Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Assassin's Creed Unity - krátká neoficiální ukázka z hraní

http://www.youtube.com/watch?v=ePkDov-sRAQ

Zajímavý je zejména konec, který krásně předvádí, jak moc je soubojový systém jiný oproti předchozím AC. Totiž skoro nijak, akorát místo jedné counter-kill kombinace je potřeba udělat parry a pak rozhozeného nebránícího se soupeře umlátit efektní předpřipravenou animačkou. Subjektivně mi přišlo, že časovač pro použití palné zbraně okolo šaškujících AI nepřátel je kratší, alespoň něco. Jinak klasické duely 1 vs 1 + zbytek tancuje okolo a dělá bububu a nad hlavou jim bliká zvýrazňovač, když chtějí útočit.

Škoda Ubisoftu, škoda. Místo aby otevřeně přiznali že změny jsou kosmetické a v podstatě stále můžeme umlátit armádu (i když asi trochu menší, díky kratšímu časovači AI pro palné zbraně), tak zase zkouší lhát lidem do tváře, že to bude jiné, lepší.

Na druhou stranu se mi líbila reakce spřízněných NPC postav, když před nimi hráč bez důvodu vytasil zbraň. Je to příjemné vidět, že reagují, hned ten ingame svět vypadá živější.
  • Morraw

Lords of The Fallen

Nevíte náhodou, kde to sehnat levněji, než za 32$? Nebo máte pozitivní zkušenosti s aktivováním klíčů přes ruskou VPN? 420,- na G2A je opravdu lákavých.
    • a 32 dolarů ti příjde jako hodně? Zadarmo bys to nechtěl?
      • Morraw
        Ano. V mojí situaci mi to přijde hodně. Na hry jsem letos vynaložil dost peněz a ještě budu muset zaplatit spoustu jiných věcí. Takže když můžu, snažím se ušetřit.
        • Johnny
          Když na to nemáš, tak to nehraj....
        • ucho
          tak ještě pár měsíců počkej.
      • Jack1947
        To těžko, tedy aspon né bez cracku. 32dolarů málo není.
    • Kozy
      Bratrovi jsem takhle kupoval Wargame: RD a zatim v pořádku, takže bych se toho asi neobával.
  • Video porovnávající grafiku GTA V na PS3 a na PS4

https://www.youtube.com/watch?v=Fng-OaFeeO0&list=PLDDECDF9A83BDDAE2

Fajné kaktusy a pak se mi líbil ten rozdíl počtu lidí na ulici.
  • Malleth

Activision potvrdilo, že již pracuje na pokračování Destiny.

10 year plan my ass
    • To je jako Pětiletky za v SSSR *1*
    • Ronox
      Ale dyť to bylo v tom plánu, který jim i utekl. Destiny základ, Destiny datadisk k základu, Destiny 2, Destiny 2 datadisk atd .. mezitím ještě DLC v rámci season passu.
      • Malleth
        Tenhle leak mi uniknul. Nechápejte mě špatně. Nejsem tak naivní abych si myslel že Activision vydá jednu hru a bude do toho sypat content zdarma nebo za rozumnou cenu. Ale doufal jsem že tak 2-3 roky se soustředí na to aby z Destiny udělali plnohodnotnou hru, která stojí za tu cenu než začnou dělat na pokračování.
        • Activision je vydavatel a ten má za úkol vydávat hry...na starost Destiny dostanou tvůrci..a Activision bude conent jen prodávat..Vůbec bych se nedivil kdyby na Destiny 2 pracoval tým ve velmi obměněném složení.
    • Sa teraz zacnu krutit ze mali plan pre znacku Destiny ako taku a nie jednu hru.
      • Jack1947
        Blázni kdyby už ted neměli naplánováno, na několik let dopředu. (u filmových antologií nic nového např).
  • Dark Souls—Steam fuze (?)

Nejaky novy info o prevodu savu z gamesforwindowslife na bedra Steamu? Melo by to probehnout nekdy tenhle mesic jestli se nemejlim. Zatim porad bez upresnujicich informaci?
  • Majitelé MGS V: Ground Zeroes dostanou exkluzivní možnost navštívit Camp Omega v Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, ve kterém je čeká překvapení.

