Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pethulla
    Co na tom GOGu kurňa blbnou? Vždyť jsou to asi 3 týdny co skončila jedna slevová akce a teď začíná zas další. No a nebyl by to GOG aby zas něco nerozdával zadara, takže kdo chce Age of Wonders, tak ať tam běží. Zbývá necelého čtvrt miliónů kusů.
    • Mart9
      Nevim, co to je, ale byl bych blbej, kdybych něco nevzal zadarmo, když se to rozdává ve velkém. Takže díky!
    • Jack1947
      Dík za typ, zadarmo vždy něco potěší. Už se valí do knihovničky. *4*
  • ucho

GOG

GOG rozjel winter sale, ten se s tím nemaže. Ale tak asi chtěl být první, dokud mají lidi peníze :)
    • i tu podzimní nasadil tejden před steamem, nejsou blbý :)

ale tahle je výrazně s větším záběrem, v tý první byla v mým wishlistu zlevněná jediná hra, v týhle už asi šest ;)
      • ucho
        hm, můj wishlist je z nějakýho důvodu prázdnej, a mám za to, že včera jsem tam měl ještě spoustu věcí.
        • nenakoupils všechno nalitej? :D
          • ucho
            to jsem kontroloval jako první, ale ne.
  • Video: Nový teaser trailer na hru No Man's Sky od redaktorů z Game Informer.

Sice trailer o ničem , ale stále si nemohu pomoci No Ma´am Sky vypadá z celé velké trojky vesmírných simulátorů zatím nejnadějněj
    • Kozy
      Tak hlavně je nejhezčí.
    • Fanboyové Star Citizenu jsou zde s vidlema za 3...2...1...
      • Hmmm nikdo nikde... zvlastni...
  • Thorar

Insurgency

https://www.humblebundle.com/?gift=eDEc26z5apfqFSWr
    • thx
  • strcte si mobilni games do zadele.pres pul obrazu reklama
    • Mart9
      Kdyby si tady prve někdo neliboval, že bude chodit jen na mobilní games, protože tam neni reklama...
  • The Crew

Hodnoceni na Steamu: 86% - Velmi kladné

to zas rozdavali nejake odmeny za napsani kladne recenze?

*1*
    • Systém hodnocení na Steamu je stupidní. Pokud je hra aspoň trochu dobrá a nezklamala půlku lidí při vydání, tak má průměr 90-95%. Měli tam dát pětibodovou stupnici.
    • Jo všichni jsou zaplacený, krom tebe.
    • Mart9
      A ona je to tedy špatná hra?
    • ucho
      závidíš, že tobě nikdonic nedal? :)
  • Jack1947

Herec, který pobíhal v Los Angeleské Zoo v obleku Donkey Konga, žaluje Nintendo za způsobení vážného srdečního onemocnění.

Příjde mi to vtipné ? ano, tak sic zbytečný příspěvek. *2* *15*

( tedy blbost ale dokáže napravit pokaženou náladu z zk***, pos*** českých drah - tedy ehm no trochu... asi ani moc ne).

Hmm... já mu to nezávidím ale nechápu co ho tak pobouřilo... asi byl chudák vystreslý teday co zvířata v Zoo prožívají každý den, jen to samozřejmně nikoho nezajímá. Nintendo snad vyhraje ani ten floutek není nijak známej. *3* Whatever
    • Ban pls
      • Jack1947
        Fiká ten co tady zatapetoval několik stran ha, prohlédl jsem tě. *3* Přesně tak ... a naklikat si můžeš klidně i více. Pokud se budeš cítit potom lépe. *3* Určitě na mne nešetři...
        • Ha, ne
  • A jak je to teda s tím Crew? Vyšlo, vyjde, kdy ? Tady na kartě je včera.
    • ringmancz
      vyšlo už v pondělí
  • Kozy

Target AUS stáhnul GTA V kvůli násilí na ženách

The campaigner, operating under the pseudonym 'Nicole' for fear of reprisals, said that age-ratings were not a sufficient preventative measure, despite GTA being listed under Australia's most punitive rating of R.
    "It is promoting this horrific violence against women," she said to News.com. "The players are rewarded for buying sex and then brutally killing. It doesn't matter if you are 17 or 80, it's still a horrific thing."

A naopak to v pořádku je?
    • Jack1947
      *10* *16* *7* *6* asi tak no...(bez komentáře, radši).
    • Tilwaen
      To si dělají srandu *1* Prý že je věkové omezení nedostačující preventivní opatření. Podle mého tedy pokud někdo v 18 nepozná rozdíl mezi děním ve hře a děním v realitě, tak by v první řadě neměl být vůbec svéprávný a měl by být monitorován natolik, aby se ke hrám s podobným obsahem vůbec nedostal.
      Bila by se 'Nicole' podobně i za gigola? Nevadí jí třeba BattleField, Call of Duty, Surgeon Simulator?
      • solomon.short
        Australani jsou na to vysazeni, stejne jako nemci na svastiku. Taky neni divu, kdyz si clovek uvedomi, co za verbez se tam z Evropy posilala pri kolonizaci *1*
    • Až na to, že to nijak neodměňuje ani nepodporuje zabíjení žen, aspoň nijak víc než mužů.
      • takže si můžeš koupit i chlapa na sex a pak ho zavraždit? :D cool :P
        • Můžeš si koupit sex, to je jediný rozdíl. V tom, koho zabiješ, už hra nedělá žádný rozdíl.
        • Draken69CZ
          Káždýmu podle jeho gustu *1*
    • Tvl tohle proste nechapu, takova kvanta valecnych ci akcnich filmu, kde i podrobne ukazujou jak znetvorena tela, tak i agonii zatim jeste prezivsich, ale to nikomu nevadi. Naopak se to casto oceni. Pak je tady nejaka hra, ve smesne grafice, a hned to nekoho poburuje.
    • GTA V za takove chovani nejakym zpusobem odmenuje?
      • Možná pocitem dobře vykonané práce *4* .
    • Draken69CZ
      Demence tohle to už
  • PEGI odhalilo názvy pěti nových PSV her: Strike Solitaire, Panda Run, Medieval Defenders, Doodle Kingdom a Final Horizon.

Potěš koště dle těch názvů...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit