobo. Je to jeho zásluha. Ne moje.
-
Ahoj bleskaři! Za všechny tě vítám v naší dnešní diskuzi. Chovej se tu jako doma.
-
-
Díky za vřelé uvítání, máme to tu hezké *4*
Chtěl jsem se jenom zeptat, jestli už někdo z panstva nemá chuť na dobrou brazilskou kávu? -
-
A máte sklep?
-
-
-
-
Se divím že to jde "koupit" aniž bych tu hru měl.
-
-
Obrazem: Do PlayStation Store přibylo dvanáct nových témat pro PS4.
A hned půjdu příkladem: Dvanáct nových témat, říkáte? Ne-u-vě-ři-tel-né! Kde to skončí? U dvaceti, čtyřiceti, šedesáti?
Tak, teď někdo další. A vyberte si třeba nějakou jinou bleskovku. Dnes se jich objevilo zatím celkem devět, tak neříkejte, že není z čeho vybírat. -
Jedna zajímavost: zatímco my se tady dobře bavíme, na hlavní stránce Games se normálně objevujou nové a nové články. Navíc bleskař od rána hází blesky jako vzteklej a nikdo si toho nevšímá. Chtěl bych vyzdvihnout tyhle boční aktivity Games a pochválit je za vzorově multifunkční přístup, co umožňuje krom diskuzí i další činnost jako čtení zpráv z videoherního světa. Je sympatické vidět, že když se lidé baví, někdo jiný v pozadí maká, aby jim tu zábavu umožnil, ozvláštnil a možná někdy i nahodil poutavá témata k diskuzi.
Na diskutující bych chtěl apelovat, aby aspoň občas, byť třeba jen na oko, předstírali, že je zajímá, co se objevuje v bleskovkách. Představte si chudáka bleskaře, co píše a píše a překládá a ještě stále musí kontrolovat, že se mu to opravdu objevuje na webu, protože z diskuze to nepozná. -
-
Jn, smutné že si na tohle musel upozornit zrovna ty nebo je to ironie. Na bleskaře se většinou jen prská ale kdyby někdo měl házet bleskovky za něj nebo tak tak samozřejmě ticho po pěšině.
Jinak tak to bylo vždycky ne? když se ostatní bavily tak byl vždy někdo kdo makal, díky tomu měli co a o čem kecat takže souhlas. -
-
Taky to tak cítím, Jacku. Někdo má holt chleba o tvrdé kůrce, jestli chápeš, co tím myslím.
-
-
Tak ono se plive i na "nehodící/neoblíbené" autory ale bleskař ten je v jednom ohni.
Mnozí si neuvědomují že bez něj by ani nebyli bleskovky - (myslím karta bleskovky) Nevděk světem vládne a čest vyjímkám. -
-
Tak, tak, trudno pomyslet. Bez bleskovek by lecjaká událost unikla zcela bez komentáře.
-
-
Taky mám podobný pocit jako ty, že autoři tu občas čekají jak psi, až se objeví nějaká bleskovka a hup po ní! A pak už jí jen rozvinou, hodí šéfovi a rychle zpátky na hlavní stránku a F5, F5, F5, číhají na novou. Takhle to ostatně zřejmě probíhá ve většině redakcí. Když má redakce bleskovky, tak holt mají novináři jen polovinu práce.
-
Prostě... bleskovky jsou bleskovky. Článek většinou jen rozvine bleskovku ale prvořadné jsou ony... opovrhované bleskovky kde by jsme bez nich mi chudáci neinformovaní králíci byly. No kde? *7* *12*
-
-
-
-
-
-
docela vtipné video
https://www.youtube.com/watch?v=FV-u5tvQC34 -
LV426 napíší to tady nahoru. Hochu, opravdu by mě zajímalo, když zvládáš osobní život, co se tak kouknu občas na games.cz, tak tady máš 100% docházku a dokonce u her, které si nikdy na PC nezahraješ *3*
-
-
Prosímtě tohohle inteligenta radši neřeš jinak se z toho dtrhne mela... on je konzole hejtr a tak takže potřebuje flusat jako správný burák na všechno co je spojené s konzolemi. Je to škoda no, znalosti nemá špatné co se hw týče jen ta zahleděnost ta tomu hodně škodí... ono taky tu dřív vystupoval jako Predator i když to vehementně popírá ale všichni víme he. *3*
To je jako když potkáš blbce, můžeš mu 100x vysvětlovat že něco ta neníí a on to nepochopí i když je to třeba podložené i reálnými tvrzeními atp... -
tož Veskoslav a Predátor, to musíš brát s rezervou. Predátor včera potkal akademika v Alpách. Veskoslav studuje, pracuje, jezdí do Tokia, vyhrává hlavní ceny v DOTE 2, StarCraftu 2, Kandiduje na prezidenta USA apod.