Treba tam najdou zbytek ty neuveritelne kratky hry co si koupili.
    • bonusovou cutscenu *5*
      • SalemCZ
        ne bude tam Pes
  • Do světa Destiny se zaregistrovalo již 9,5 milionu hráčů, kteří hrají v průměru 3 hodiny denně.

Kde na to berou čas? Mě když se povedou dvě dvouhodinové hráčské seance týdně tak sem happy.
    • Mart9
      Přesně tak, taky mi to vadí. A když mam čas, udělam tohle, ještě tohle a zase si nezahraju. Musím s tím něco udělat.
    • nemají reálny život jako my...
  • Advanced Warfare

Hold X to Pay Respects
    *1* *1* *1* *1* *1* *1*

http://www.independent.co.uk/incoming/article9837695.ece/alternates/w620/cod.jpg
    • http://www.videacesky.cz/ostatni-zabavna-videa/conan-recenzuje-hru-call-of-duty-advanced-warfare

Doporučuji :)
    • Tak zatím mám odehrátou tak hodinu, ale teda nic moc jako. Grafika hrůza, připomíná mi to strašně Deus Ex: HR ten styl grafiky, tam to bylo fajn, ale tady, ve 4 roky novější hře .. uff, ty textury nemají žádné detaily, všechno to působí tak plastově... ne že by se to nedalo hrát, ale už by to fakt chtělo nový engine :D (a to hraju na max vč. vyhlazování, na nižší to musí být už slušný hnůj...).
    • peklo :D
  • Cod - hláška málo místa na disku

Řešil to někdo úspěšně?
    • Draken69CZ
      Delete
  • Mnoho hráčů Call of Duty: Advaned Warfare má problémy s lagy v multiplayerovém módu.

Ano patřím mezi ně. Zaplatil jsem o 50 Kč navíc za Day Zero edici a to jen proto, abych se o den dřív nas*al než ostatní. Zlatí Black Ops a jejich dedikované servery! Paskvily typu MW2, MW3, Ghosts nebo AW a jejich IW net (a jemu podobná lejna) je snad to nejhorší, co si hráč může přát.
    1250 Kč za nové CoD, pocit nas*anosti k nezaplacení
    • He7he
      Proč to kupuješ kvůli multiplayeru? Já vyplázl plnou pálku jen za single a spokojenost. Co se děje v multiplayeru bych vůbec neřešil, tvůrci sami dokazují, že multiplayer je u téhle hry dost na obtíž a ke škodě hry pro jednoho hráče.
      • hm, singl na dve hodiny a mp k nicemu, proc to lidi teda vubec kupujou?
        • He7he
          Bacha, singl je na 5-6 hodin, ale já ho hraju 15 hodin, páč vychutnávám. Každopáně já si CoD pořizuju legálně proto, protože si rád cením kvality, která umí bavit. Tak proč ne...
          • Veskoslav
            To asi chodíš pozadu a zabíjíš nožem, co? Hra se na normal dojede za 3-4 hodiny a za tu cenu je to otřesné. Kromě nové grafiky nenabízí prakticky nic. I ty vychvalované technologie jako oblek atd. jsou tak trochu v pozadí a hry jako Crysis či Titanfall nabízí daleko lepší zpracování. Ale už vidím, že reaguji na he/he, takže diskuze je naprosto zbytečná. Dalšího gggovskpo-jackovský účet.
            • He7he
              Nepřekvapuje mě opět mylný verdikt u tak konkávní osoby tvého ražení a už vůbec ne ona expertní recenze takovýho amatéra. Jak říkám, tato hra je komplexnější než si řada kašpárků dokáže módně připustit a pozornému hráči se odmění zábavnou a zvládnutou promyšlenou a inovovanou (přestože BO série dokázala o trochu více) kampaní a s ní spojenou hratelností i atmosférou, včetně obstojného času stráveným ve hře. Určitě bych si pár hodin k těm 15 osobních přidal, o to se přít nebudu, ale 3-4 hodiny je typická ukázka hráčské gumovosti a dnešního uspěchanýho amatérismu, kde řada lidí nejen, že neumí danou hru vůbec hrát, ale hrají jak s petardou zapálenou v řiti. Co dělá magořina Crysis a dobrý, ale bezduchý Titanfall, mě nezajímá, kromě jakože "šatečků" jsou CoD vzdáleny někam do nepodstatné p*dele. CoD narozdil od nich (a Crysisu obzvlášť) zvládá svou látku stále slušně zodpovědně a s mozkem. Toť můj skromný názor.
          • Bravo!! *1*
          • davidBray
            jsi lepší než Jack
            • He4he: mno, koupit si jednou za uherskej rok hru, kterou máš za 15 hodin odehranou... to mi nepřijde moc dobrej deal, asi máš hry fakt jen jako hodně okrajovou záležitost a hraješ jen dva dny třeba v roce :D (a to neberu v potaz, že uherskej rok podle výzkumů trvá 300 let... podle jinejch je to teda jednotka vzdálenosti, to už by vůbec nedávalo smysl :D
            • He7he
              Nemusíme se tu snad bavit o prioritách, pánové. Vezmu-li v potaz, co za jiný hovadiny dnes tento trh nabízí a co nezáživnýho by měl člověk jinak zafinancovat, včetně části slavné indie a kokstartér divize, je tohle investice, která mě osobně vůbec nemrzí. Jako človíček, který si pořizuje za obnos hry pravidelností uherskýho roku je tahle jednorázová a záměrná investice tak kakastrofální, jako neškodný a správný prezidentův souhrn domácí politiky. Navíc, nekupuju žumpu ani nic naslepo, ale pořizuju titul, na kterém jde vidět práce, a který má vždy s jistotou co nabídnout. Jako koncový zákazník jsem tedy spokojenej a to jde. Samozřejmě, pořizovací politika vámi uvedená je taky možnost, ale ty priority, no...
            • Tak za tu cenu to možná i stojí :) I když já mám jen Black Ops a za to jsem dal tak 100 kč, ale představa, že bych za to dal 1000 Kč, by mě asi strašila ve snech
            • ucho
              vy se mu smějete, ale já si COD hry taky kupuju jen kvůli singlu. ale samozřejmě ne za plnou palbu. kolem 300,- už mi to přijde ok...
    • když nejsou servry jak to tedy funguje? jeden hráč je host?
    • Upřímně tvoje blbost, nadávat můžeš leda tak sám sobě, sám dobře víš, jak je Cod serie sračková a stejně za to vyplázneš takový prachy. Chápu, třeba jsi si (jako pokaždé) říkal "teď už to bude dobrá hra" .. v tom případě bylo tak těžké počkat pár dní, týden, aby jsi se o tom nejdřív přesvědčil ? Evidentně ano, tak tu teď nebreč.
      • Mnoho hráčů Call of Duty: Advaned Warfare má problémy s lagy v multiplayerovém módu.

