-
Vyšla kompletní čeština do Deus Ex Human Revolution Director's Cut od týmu z RPG citadely.
-
-
jaký je rozdíl oproti CZ která tam byla předtím?
-
-
Teď jsou přeloženy úplně všechny texty i komentáře a některé jsou přečasované pro lepší synchronizaci se zvukem.
-
-
už to asi vidím že tam je přeložený i komentář tvůrců asi
-
-
trefa
-
-
ono tam předtím něco nebylo přeložený?
-
-
-
-
Hrajeme s alim: To je vtip nebo to ti lidi mysli vazne? Ja bych na to svoje decka koukat nenechal. To je hrozne zoufaly porad a ti lidi jsou pubertalni sulini. Doufam ze to brzo zrusi.
-
-
No viděl jsem ukázku na pořad (blikla na mě na FB) a bože, co to tam pozvali za blonďatou pi*u? To je pořad pro děcka? Doteď jsem nepochopil pro koho to je.... *11*
https://www.facebook.com/video.php?v=517316205073915
Kdyby někdo netušil. -
-
Humor sedící k lidem, kteří hrají Crap Souls a podobný hry. *5*
-
-
-
Homeworld remastered
Není prosím Vás nějaká klasická DVD edice s krabičkou? A pokud ano, nevíte, kde koupit? Google moc nepomohl:) -
-
Myslím, že ne. I sběratelka má v sobě pouze kody.
-
-
Hearstone LD
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/11038734_10153255644046840_3152060074706082197_n.jpg?oh=b90e59942b822dc3082911dbfb238882&oe=5590B3D4&__gda__=1435691714_a4eed5b254abfb88971f4c9be628e5c8
*4* -
Zemřel představitel Spocka Leonard Nimoy
Smutný den pro trekkies "Žijte dlouho a blaze." -
-
Nezemřel, jenom odletěl na vulkán. Pan Spock hrál Leonarda Nimoye a už si chtěl na chvíli odpočinout:)
Navíc Sheldon má jeho DNA! -
To bude to padesáté výročí příští rok zas o něco prázdnější. *9*
http://youtu.be/x3pOkhU9iYM?t=1m29s -
Jeho poslední film byl Star trek... ámen. 83 let je uctyhodný věk.
-
-
Druhá epizoda adventury Life is Strange hlásí zpoždění, ale nové datum vydání zatím nemá.
A je to tady. *7* -
Druhá epizoda adventury Life is Strange hlásí zpoždění, ale nové datum vydání zatím nemá.
Hry na epizody, early access a kickstarter budou pomalu, ale jistě konečná pro kvalitní PC hraní. -
-
Ale to je přece blbost. Dobré hry vzešly jak z KS, tak EA. I epizodické hry uspěly. Naopak díky tomu vznikají hry a a studia, která by nikdy nevznikla. Čím tak kvalitním nás obohacuje AAA produkce ? Pořád ty stejné hy dokolečka dokola ? Assassini, CoDy, Battlefieldy atd atd..
PC scéna mi teď přijde naopak bohatší než za posledních pár let. -
-
Epizodické "hry", které se chytly, jsou povětšinou od Telltale a to má ke hře ještě dál, než momentálně nenáviděný The Order. Z Kickstarteru se do finální slíbené podoby moc her nedotáhlo, spíš se jen slibuje, že časem přidají, co slíbili a začínají se pomalu vynořovat i podvody.. Já se přiznám, že jsem po 20ti letech u PC přešel na konzole, protože si už zahraju pár hodin týdně a na PS3 mám celkem dost kvalitních AAA her (CoDy ani Assasini mě neberou, takže to jde mimo mě) a na PS4 už jich taky pár je. Asi jsem jen takovej pitomoučkej casual, nebo jak to tu lidem, kteří neprosedí 5 a více hodin denně u PC, říkají *4* Jo a jen odbočím, když už jsem se rozhodl něco napsat. Ty hádky konzole vs PC všude na netu mi připomínají doby "Jseš depešák nebo metalista?" *1*
-
-
Hele já tě chápu. Ne každý má na hraní tolik času a konzole jsou na to vhodnější než PC. Já ale hraju hodně a mám docela přehled a nemám pocit, že je málo kvalitních her. Možná těch AAA ano.. Takže názor, že KS, EA a podobné věci budou konec kvalitní PC zábavy mi přijde trošku přehnaný.
Všechno je teď více orientované na konzole, takže se může zdát, že to upadá. -
Nojo, ty si zestárnul jenže doba ne smiř se s tím, když budeš brečet tak se nic nezmění. To že někdo tě posílá hrát 5hodin a více neznamená že to tak mají všichni. Lidi určují směr trhu a mají bohužel rádi tento trend epizod ale chytřejší si může počkat na všechny epizody (ne season pass nebo i to no).
-
-
bohatší? *15* o shity typu Wasteland pro zastydné fotr-nerdy? O simulátory chleba, koz? O horory, které nejsou se ani nehrají? Prd. Kdysi si PC hra byla schopna udržet exluzivitu, teď vše putuje na konzole viz. Witcher či Diablo. PC je páte kolo u vozu...
-
-
Vzdy ma pobavi ked niekto nechape princip exkluzivity a ich zmyslu existencie u konzol. SI proste len dalsi z mnohych.
-
To mě vždy pobaví, když podobní jako ty, vyjmenují 3 typy her a obsáhnout tím celou PC scénu.
Konzolový trh je silný, to není chyba PC her. Ignoroval bys konzole jako tvůrce AAA titulů ? -
Ony ty vyhlídky do (cirka pár měsíců) růžové nejsou pro žádnou platformu i když u pc zrovna převažují ty pixelart hry.
-
-
-
hrozné máš pravdu, současná scéna je hnus, to co odstartovalo poslední roky je katastrofa. Kvalitní hry nikde, jen samé trapárny z KS a epizodické hry *11*
-
-
hraje nekdo salt nebo life is feudal? bych rad zkusil nejakej survival sandbox nejlepe i s multiplayerem
-
Steam
Kane & Lynch Collection: 6J90N-MKJ5W-IAP6N
Lara Croft and the Guardian of Light: 0XJPB-7IB2I-MI45Z -
-
Díky :) vzal jsem si Laru
-
Vzal jsem si oba jak Kane tak i Lynche, díky moc :)
-
-
asi bych měl ty hry raději zase rozdávat na steamgifts, aby je tu nevyzobávali takoví joudové :)
-
-
Hloupí kdo dává hloupější kdo nebere.
-
to si nevyberes...
-
-
-
-
Fairy Bloom Freesia
wxigj-b3mhq-cevlb - Použit
3hegm-pqn20-6fhix - Použit
OST: zw0y5-dtteg-ph0mz
Cherry Tree High Complete Pack
fxwm2-pgg4n-nvp75 -
-
Díky vzal jsem ten druhej klíč.
-
diky, byla to jedina hra co mne z bundlu zaujala...
-