-
-
Jo ti dva jsou vtipní. Pořád sedí u Games. cz a lžou všem a hlavně sobě, jaký nemají skvělý život, jak všude cestuji. Jo to je tak, když můžeš machrovat pouze na netu, ale popravdě se jen ponižuji..
-
-
a nezapomínejme na figurku jménem KeyZ .) Ten si už taky vydobyl pozici mezi největšími tragédemi na Games.cz
-
-
S tímhle souhlasím. Nejnudnější uživatel zde na games. Chudák si to ani neuvědomuje.
-
-
-
-
-
Apple a PS4 a Prodej Battlenetu..
Apple a PS4 vládne, mám tuhle nejlepší možnou kombinaci a jsem nadmíru spokojen, přešel jsem asi rok zpátky z Windows platformy a byla to ta nejlepší věc, co jsem mohl udělat. Sice Windows 8 respektivě 8.1 není špatné a je to nejrychlejší systém od MS, ale nějak mě to nesedlo, vracet na pomalejší Win 7 se mně nechtělo, tak jsem zabrousil k Macu a v současnosti? Mám sice pořád herní PC s Windowsem, ale jen chytá prach a chci ho prodat, naprosto vyprchala motivace to zapínat.
BTW lidičky, chtěl bych se zbavit i Battlenetu. Mám Diablo 3 i s datadiskem a StarCraft 2 s datadiskem, měl by někdo zájem? *4* -
-
"Apple a PS4 vládne, mám tuhle nejlepší možnou kombinaci...."
Jo tááák. Další z řady frajerů, kteří mají potřebu do světa vytroubit, že jsou něco víc a že ty krabičky, které mají doma jsou to nej a všichni, kdo mají doma krabičky jiné, jsou hlupáci, chudáci a chátra nejhrubšího zrna.
Apple počítače jsou fajn, ale někteří Apple fanatici jsou vážně úsměvní. Nemluvě o tom, že o těch božských apple produktech kolikrát básní lépe, než pracovnící, kteří to mají v popisu práce. A to ke všemu zadarmo. *1*
Apple má ty ovečky hezky vychované. -
-
Brainwashing funguje skvěle já vím. *3* *7* *12*
-
-
Čemu vládne Apple? Počítačům? A pořizovat si Mac? No na psaní je to drahý stroj a mít kvalitní sestavu na MAC se systémem, kde neběží většina her a polovina programů, to je to vládnutí? Jestli chci předražený Linux, koupím si pc a strčím do toho Linux.
-
-
Ono ti něco brání si nainstalovat na MAC Windows? To slyším prvně? Polovina programů o jaké polovině programů se bavíš? Možná bys mohl něco přečíst o jádře OSX a Linuxu ať nevypadáš jako úplný idioot..
-
-
Proč mít dražší počítač, i 2x a přitom tam mít i zbytečnosti které navyšují cenu a instalovat si tam Windows hele tohle už je trochu přitažené za vlasy.
-
Ano to je nejlepší. Koupit si Mac a pak něj narvat za dalších X tisíc Windows....O jaké polovině? Chlapče, jde vidět, že si Linuxem, potažmo OS na Apple má asi tolik zkušeností, co blondýna, co si koupí iPad, protože se na tom dobře čte FB.
-
-
-
-
Pokud to není trolling atp ok... to s tím Applem ale trochu kazí výslednou hondotu příspěvku. Kdybys napsal že máš PS4 + ale stále máš i pc a ne že na něj sedá prach.
Tahle je to trochu volovina, teda aspon myslím já že je. MAC by byl parádní systém kdyby na něm šli všechny nové (koneckonců i starší hry... jenže pak by se tvořily viry atp parádnost by ča rychle do kelu). Gratulace k dlouhému celkem vláknu no... co bych ještě napsal nevím nenapadá mně zajímavé že to už je 2 příspěvek o MACu (isnt it coincidence? *2* )ok. -
Pořád říkám že někomu stačí málo XD
-
-
Nemáš o sobě moc vysoké mínění, tak nesmíš sedět pořád u Games. cz a blbě mlátit hubou a něco dělat, pak budeš mít vyšší nároky *3*
-
-
-