PC-Hráč - a tys tu hru ukradl nebo koupil? Že se k tomu vyjadřuješ vůbec...Výše brečíš, že máš málo místa na disku kvůli cod, tak usuzuju, že již hru (řádně koupenou) vlastníš.
      • Z toho už nebude nikdy dobrá hra.
        • He7he
          Vím, co myslíš. Taky mě v dobrém překvapuje, že i po těch letech si stále drží status výjimečnosti a preciznosti. Člověk by řekl, že to musí přece zakolísat a někdy snad nedopatřením nebo prostě zubem času spadnout do průměrnosti a být jen "dobrou" hrou jako jiný blbosti, ale CoD - až teda s menšími výhradami vůči Ghost - dokazuje, že si umí pokaždé podržet svou pozici velmi dobré střílečky a věřím a doufám, že do budoucna se v tomto nic nezmění. Tohle už nebude "dobrá" hra, ona je to totiž hodně nadpůrměrná věcička s téměř neotřesitelným postem. Člověk by se mohl snažit se zdělat, ale tohle nezklame. Samozřejmě mluvím jen o singleplayeru, multiplayer zbytečně hatí jinak podařenou značku.
          • Ty si v mládí asi hodně sledoval tohle, viď? *3*
            https://www.youtube.com/watch?v=djzye1FHGHw
          • Dobře, ale dost už bylo trollingu.
            • Máš tam chybu. Subjektivní, a ne objektivní.
            • He7he
              Nevím o jakým "trollingu" je tu řeč. Vyjadřuju svůj zcela upevněný a objektivní názor na tuto hru a vyvracím nesprávný, hloupý a afektovaný názor na tuto hru u jiných. To je snad v pořádku, ne?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit