Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Joshua

GAUGE

https://www.humblebundle.com/gift?key=NG2HP5GT8Gmc3nbq
  • Joshua

Insurgency

https://www.humblebundle.com/?gift=uhPyHa3YcFvpn5dr
    • Draken69CZ
      Dík *14*
      • Mart9
        Nechal jsem ti to.
        • Draken69CZ
          Klidně si vem je toho dost pro všechny :D
  • Keyz

Assassin's Creed Unity 60FPS ULTRA FXAA 1080p...

https://www.youtube.com/watch?v=lAajDNUj4v0

Sestava toho hráče: GTX 780 & i74770k@4.4ghz
    • Já vidím uplně stejnou grafiku jako u AC4. Slušný, ale žádný zázrak. A FXAA je hnůj, proč to zapíná proboha.
      • Keyz
        Třeba tam jiné AA není. Nevím co tam je na výběr.
        • Jack1947
          Jn, no port z konzole ještě že tam nějaké AA vůbec je. *3*
    • Veskoslav
      Vzdálenější objekty jsou vážně hodně ošklivé....
      • Jn, ta grafika je celkem ok, ale na LODu budou muset zapracovat.
      • Keyz
        Je tam hodně NPC a tak máš být rád, next gen :)

To, že jsou stejní a stejně debilní je jaksi jedno.. Hlavně, že tam je již fronta. Na ten dohled jsem také koukal. Opravdu hnus *11*
    • Proč je vozík ze senem na střeše katedrály? To už při tvorbě té hry vůbec nepřemýšlí?
      Proč jsou ty animace pořád tak nepřirozené? Mám na mysli hlavně to procházení mezi lidmi v tom sále ala nůž máslem. Chápu, že ta hra je arkáda jak cyp, ale co je moc, to je moc.
    • Inquisitor
      Ten vozík se senem na tý katedrále :D
      • Jack1947
        To jsem si ani nevšiml no... holt francouzi ty sou celý takový divný. *4*
      • Mart9
        To bych spíš čekal v nějaké parodii na AC *1* Co je moc, to je moc. Terasa akorát pro vozík.
      • Keyz
        Hrozná hovadina. Nějaký frantík to tam prostě vytáhl...
      • Nepochopím, že za dobu existence téhle hry je z toho ještě nějakej šašek tak vydělanej. Na pohled (a tenhle ovzvlášť) sice divný, ale jen jasná obyčejná herní featura jako značka série, která se dát pořešit máchnutím ruky. Dokážu si představit, že kdyby to tam nebylo, tak to bude zase čůrování o tom, jak je na nervózní lejna to slejzat po každé synchronizaci zase zpátky po svých dolů.
        • Inquisitor
          Vydělanej tak to bych zase nepřeháněl, ale tam je to jako pěst na oko.
    • Draken69CZ
      Ty artefakty to dělá jen mě nebo to blbne jemu?
      • Draken69CZ
        Jj chyba byla u mě *9*
      • Keyz
        žádné nevidím. Je to 60 FPS a na to musíš mít HTML5 a snad i chrome prohlížeč. Jestli to tedy sleduješ v těch 60.
      • Jack1947
        Nevím o čem mluvíš. *7*
    • Jack1947
      To není zlý 60fps s poklesy na 42... to bych si mohl na té 770 i celkem zahrát no nemám sice 4,4ghz procák ale to by nemusel bejt až takovej kámen urazu. Nepíše na jaké detaily hraje jestli high/ultra takže takhle těžko soudit. Grafika není marná ale není to asi to jak to prezenetovali (což bylo od začátku nereálné).

game is hitting 2.9 gb vram Ultra Textures tohle je horší tak snad výjde nějaký ten neofiko patch nebo tak aby si ty užily i méně majetní, nebo mám vzít 4gb verzi ale ta je safra drahá.
      • Keyz
        V názvu videa píše Ultra a na začátku ukazuje nastavení hry. Vše je na max.
        • Jack1947
          Jop, takto je brý... celkem sem si nevšiml sry.
          • Rekl bych ze ultra detaily budou nastaveny na ultra.
            https://www.youtube.com/watch?v=NvcNZmABRZE&feature=player_detailpage#t=13
            • Nebrec. *3*
  • Humble

Insurgency za dolar *14*

https://www.humblebundle.com/
    • Koupeno!
    • Kozy
      Insurgency teda nic moc, na to jakou jsem na to četl chválu.
  • oktavius66

První recenze na Assassins Creed Unity

Tak tady posílám přehled všech dosavadních známek na nového Assassina. Když to zprůměrujeme, tak to vychází na +-7,5/10 (75%).

Eurogamer UK - 7/10, Eurogamer IT - 7/10, Eurogamer PT - 8/10, GameSpot - 7/10, IGN - 78%,
    Polygon - 65%, Joystiq - 50%, VideoGamer - 8/10, Kotaku - nedoporučuje, GameInformer - 8/10, GamesRadar - 8/10, Destructoid - 7/10, CVG - 8/10, DigitalSpy - 8/10, PC Gamer - nehodnoceno
    Shacknews - 7/10, TIME - 6/10, TotalXbox - 8/10, USGamer - 7/10, Game Informer - 8/10, Softpedia - 75%, VentureBeat - 91%, GodisaGeek - 8/10, Pure Xbox - 6/10, Games.it - 9/10, Trusted Reviews - 9/10, PlayStation LifeStyle - 10/10

Je to maličko nepřehledné, ale musel jsem to udělat takhle protože to píše, že to má moc odstavců. Takže aspoň, tak abyste věděli jak na tom ta hra je.
    • MrSanta
      No, když tomu IGN dalo 78 %, tak to asi bude hodně špatné. U nich stupnice pro AAA hry začíná snad až osmičkou *1*
      • Tilwaen
        Taky mě to hned trklo do oka :-D

10/10: It's ok. -- IGN
    • Miserius
      Průměr těhle hodnoceni je 75... Upřímně neverim ani desítkam ani pětkám... Jak má web v názvu Playstation tak nemá ani smysl to číst, to je jasný že tomu plácnou 10 stejne jako kazdy PS4 AAA hře... A 5tky to se zase nekdo snazi zviditelnit nebo tam je malo cernochu ci feministek
    • Veskoslav
      Playstation LifeStyle je jeden z nejhorších braků, co se na netu vyskytuje a Trusted je poslední dva roky v rukou nějakých šílených dvojčat, co známkují podle sluneční erupce.
    • Draken69CZ
      No teď komu věřit.
      • oktavius66

Komu věřit ?

Opravdu netuším... Když se podíváš na MetaCritic, tak každý píše něco jiného. Jedni říkají, že to má přenádhernou grafiku a hratelnost. Druhý ti řekne, že je to strašný a práskne tomu 0 nebo 4/10. Ale většinou převládá u vlastníků hry kladné hodnocení. Tedy 8 až 10. Tak uvidíme jak to dopadne, ale 100 lidí = 100 chutí. Osobně se více, ale těším na ROGUE než na UNITY. Čistě věc názoru.
        • Draken69CZ
          Já to zahraničí nesleduji, ale čekal bych že Polygon - 65%, Joystiq - 50% nebudou nějak zaujatý nebo se mílím?
        • Veskoslav
          Ono je nejlepší si rozkliknout ty, co dávají 0/10 a 10/10. Většinou mají jenom jedno hodnocení. A myslím, že přenádhernou grafiku to mělo na prezentacích, stejně tak WD.
    • Jack1947
      Takže suma-sumrům horší než BF.
  • Veskoslav
    Tak jsem zrušil Unity předobjednávku. Nejenom, že JRC zdvihlo cenu z 1350 (objednávka v květnu) na 1990 (jednalo se o edici, ne klasickou hru), ale po shlédnutí videí atd. počkám a pak koupím v akci, jestli vůbec koupím. Pomalu to dopadá jako WD a jejich grafika na pc.....Ještě pod*lat Division a jediné, co mě od Ubisoftu bude zajímat, tak bude nový Rayman a pokud udělají pokračování FC3: Blood Dragon.

Chápe tak pitomý automat na slova, že slovo poddělat není pouze o tom, že se člověk zesere, ale i o tom, že něco pokazí? Ten, kdo toho robota na tyhle slova stvořil, tak měl dost omezenou slovní zásobu.
    • Draken69CZ
      Mě docela překvapilo že můžou změnit cenu, to u toho bylo upozornění že není konečná nebo jak že najednou zvednou cenu a ne o zanedbatelnou část.
      • Jack1947
        Možná že u edic můžou... vlastně co by nemohli v našem státě se už může snad šecko no.
    • Jo, nejdřív jsem si říkal že koupě AC:U vyhraje nad Dragon Age, ale co jsem četl na Twitteru tak se raději vydám do Thedasu.
    • Keyz
      http://bit.ly/1GLZACT *15*

Strašná firma. Viz ten slavný výrok, že na PC není potřeba optimalizace, protože je možné ho vylepšovat... Tedy jejich hry jsou pěkné ale o mnoho náročnější, než kdyby to udělal někdo pořádně. A rozmazané xichty NPC nejsou tak super efekt...
      • Jack1947
        Jen hlupák je bere vážně ale když pirát co má pc naouchané a napíše že by si asi tu hru stejnak nekoupil tak to je myslím hodně k smíchu. Aha hmm takže si pořídím 770 kartu a vvidím že mi to beztak nepojede ale pojede mi spousty jiných a lepších nových her.

Takže mne to trápit tolik nemusí nebo ano? Unity bude zas jen AC a to nic nezmění ani rozmazanost bluru 1:5000000000 ne. Ani fov ani trakaře ani deště a větry atp...
  • Teď když se řeší patch, který odstraňuje 17 skladeb z GTA SA, tak bych se mohl vlezle zeptat, jaká rádio stanice je podle vás nejlepší v celé sérii GTA?

Já to mám jasný. Pro mě je to rozhodně Vladivostok FM. Co vy?
    • Kozy
      Všechny z Vice City ,electro choc z gta IV, playback fm ze san andreas.
    • nekromant33
      Independence FM
    • ringmancz
      ty předchozí si moc nevybavuju, kromě San Andreas (tam Los Santos a Radio X), ale v pětce jsem poslouchal všechno, hlavně Los Santos Rock, The Lowdown, Mirror Park, Los Santos, Space a West Coast Classics
    • wave 103 ;)
    • davskal
      K-dst a K-ROSE.
    • Jack1947
      Napamatuji si ty názvy ale rozhodně Rock a občas nějakej rap a ty elektronické hudby taky nebyly zlé vždycky podle nálady a situace ve které jsem se nacházel.
    • Mart9
      Nejvíc mi cesta ubíhala s K-Rose. Teď mi napadlo si ty písničky pustit, díky.

Edit: Ty jo, pustil jsem si první písničku a hned se mi to všechno vrátilo *14* Hned bych SA nainstaloval, sednul do tahače a vyjel na dálnici.
    • Jednoznačne K-ROSE není nad to masakrovat ostatní při zvuku country *1*
    • ucho
      je to divný, ale já vždy poslouchal vlastní výběr hudby z disku, takže ty rádia pořádně neznám :)
    • kennyB
      Já měl nejraději tuhle https://www.youtube.com/watch?v=5isDvrsBAPI
    • Keyz
      Jo, Vladivostok je dobrej. Ještě jsem k tomu poslouchal dobový pop na Vibe.
      U SA, zase K-Jah West.

Btw jedna ruská kapela co tam hrála má v reálu hit na typicky ruské téma. Zima

*15*
  • Karel Drda miluje legíny

http://i.imgur.com/Sf6y556.png
    *1*
    • WhySoSad
      Vzpoměl jsem si na jeden díl, kde trefně jeden člověk v diskuzi poznamenal že Drdovi kouká p*del a má si přesednout ! *1*
    • ucho
      a Jan čte diskuze na Ona.Idnes.
      • Vrook
        Bůhví co dalšího je v panelech a na liště, když jsou tak umě skrytý. *15*
  • recenze na novej dragon age http://forum.bioware.com/topic/518325-da-i-critics-reviews-mega-thread/ zatim to zbira same pekne znamky
    • a?
      AAA hra musi! dostat min 8/10
      • kennyB
        Na to jsi přišel jak???
      • Keyz
        Ale kdepak. Velké firmy prostě umí dělat kvalitní a zajímavé hry. Když se podíváš do databází, tak opravdu mnoho AAA her mělo 8+. *3*

Hlavně jsem zvědav na "Amazing, immersive story" Podle toho popisu se o tom bude psát v učebnicích literatury jak to je Amazing!
      • a nic jsem si jistej ze to par hracu zajima
  • ringmancz

Square Enix již zná období vydání Final Fantasy XV, které nastane zřejmě později, než očekáváte.

bleskař umí francouzsky nebo japonsky?
    • braveman
      Bohužel, ani po čtyřech letech studia francouzštiny třikrát do týdne (jako předmět na gymnáziu) bych neřekl, že francouzsky umím ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit