Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Draken69CZ

Evolve

Tak beta skončila, hra mi zmizela ze Steamu, ale na disku furt smrdí a zabírá 14 Giga *7* hoši ať to není horší *10*
    • SalemCZ
      Hele a přes Přidat odebrat to nejde?
    • Otevri Steam/SteamApps/common a tam si to smaz :)
      • Draken69CZ
        Jj po chvilce hledání jsem to objevil, ale kdybych to zapnul po tejdnu tak si ani nevzpomenu, že jsem to kdy měl nainstalovaný a smrdělo by to tam navěky.
    • Jack1947
      Cosi čekal že se ti i sama smaže? 14gb není zas tak moc, dneska hry zabírají i 50gb a více. *3*
      • Draken69CZ
        Ne, to by znamenalo že mají možnost ovládat moje PC, no málem mi to zhroutilo moje raid pole *7* stačilo by to vyhodit hlášku že beta skončila a možnost odebrat.
  • Lukyz

The Sims 4: Pool Trailer

Tak co myslíte? Bude to update nebo placený DLC? *1*

https://www.youtube.com/watch?v=BCY6P1azrF4
    • Nečekaně to bude zdarma. Myslím že manažer, který se normálně stará o finance onemocněl a zaskakuje ho někdo jiný. Jiné logické vysvětlení není.
    • Nejvtipnejsi je, ze to vypada jak hra z roku 2005 *1*
    • ale pozitivum je že je to i s vodou a schodiky, to by se dalo prodat zvlášť
  • Vážení přátelé, omlouváme se za dnešní nevydařený gamesplay The Evil Within. Holt, větru, dešti a internetům neporučíš... Hru zařadíme do programu jindy.

Vzhledem k aktuálnímu stavu hry je to možná i dobře.
    Doporučuji ještě chvíli počkat, až Bethesda vydá patch, který hře umožní naplno využívat více jader a odladí 60 FPS režim bez vylhaných černých pruhů (žádná filmovost, ale pokus o rychlozáplatu výkonnostních potíží).

Momentálně hra dle referencí od hráčů silně vytěžuje pouze jedno jádro, což pochopitelně přináší spoustu nemilých problémů a sekání.
    • Jack1947
      No to je možné ale to se netýká PS4 verze, na které to chtěli hrát.
      • Pokud chtějí předvést PS4 verzi, tak pak je to jedno, ta naneštěstí zůstane mizerná stejně jako byla ta PC, leda by se Bethesda rozhoupala. A to i ta PS4 aktuální už má jeden patch za sebou, před ním to prý bylo ještě horší.

Tady nejde o konzoli, ale o hru samotnou. A jakkoliv mám Mikamiho tvorbu rád, tak tady někdo z Tango týmu nehorázně podcenil optimalizaci., bez ohledu na platformu.
        • Jack1947
          To nedává smysl, co ti vadí Pruhy ? 25-30fps je standart na konzoli. Neřikám že hra je bez much ale většina toho cos popsals se týká PC verze.

I to se pomalu, doladilo... ty ale si povětšinou negativista... takže co bych čekal no.
          • Nechápu proč jsi dostal mínus.
            Pruhy jsou jeden z problémů, který mám z původní vydanou verzí hry. Nemám rád když se lže zákazníkům. Můžeme se klidně přehadovat jak jsou ty pruhy umělecký zážitek a že je to tak filmovější, nicméně faktem je že když jsou ty pruhy odebrány (jsou to pouze blokující černé obdélníky) tak značně stoupne náročnost hry (ano, zde hovořím o PC verzi). Takže podle mého názoru se jedná o berličku, která má zakrýt uspěchané vydání hry a problémy s optimalizací.

FPS na konzoli PS4 nedovedu posoudit, mám zakoupenou PC verzi.
            • Johnny
              Já mam GTX460 a dostačuju i dnes s přehledem!!
            • Prej 570 pomalu nedostacuje... Kdybys aspon vedel neco o tom co komentujes... Hlupaku
            • Jack1947
              Tvá grafika již pomalu nedostačuje ale to není jádro problému to tkví... v zmršeném portu hry no.
            • Intel I7
              NVIDIA GeForce 570GTX

Je potřeba ještě něco dalšího?
            • residentevilfans
              Muzu se zeptat co mas za sestavu ?
  • Inquisitor
    Doskočilovic Honzík opět útočí aneb redakce idol teenagerů :D
    https://twitter.com/jaydeecz/status/529706518615429120
    • ringmancz
      hlavně že je první, ale to že tam má překlepy a zní to jak překlad Google Translate už je vedlejší
      • ucho
        a o jaký velký oznámení má vlastně jít?
        • Inquisitor
          To o GTA V :D
          • ucho
            aha. tak to mám o velkých oznámení jinou představu. jako jo, konečně si mohli dovolit přepnout kameru (to mohli už u čtyřky, ale to by vypadalo hnusně). ale zase kdo ví, jak to bude vypadat celkově a jak se to bude hrát. nepodléhal bych prvotnímu wow efektu. a teda je mi celkem jedno, jestli se o tom dočtu dnes nebo zítra.
            • Inquisitor
              No právě, tohle může opravdu řešit jenom on. Je to holt srandista.
    • Thorar
      Odkud se vzala vzala ta jeho nenávist k Levelu a games.cz? Kde/kdy to započalo?
      • Inquisitor
        No kdysi to tady měl na povel, ještě když kluci byli na hrej a vedl tady stejnou diktaturu jako teď na eurogameru. Asi se nedokáže smířit s úspěchem games, levelu, no prostě se stávající redakcí. Ono nakonec to, že od něj utekli na games Adam Homola a Miloš Bohoněk mluví za sebe.
        • Thorar
          Jo tohle vim, ale přijde mi to málo na to, aby vznikla až takováhle obsedantně kompuzivní porucha. Já jen doufám, že je v tom něco víc, jinak to je hodně smutný.
          • nebo je to prostě jen blb
          • ucho
            Tak ještě v tom může být závist, nebo prostě jen nelibost vůči konkurenci, které zjevně od začátku nepřál nic dobrého. Je to takové dětinské a neprofesionální chování, ale nic jiného mě nenapadá.
        • Jack1947
          To je fakt vidno, že to je jen nafoukanej, egoickej zakomplexovanej mužík co čas od času vyletí z krabičky... pobaví a zapadne nebo ho bere někdo vážně? to je jak náš prezident ne, taky si hýčká své věrné ovečky na ostatní plive, je sprostý.

Ten je tak neohrabaný hulvát, že to dál není možný... to jsme to dopracovali. Jaydee (mimochodem supr přezdívka) je kapitola sama osobě.

Taurus cast a on by si mohli poklimbat - (choboty) vzájemně, to jsou hodně podobné postavičky tedy dle způsobu vyjadřování.
          Já jsem ho nezažil, (díky bohu?) oiro ani moc neznám. Je to tedy tak že , ano akceptuji vaše názory ale nesmí být zlé? Ty by se v sobě našli, možná jich bude i víc. *5*
          • Inquisitor
            Jakákoli sebemenší kritika(hlavně na páně Doskočila) je odměněna skrytým banem. To znamená, že můžeš psát co chceš , ale nikdo tvoje komenty kromě tebe nevidí :). Prostě úlet ten člověk je očividně nemocný.
            • Jack1947
              Taurus cast to samé, mažu komentáře na nedobré názory. *15*

Doufám že trotly se budou redukovat tady, jenže tady to nehrozí. Naštěstí přesto někteří tvrdí opak. No ale nechci p*chat do vosího hnízda. Na druhou stranu zase tady je ban na určitou dobu, dle závažnosti provinění tam má detroll - v praxi.

To jsem slyšel, dokonce to tady i někdo psal (nebyls to ty?) jakto tedy může tam být to je za komančů - že jeden jeden názor je ten správný. To tam má jen své kamrády ne? nechápu lol.

Egoista, zaměření jen na sebe očividně ho hodně štve že odsad vypadl... ale koneckonců byla to jeho volba ne?

(Tyvle nes*rte mne z tou cenzurou, kua). *10*
    • ucho
      twitter nijak nesleduju a neprožívám, ale takové odkazy na humorné figurky si rád přečtu :)
    • jaky oznamení?
      • Inquisitor
        Že bude v GTA V pohled z vlastních očí. Opravdu zpráva která nesnese odkladu :) už je tady článek taky.
        • alladjex
          To bude asi nějakej vtip, ne? Tohle přeci nikdo nepovažuje za zásadní zprávu, která nesnese odkladu ...
          Ale jestli to myslí vážně ...
          Nicméně je fajn, že mě někdo s mými věkovými zářezy považuje za teenagera ;]
        • Jack1947
          JD tak u něj není divu ne. Aspon napsal i hrej. Takže v tom Games "nejsou sami".
  • Miserius

PS+ hry

PS+ hry pro PS4 ktere prijdou v prosinci a lednu:
    December

Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition
    Secret Ponchos

January
    inFAMOUS: First Light
    The Swapper
    Ke kazdemu mesici jeste pribude nejaka hra kterou oznami pozdeji
    • ucho
      takže budou 3 hry na PS4?
      • Miserius
        Už to tak vypadá...
  • Vážení přátelé, omlouváme se za dnešní nevydařený gamesplay The Evil Within. Holt, větru, dešti a internetům neporučíš... Hru zařadíme do programu jindy.

ja uz se lek, ze to priserny sekani videa je muj problem. :)
  • Lukyz

GTA 5 na PC bude podporovat 4K rozlišení a pohled z první osoby!

http://www.pcgamer.com/gta-5-pc-gets-4k-support-and-first-person-mode/
    • residentevilfans
      + novy trailer https://www.youtube.com/watch?v=jmolzs51BmA *5*
      • frag.ment
        No jestli bude pohled z první osoby i ve verzi pro PS4 (což asi ano), tak to snad koupím znovu. Vypadá to skvěle.
      • ringmancz
        řízení, vzhledem k tomu jízdnímu modelu, bude lepší s normální kamerou, ale to jak střílí v autě vypadá super
  • ringmancz

Binding of Isaac

co že dneska vychází CoD, koho to zajímá... bude někdo, stejně jako já, hrát Rebirth?!
    • Binding of Issac: Rebirth

Těšil jsem se, předobjednal, hraju. Zatím spíš zklamání.

Novej obsah je sice fajn, ale jinak je to krok zpátky. Hra pořádně zvedla obtížnost, chodí mnohem víc potvor najednou a jsou i mnohem nebezpečnější, což je pro někoho kdo dohrál originál fajn, nováčci ovšem budou v šoku. .-)
      Průšvih je, že někdo navíc hru hodně zrychlil, myslím, že na no hit achievementy tentokrát můžeme zapomenout, bez šance. Suverénně jsem přišel k naprosto jednoduchému bossovi, mámě, ale nechal jsem se úplně zaskočit velkou rychlostí jejích útoků a konec.

Grafika i hudba jsou horší než u originálu, hudba mi dokonce místy přišla až otravná což je dost zarážející když uvážím, že sountrack jedničky patřil k tomu nejlepšímu co je ve hrách slyšet.

Spíš bych uvítal nový DLC pro originál než tohle.
      • ringmancz
        tak ona měla být těžká už i původní hra, ale kvůli omezením Flashe to nešlo. těžší to rozhodně je, Mom's Heart celkem peklo a to jsem ještě neviděl další bossy, kromě Sheolu

ucho: já jsem se zezačátku taky několik hodin trápil, někdy je to o štěstí
      • ucho
        hm, to je nemilé. mně přijde těžká už ta předchozí verze a extrémně daleko jsem se nedostal. jo jednou to vypadalo slibně, když se mi podařilo najít nějakou skvělou věc.
    • ucho
      tak je to zadarmo, tak proč ne :)
      • ringmancz
        zadarmo? hlavně to pořád nefunguje, volové ve Valve to zapomněli zpřístupnit!!!

sotva jsem to poslal, tak už to spravili. mají štěstí
        • ucho
          na PS4
  • Šéf Take Two označil Red Dead sérii za masivní úspěch, což napovídá tomu, že na pokračování nebudeme muset dlouho čekat.

Se zrovna probudil? Ja doufam ze na tom makaj uz od Redemption, vzdyt jim lidi hned trhali ruce...
    Nic jinyho to studio (San Diego?) oznamenyho nema, ne?
  • Lukyz

Homeworld Remastered možná už v únoru!

http://www.pcgamer.com/get-a-first-glimpse-of-homeworld-remastered/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit