-
Dragon Age: Inquisition (PC) - Benchmark
http://www.pcgameshardware.de/Dragon-Age-Inquisition-PC-236767/Specials/Technik-Test-1142136/
Další nálož po AC pokračuje *15* -
-
Je to měřeno s 4xMSAA, běžná karta typu 770tky dává přes 30fps, stačí vypnout MSAA a hned máte 50+ fps .. za chvíli vyjdou ovladače nebo se vypne nějaká blbost co nejde poznat a jen žere výkon a těch 60 dáte na vysoký i s běžnou kartou, žádný stresy ....
-
Tak podle těch testů si konečně dopřeju "filmovější" zážitek při krásných 30FPS *1*
Snad tam bude aspoň podrobný nastavení aby to šlo nějak rozumně zkrouhnout. -
-
Dáš si k tomu popcorn a slazený nápoj, nalepíš si na horní a dolní strany obrazu černou pásku aby jsi měl pěkně pruhy a vesele si užiješ čarokrásný filmový zážitek.
Jinak pojede to určitě o dost lépe. Když vypneš MSAA apod.. Jen jde o to, že na max to nejlepší karty nedají na 60FPS... Na to jak to vypadá.
Oproti AC, to vypadá lépe a nastavení by mělo mít vliv.
-
-
no, ked mas grafiku za 260€ a procesor od AMD za 150€ tak nemas problema, tj ziaden stres
(na full hd)
-
-
Co jsem nezávisle vypozoroval za nějakou dobu je skutečnost, že individua jako hehe tu neustále mají potřebu obviňovat nějakého Veskoslava (neznám ho, ale jeho příspěvky mi přijdou normální a většinou s ním souhlasím a ne, opravdu nejsem on) z naklikávání a podobných blbin, přitom když jsem za 10 vteřin dal refresh, tak u těch blábolů hehe přiskočilo 5 plusek. To jen tak, jinak souhlas s tím jackem a maxem, to je tragedie. Chci poděkovat vám některým normálním tady, že to tu držíte a občas se najde i plodná normální diskuze s názory podpořenými zkušeností.
-
-
Nemáš zač.
Klíče rozdány! -
Insurgency Humble Jumbo Bundle
Insurgency Humble Jumbo Bundle
https://www.humblebundle.com/?gift=qTerqRRdMHBsCdHX -
-
Dekuju pekne!
-
-
Insurgency klíč :)
ahoj ahoj ahoj,
kdo chce hru Insurgency, pojďte si ji vzít, šup šup (pak se mi odemkne v HB další gamesa ;)
https://www.humblebundle.com/?gift=7E73UNvu3CRubRcW -
-
thx
-
-
taky ;)
-
-
-
Assassins Creed: Rouge
Dopařeno s tím že konec byl tedy asi nejslabší z celé série vůbec a nevím jestli to nebude mít návaznost v Unity nebo tak protože - tam nakonci se mluví jako že příběh je jako vždy jakoby na "začátku".
Jinak i přes těch pár kiksů 8/10. -
-
8/10 it's okay - Jack1947
-
-
Tož to jsem zklamán, málo mínusů a žádné plus. Ejhle. *12*
-
-
Vždyť to dneska vyšlo? Jsi jako nešel do školy a celý den to hrál? Dřív jak 12-13 hodin se to nedá zvládnout. Proč ti naprosto nevěřím, že jsi to hrál.
-
-
Xbox360 verze je venku od čtvrtka/pátka. Jack pirátí na Xboxu360, takže já bych mu věřil. Spíš bych se divil, co mu na tom tak dlouho trvalo...
-
-
Aha, takže pokrytecký stahující hňup....Já jsem to bral, že když je to PS3/Xbox verze, že tady to většina kupuje.
-
-
ono i když nejakou hru stáhneš, tak stejne podporis vyvojare alespon tim že jim vyjadris moralni podporu, jakože se ti ta hra líbí. protože jinak bys ji nestáh. no a oni pak spíš udelaji dalsí díl když vidí že to lidi baví (a treba si to pak i koupí)
-
-
To by mne netrápilo, škole se platí ne naopak. Soukromé to tak mají a praxe oni nepořádají . Dokonce když je soutěž škola si nárokuje 80% z výhry... takže asi tak no.
Fakt trapné přirovnání... tohle staré a ohrané. Pravda je že pirátí všichni a ti co ne ty pirátí dodnes. Konec povídačky o počestných občanech.
Mám pár her na pc v krabičkách a měl sem i hodně PS2 originálek i PSX... pár filmů na DVD ( ne jen v tenkým obalu z krámku) je to směšné piráti jsou taky lidi lol. ZZz nuda brou.
Doufám že až zejtra se večír vrátím z noclehárny že uvidím hodně mínusů , nešetřete mne prosím. Vždycky jsem chtěl být tím největším odpadem na internetu. *15* Pls... začněte klikat půravidelně od ted a do zejra do 16:40 at mám aspon 50 a více ale přihodtě i plusy zase at nejsem až tak podkopanej. -
Jak by se ti libilo mit místo výplaty pouze poplácání po zádech, jak seš šikovnej?
-
Jo, taky si myslím... lepší než jen naplivat a vykašlat se na to. Já tohle podstoupil s WD a ano lituji ale Ubisoft mi za to- ehm moc nestál ale díky tomu by mohli se poučit. Spíš je to jedno protože to by se hra nemohla prodat ani 1-10 kusů aby viděli jak to podělali. Nebo naopak a to se nestává ne u mainstreamových her jako je série AC.
-
-
Hmm, zato ty si svatý a upřímně můžeš si to vyložit jak chceš a kdybych měl peníze nejsem si jistý jestli bych je do takových her dal. Nedá se tohleto ospravedlnit tím že slevy přece drží herní průmysl hehe. (jak si mnozí myslí)
Je to jen diskuze a psát se může cokoli... ty taky svatý sám nebudeš. Tohleto taky číst nemusíš to je pro lidi co si to chtějí zahrát a já jím to doporučím tím pádem sem jim ušetřil čas.
Nejsem na to hrdý být pirátem, není zto něco čím se dá chlubit a je to humus ale přesto to je a vždy bude. Kdybych kupoval hru nejdříve za pět prstů - protože kecům co vypouští nevěřím a když vidím video tak těžko si z toho udělám vlastní obrázek. Konec diskuze.
-
-
Dlouho jo? nesnažím se hrát hry co nejrychlejš... hrál sem to od čtvrtka večer a co no. Ve škole jsem nebyl ale to nevím jaks tím souvisí.
Je vtipné si číst že si snad někdo myslí že hraju jen pořád celý den jednu hru, mám vyzkoušené že víc jak 8hodin hrát např nemůžu jednu hru, začne se mi dělat nevolno hlavně když se někde seknu odseknu se za delší čas ps má to snad herní dobu 15hodin ne. Tím že jsem někdy udělal nepovinné blbosti (hlavně otevíral truhly) započítává se tam i zlouhavé plutí z jedné částiu na další což zabere taky třeba 10minut... hlavní je že se mi to líbilo. Nepovažuji to za ztracený čas, no možná trochu jo. Ty jo ale je vtipné už před vydáním mít hotovo + tenhle týden konečně výjde Mordor.
Dobré, to jsem ještě nezkusil - hrát hru když nebudu zrovna ve škole ale sehrát ji celou. To bych asi nezvládl, když po 3-4 hodinách toho mám akorát. Z přestávky... nu možná.
Navíc jsem hrál až od 4tka večer hra vyšla, sice dopoledne no... já byl v tu dobu ve škole. Nemám zas tak rychlej net, takže sem mohl zapařit max 2hodiny nebo ještě méně a pak jít akorát spát. -
-
-
-
-
Na Steamu je momentálně Just Cause 1 ve slevě -80%. Cena je 1,39 eur, což je skoro zadarmo.
Četl jsem tu, že spousta z vás nikdy ještě nehrála první díl Just Cause. Já jsem hru hrál ještě před druhým dílem. Hru mám ještě krabicovku a hra nebyla zrovna úplně nejhorší. V té době určitě...
Kdo nehrál, může snadno napravit. -
Tak po shlédnutí dalších gameplay videí jsem strašně rád, že jsem Unity nakonec nekoupil. Kamarád na nové GTX 970 s i5 3470 a fps lítají i k 20 fps. Davy lidí, které měli mít každý svou tvář, oblečení atd. je CTRL+C a CTRL+V a občas dají změnu kabátu. Graficky mi to přijde pomalu horší jak AC IV, které vypadá pěkně. Tady barevná paleta šedi, rozmazané ksichty NPC, vzdálenější objekty někdo zapomněl vybarvit. Stejná fraška jako WD. Zase si k tomu bude muset někdo sednou a udělat práci za Ubisoft. Jak říkám, ještě poděělat Division kvůli konzolím (ano i kvůli nich je AC osekané, nejenom lenost vývojářů) a od Ubisoftu si koupím maximálně tak nového Raymena...
-
-
nV vydala včera ovladače pro ACU, kamarád je určitě nemá stažené nebo má nějaký problém, se 780tkou to lítá cca 50fps. Mimochodem údajně nějaké nastavení stínů sežere strašně výkonu, je tam nějaký bug nebo co nejspíš.
-
-
To neni bug, ta komprese vyzaduje aspon 6GB vram. Je to proste narocne.
-
-
Stejně většina recenzentů technikou stránku a problémy pominou. Často se to tak děje. I když zde to je velice vidět, tak to stejně není vždy bráno jako hodně špatný prvek.
-
-
Nejvíc mě dostaly vlasy postav. Jako když jsem v aplhě od KC: Deliverence, tak ty vlasy tam vypadají skoro stejně. Seno obarvené na nějakou barvu vlasů a přilepené na hlavě....A do Unity jsem vkládal dost naděje...
-
-
-
Performance Analysis: Assassin's Creed Unity
http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2014-assassins-creed-unity-performance-analysis
Aneb 25 FPS stačí! -
-
Jeden čas jsem si říkal, že 30 FPS je ideálních, jak ale člověk uvidí a zkusí 60, tak změní názor. Na druhou stranu, těch stabilních 30 by bylo nakonec fajn oproti tomu, jak to funguje teď.
-
Propad k 20-25 fps, tak tomu rikam bida. Pak at mi nekdo jeste tvrdi, jak jsou nove konzole vykone, kdyz rok po jejich vydani hry nezvladaji ani tech bidnych 30 fps stabilne.
A jestli tady tyhle konzole budou dalsich 6+ let, tak potes koste teda.
Nebyt nekterych exkluzivnich her, tak bych se po novych konzolich ani neohlednul. -
-
Ty propady asi bude řešit patch. Podstata je ta komedie okolo.
Výrobci tvrdí jak za 10.000 Kč máš nejlepší herní zařízení, kde si zahraješ super hry co vypadají prostě ehm...super. Tvůrci her, se snaží aby to na levný a slabý HW nějak udělali a pak to jede ani ne 1080p a 30 FPS. Někdy ani to.
V recenzích se ještě vychvaluje grafika a další věci a pak zde máš typickou bublinu, že za 10.000 Kč. Máš silný HW na 5 let.
To je nesmysl. Máš sra*ku. Tohle kdyby bylo jasné není problém. Koupím si sra*ku, protože nechci více anebo nemám na více a hotovo. Ale nutit vše podle sra*ek je špatné. Protože na slabém HW konzole jede hra sotva nějak. Musí to jet sotva nějak na PC. Prostě nebudeme řešit aby to jelo co nejlépe všude....
Vůbec ta nemožnost mít lepší konzoli, ale prostě zde je jeden model, který je low a hotovo. Ale budeme to vydávat za top. Jinak jasný. Mít zde další roky křáp, který je prostě slabý a ten nepřímo určuje technickou stránku her i na PC je zoufalost. -
-
Zároven ale nemůžeš tento případ přirovnávat na všechny hry, v tomto se to holt nepovedlo ale neznamná to že obhajuji jejich kecy a omlouvat. PC taky není žádná sláva no.
Tedy opět zmrvená hra, po WD nakonec ten Rouge je oproti tomu parádní pecka. Bohužel na konzolích s pomalu 10let srým hw. Smutné ale je to asi tak no.
Pak se nediv že s tebou nebudou tady lidi souhlasit, budeš jen za hejtra co ještě ani pomalu neví co hejtuje. Bud jím prosím jestli chceš. -
-
Samozrejme, nekdo napise svuj nazor podlozeny argumenty a retardovany blbecek ho oznaci za hatera, protoze je fanaticky konzolefagot a navic nevi co hate znamena. Typicka games tiscali diskuze.
-
-
Nevíš o čem mluvíš... není to jen názor v tomto případě oukej ale on se takto prezentoval už předtím. Beztak si jen anonymní troska co dělá chytrého. Dobrou. Faggot si sám, faggote.
-
-
-
-
Že je vývojář tak tupej a není schopnej hru optimalizovat na konzoli kde má pevně daný HW není chyba konzole.
-
-
Kde není výkon fps nenajdeš.
-
-
Já zatím PS4ku nemám a minimálně rok mít nebudu, ale nejsou náhodou právě ty exklusivní tituly hlavní důvod, proč si člověk konzole kupuje? Myslím, že i právě ty exklusivní tituly ukážou co dokáže šikovný vývojářský tým za pomalu někdy i kouzla. AC není zrovna zdárný příklad pro "benchmark" čehokoli. Na PC je taky spousta titulů, co vypadaj blbě a hýbou se blbě a pak hry co vypadají úchvatně i po roce, dvou a běží i na mainstreamu krásně plynule, to samé i s konverzema. Některé jsou mizerné a některé naopak hru vylepšují celkem extrémně. Nicméně i za ten rok (hlavně za ten rok) si právě budu chtít tu novou konzoli přikoupit k té staré a dále pařit na kompu všechno a na konzolích ty bezvadné exclusivitky. Za ten rok už by se jich mohlo nasbírat, myslím těch co na PC bohužel nikdy nevyjdou. Na PS3 mám vlastně jenom exclusivitky a už je to docela hromádka.
-
-
Ano, exkluzivky vzdy dokazali z konzoe vymackout uplne maximum, zatimco multiplatform na tom zakonite je vzdy trochu hure.
Ale nepamatuju si, aby u predchozi generace melo tolik Ackovych her problem s fps (a to zejmena ze zacatku jejich zivotniho cyklu), jako je tomu u te soucasne a to je tady teprv rok.
Vzdyt kazdou chvili clovek nekde cte, jak vyvojari s hrdosti a famfarami oznami, ze hra pobezi na 30 fps a fullHD a to v tom lepsim pripade. Jindy naopak slycha, ze to na fullHD ani nepobezi. Do toho ty zpravy, ze ta a ta hra ma problem s propady fps.
Proste takovehle problemy, v takove mire a tak brzo po vydani predchozi generace nemela. Taky ty konzole staly vic a vyrovnali se v dobe vydani i high-end pc.
Tahle generace je prinejlepsim slabsi nadprumer a to tady ma byt dele, nez generace pred nimi.
Ja osobne cekam, kdo driv se trhne a prijde s novou generaci konzole driv, nez puvodne oznamenych 7+ let.
A pokud ne, tak to bude teprv sranda. *1* -
-
Samozřejmě to bude Nintendo...pokud se tedy bavíme o tom kdo příjde jako první s další generací konzole..o výkonu se neodvažuju diskutovat..znám Nintendo :)
-
-
-
neřekl bych, že je hlavní problém u konzole...
-
-
Samozrejme, Ubi melo s optimalizaci vzdy trochu problem ( i kdyz spise u pc a to z duvodu odflakleho portu), ale tech her je na nove generaci konzoli vicero a ne jen od Ubisoftu.
A to sme na zacatku cyklu, ktery ma byt udajne delsi, nez u predchozi generace.
K tomu si pripocti skutecnost, ze snad i pulka her nebezi ani ve FullHD.
Souhlasim, ze v pripade noveho AC nemusi byt hlavni problem u konzole, ale na druhou stranu nemuzes poprit fakt, ze nove konzole toho vykonu na rozdavani zrovna moc nemaji. -
-
ta čísla si taháš z paty. mně zatím ve FullHD běžely všechny hry, co jsem na PS4 hrál, takže ta tvoje snad i půlka je podivná. osobně je pro mě grafika her na PS4 plně dostačující. nepotřebuju od hry víc, než co předvedlo Last of Us, jen se holt musí pořádně optimalizovat.
to padání snímků u AC je trochu podivné, protože na řadě míst to jede v pohodě těch 30 a scéna vypadá dost náročně, k poklesu kolikrát dojde, když k tomu není ohledně grafiky žádný větší důvod. neřekl bych tedy, že to padá kvůli nedostatečnému výkonu hardwaru. to bude až druhotný jev vyvolaný jiným problémem. jo, nové konzole mohly být o chlup výkonnější, klidně bych si 1-2k připlatil, ale myslím, že teprve Uncharted 4 ukáže, co PS4 dokáže... -
-
no vydat hru na 3 platformy zase tak velký problém není, jak si někteří myslí. největší komplikace je PC, kde je velké množství různého hardwaru, ale konzole jako takové problém nepředstavují.
-
Uncharted neukáže co umí ps4...Uncharted ukáže jak se dělají exkluzivní hry na jednu konzoli za podpory SONY...On je krapet rozdíl vydat hru na 3 platformy a vydat jí exkluzivně na jednu..
-
-
-
-
-
-
Risk of Rain
https://www.humblebundle.com/s?gift=7XdVKDrXYDxR5nZF
https://www.humblebundle.com/s?gift=zFTe8ShzXVFvvERZ
https://www.humblebundle.com/s?gift=D2eep3zzpfEqXuwU -
-
Děkujů