Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79092 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vyšla kompletní čeština do Deus Ex Human Revolution Director's Cut od týmu z RPG citadely.
    • jaký je rozdíl oproti CZ která tam byla předtím?
      • Teď jsou přeloženy úplně všechny texty i komentáře a některé jsou přečasované pro lepší synchronizaci se zvukem.
        • SalemCZ
          už to asi vidím že tam je přeložený i komentář tvůrců asi
          • trefa
        • SalemCZ
          ono tam předtím něco nebylo přeložený?
  • Hrajeme s alim: To je vtip nebo to ti lidi mysli vazne? Ja bych na to svoje decka koukat nenechal. To je hrozne zoufaly porad a ti lidi jsou pubertalni sulini. Doufam ze to brzo zrusi.
    • Veskoslav
      No viděl jsem ukázku na pořad (blikla na mě na FB) a bože, co to tam pozvali za blonďatou pi*u? To je pořad pro děcka? Doteď jsem nepochopil pro koho to je.... *11*

https://www.facebook.com/video.php?v=517316205073915
      Kdyby někdo netušil.
      • Humor sedící k lidem, kteří hrají Crap Souls a podobný hry. *5*
  • Veskoslav

Homeworld remastered

Není prosím Vás nějaká klasická DVD edice s krabičkou? A pokud ano, nevíte, kde koupit? Google moc nepomohl:)
    • Morraw
      Myslím, že ne. I sběratelka má v sobě pouze kody.
  • Veskoslav

Hearstone LD

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/11038734_10153255644046840_3152060074706082197_n.jpg?oh=b90e59942b822dc3082911dbfb238882&oe=5590B3D4&__gda__=1435691714_a4eed5b254abfb88971f4c9be628e5c8

*4*
  • Draken69CZ

Zemřel představitel Spocka Leonard Nimoy

Smutný den pro trekkies "Žijte dlouho a blaze."
    • Veskoslav
      Nezemřel, jenom odletěl na vulkán. Pan Spock hrál Leonarda Nimoye a už si chtěl na chvíli odpočinout:)

Navíc Sheldon má jeho DNA!
    • To bude to padesáté výročí příští rok zas o něco prázdnější. *9*
      http://youtu.be/x3pOkhU9iYM?t=1m29s
    • Jack1947
      Jeho poslední film byl Star trek... ámen. 83 let je uctyhodný věk.
  • Jack1947

Druhá epizoda adventury Life is Strange hlásí zpoždění, ale nové datum vydání zatím nemá.

A je to tady. *7*
  • frag.ment

Druhá epizoda adventury Life is Strange hlásí zpoždění, ale nové datum vydání zatím nemá.

Hry na epizody, early access a kickstarter budou pomalu, ale jistě konečná pro kvalitní PC hraní.
    • Morraw
      Ale to je přece blbost. Dobré hry vzešly jak z KS, tak EA. I epizodické hry uspěly. Naopak díky tomu vznikají hry a a studia, která by nikdy nevznikla. Čím tak kvalitním nás obohacuje AAA produkce ? Pořád ty stejné hy dokolečka dokola ? Assassini, CoDy, Battlefieldy atd atd..
      PC scéna mi teď přijde naopak bohatší než za posledních pár let.
      • frag.ment
        Epizodické "hry", které se chytly, jsou povětšinou od Telltale a to má ke hře ještě dál, než momentálně nenáviděný The Order. Z Kickstarteru se do finální slíbené podoby moc her nedotáhlo, spíš se jen slibuje, že časem přidají, co slíbili a začínají se pomalu vynořovat i podvody.. Já se přiznám, že jsem po 20ti letech u PC přešel na konzole, protože si už zahraju pár hodin týdně a na PS3 mám celkem dost kvalitních AAA her (CoDy ani Assasini mě neberou, takže to jde mimo mě) a na PS4 už jich taky pár je. Asi jsem jen takovej pitomoučkej casual, nebo jak to tu lidem, kteří neprosedí 5 a více hodin denně u PC, říkají *4* Jo a jen odbočím, když už jsem se rozhodl něco napsat. Ty hádky konzole vs PC všude na netu mi připomínají doby "Jseš depešák nebo metalista?" *1*
        • Morraw
          Hele já tě chápu. Ne každý má na hraní tolik času a konzole jsou na to vhodnější než PC. Já ale hraju hodně a mám docela přehled a nemám pocit, že je málo kvalitních her. Možná těch AAA ano.. Takže názor, že KS, EA a podobné věci budou konec kvalitní PC zábavy mi přijde trošku přehnaný.
          Všechno je teď více orientované na konzole, takže se může zdát, že to upadá.
        • Jack1947
          Nojo, ty si zestárnul jenže doba ne smiř se s tím, když budeš brečet tak se nic nezmění. To že někdo tě posílá hrát 5hodin a více neznamená že to tak mají všichni. Lidi určují směr trhu a mají bohužel rádi tento trend epizod ale chytřejší si může počkat na všechny epizody (ne season pass nebo i to no).
      • bohatší? *15* o shity typu Wasteland pro zastydné fotr-nerdy? O simulátory chleba, koz? O horory, které nejsou se ani nehrají? Prd. Kdysi si PC hra byla schopna udržet exluzivitu, teď vše putuje na konzole viz. Witcher či Diablo. PC je páte kolo u vozu...
        • Vzdy ma pobavi ked niekto nechape princip exkluzivity a ich zmyslu existencie u konzol. SI proste len dalsi z mnohych.
        • Morraw
          To mě vždy pobaví, když podobní jako ty, vyjmenují 3 typy her a obsáhnout tím celou PC scénu.
          Konzolový trh je silný, to není chyba PC her. Ignoroval bys konzole jako tvůrce AAA titulů ?
        • Jack1947
          Ony ty vyhlídky do (cirka pár měsíců) růžové nejsou pro žádnou platformu i když u pc zrovna převažují ty pixelart hry.
    • hrozné máš pravdu, současná scéna je hnus, to co odstartovalo poslední roky je katastrofa. Kvalitní hry nikde, jen samé trapárny z KS a epizodické hry *11*
  • hraje nekdo salt nebo life is feudal? bych rad zkusil nejakej survival sandbox nejlepe i s multiplayerem
  • ucho

Steam

Kane & Lynch Collection: 6J90N-MKJ5W-IAP6N

Lara Croft and the Guardian of Light: 0XJPB-7IB2I-MI45Z
    • Díky :) vzal jsem si Laru
    • Draken69CZ
      Vzal jsem si oba jak Kane tak i Lynche, díky moc :)
      • ucho
        asi bych měl ty hry raději zase rozdávat na steamgifts, aby je tu nevyzobávali takoví joudové :)
        • Draken69CZ
          Hloupí kdo dává hloupější kdo nebere.
        • solomon.short
          to si nevyberes...
  • Kesis

Fairy Bloom Freesia

wxigj-b3mhq-cevlb - Použit

3hegm-pqn20-6fhix - Použit

OST: zw0y5-dtteg-ph0mz

Cherry Tree High Complete Pack

fxwm2-pgg4n-nvp75
    • Fremencz
      Díky vzal jsem ten druhej klíč.
    • Joshua
      diky, byla to jedina hra co mne z bundlu zaujala...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit