-
The Crew beta
uz vcera jsem dohral v The Crew prologue, pak se spustila instalace dalsi casti hry a za 7 hodin to skocilo jen na 46%
mate stejnej problem? To ten zku**enej Ubisoft nevi kolik ma serveru a musi tam za kazdou cenu nacpat, co nejvic lidi??? HLAVNE si udelat reklamu skrz hloupocky herni servery, ktery budou rozdavat klice, co?? -
-
Pokud je Games podle tebe hloupý server, ty si určitě velice chytrý co tu ještě děláš? *7*
-
-
Obrazem: Podívejte se, jaké krásy může dosáhnout GTA IV s několika mody a balíčky textur v rozlišení 4k.
To je ironie, které se rád zasměji. GTA IV vypadá pomalu lépe než GTA V.
Jen mě štvou ty zkreslené barvy. Ten taxík samozřejmě oranžový nemá být. Dá se to snadno změnit v souborech se hrou, aby taxík byl správně žlutý jako ten v New Yorku. -
Obrazem: Podívejte se, jaké krásy může dosáhnout GTA IV s několika mody a balíčky textur v rozlišení 4k.
Mně na tom nic až tak úžasného nepřijde, ono je to taky o tom jaký máte monitor, tím nemyslím rozlišení. Dnes se dá koupit slušný IPS monitor na hrají kolem 8tis a stačí fullhd, kvalita a podání barev dělá hrozně moc. Spousta lidí si neuvědomí jaký je rozdíl, dokud to nevidí, roky hrají na svém starém monitoru s hnusnýma barvama a přijde jim to normální. Když se zapne vyhlazování je nádhera i FHD, pokud mám dobrý monitor . Samozřejmě kdo má 4k a má na to power, je to ještě lepší, ale fullhd respektive *1200 jako rozlišení mi zatím plně stačí a to jsem náročný docela dost. Kvalitní FHD IPS s dobrýma barvama je podle mě lepší, než nějaký rozplizlý 4k TN šit. -
-
Méně je mnohdy více ..
*1* Neřeším dokud to půjde po staru ... Na stole už několik let mám 24" 1920x1080 IIyamu a vedle klasický 4:3 17" Philips ... Na výšku jsou si tyhle dvě úhlopříčky rovnocenné . Blue Ray spouštím na 24" a hry hraji zásadně ze zvyku na starém Philipsu ve 1280x1024 a spokojenost ... není důvod k tomu toužit po krvavém 4K ;) -
FHD naprosto dostačující... a víš co se řiká kdo chce až moc. No...?
-
-
To je zas veta, to by se jeden pos*al :D
-
-
Ber to tak, že ten kluk má vadu. Tím mu nenadávám, to tak prostě je. By mě zajímalo (rozuměj ne opravdu) co na to jeho okolí, jestli se s tím dá třeba něco dělat, aspoň si s ním promluvit, vysvětlit mu, že fakt píše hrozný hovadiny a píše je velmi špatně gramaticky, že jeho věty nedávají smysl atd. Mu samotnému ani nedochází, že píše hrozný chujoviny, kdokoliv mu tu cokoliv řekne, tak bere jako trolování a zdůvodní si to dalšíma svýma fantasmagoriema, svým způsobem je to velmi nešťastné. Já už se ho naučil ignorovat a beru ho tak jak je, nereaguju na něj, protože to nemá smysl. Mu ani nejsou divné ty miliony minusek, myslí si, že to někdo naklikává schválně nebo co. Samozřejmě má právo psát jako každý jiný, nikomu tím neubližuje, jen kdyby nepsal tak často ty svoje hovadiny. Myslím, že nějaké IQ má, dostatečně velké na to, aby aspoň pochopil, že tu prakticky nikdo nestojí o jeho výlevy které nemají hlavu ani patu. Vsadím se, že si z toho co píšu opět nic nevezme a pokud zareaguje, tak to bude další zbytečná hovadina, co si stejně skoro nikdo nepřečte. Osobně většinu jeho příspěvků ani nečtu.
-
-
Vylepšení příslový a hned je z toho vada? brý no. Ty si taky vadný predátore.
Jo směju se, povětšinu času to tady mám hlavně na zasmání... Hehe. Vlastně kdo ne... já se směju jim oni mně a tak dále.
Si trotl jestli si to nepochopil... myslel sem tím kdo chce 4k... ale na to si moc zaseklej v pc světě.
Strč si své hypotézy do anáálu. Díky. -
-
"Vylepšení příslový".....tohle je taky dobrý vylepšení:)
-
-
Ale tak dlouho se chodi s dzbanem. No.
-
-
Nejhorší je, že i když rozluštíš, co vlastně napsal, tak to stejně nedává smysl.
"Kdo chce moc nemá nic"
Jak tohle souvisí s tím, co jsem napsal nechápu. On často zcela náhodně a nekontrolovaně říká divné věci. Hrozné myšlenkové pochody. Když si koupím los za 20 kč a vyhraju 40kč, to vzápětí vsadím zase za losy a nevyhraju nic, tak můžu říct "kdo chce moc nemá nic", ale toto? Pokud sám nevidí, že je něco špatně, tak je to opravdu nějaká psychická vada. Pochybuju, že ze sebe dělá celou dobu takový exota, to snad ani nejde. To už člověk takový musí být. -
Pýcha předchází. No.
-
Nechval večeři!
-
Jak do lesa se zpatky. No.
-
Hele... já komu jámu kopu. No
-
-
-
"Kdo chce az moc. No." je asi moje nejoblibenejsi ceske prislovi.
-
-
-
-
Neoficiálně: Nová hra od Sucker Punch nabídne otevřený svět a rozmanité postavy.
No sh*t sherlock -
První screeny z WiiU verze Watch Dogs doprovází informace o velikosti v eShopu (17,7GB), obsahu hry (plná hra bez DLC) a ceně (60$).
Zdá se mi to nebo to vypadá lépe jak na PC? *1* -
-
Jop, měli dostatek času vše vyladit... zlepšit a hlavně využít konzolově. Ne PC. WIIU verze lepší jak pc . To jsem se tak dlouho nezasmál. *4*
-
-
Sice to není hra:)
https://www.indiegogo.com/projects/iron-sky-the-coming-race--2 -
-
Hlavně tohle
https://www.indiegogo.com/projects/hardcore-the-first-ever-action-pov-feature-film
-
-
Little Big Adventure
na GOGu zdarma. Platné 24 hodin *3* -
-
Nádhera ... Dvojku jsem hrál ještě na Pentiu I 90Mhz a demo jedničky jsem dohrál několikrát ... ale jednička se zdála lepší (celkově spíš puzzle než 3D bludiště ;)
-
-
Neoficiálně: PC verze GTA V bude obrněna DRM ochranu Denuvo, kterou již využilo Lords of the Fallen či FIFA 15.
Pecka....Jeslti to bude blbnout stejně jako ochrana u GTA IV, tak přeji nízké prodeje.....Doufám, že už je zrušený ten Rockstar club nebo co to bylo za zdržující chujovinu. -
-
pc ma tak brutální výkon že nejaka ta ochrana navíc nás nemuže rozhodit (GTX 980, Xeon - E5).
-
Já ti nevím, mám Fifu a valí v pohodě. :-)
-
-
Embargo na recenze titulu Dragon Age: Inquisition padne toto úterý (11. listopadu) v 9:01, tedy týden před začátkem prodeje hry v zahraničí.
já znám lidi co tvrdí že Windows Vista je skvělej... To ještě neznamená že jim budu věřit a že je skvělej když tomu tak neni. *2* -
-
Já měl Visty a pohoda. :-D (stačilo na ně mít HW, teda měl jsem je i na noťasu s 1GB RAM a odtamtud teda letěly rychle)
-
-
-
To je jen pomsta PC komunitě kvůli pirátství *1* dostanete po více jak roce a ještě s ochranou Sranda bude až to někdo prolomí.
-
-
Tento druh ochrany je byl prolomen. Ale vždy to nějak trvá. Tohle ale bude motivace pro crackery a bude to rychleji. Vytloukání klínu klínem. Jak jsem psal. Konzola firma na hov&o. O to více je dobré podporovat CD projekt a apod. Jedou pozitivním stylem a snaží se o pokrok.
-
Jelikož na Fallen už je crack a má stejnou ochranu jako má mít toto, tak bych se ani nedivil. A i na tu Fifu už je crack venku. Co jsem četl, tak ho udělali tak stabilně, že hra jela lépe jak z Originu:-D
-
-
Jo ? To mluvíš z vlastní zkušenosti s tím Fallen ? Já teda, že zatím ticho po pěšině. Očekával bych, že se tím bude někdo chlubit a v komunitě se to rychle rozšíří.
-
-
Nemluvím, jenom kolega v práci se neskutečně vztekal, že mu to pořád padá a prý to crack vyřešil.
-
-
Jj. Crack v těchto případech je dobré použít i s origo. Jede to lépe nejsi omezen atd. Sranda. Tak rocksh*ts jsou konzolová firma. Není se čemu divit. Navic americká firma *12*
-
-
https://cs.wikipedia.org/wiki/Rockstar_Games - Rockstar i značka Grand Theft Auto byli původně Briti ! *3*
-
-
-
-
Aneb další klasická blbá firma. Tyhle ochrany vždy dělají problém na origo verzích. Nevěří vlastní kvalitě? Borci od zaklínače tomu věří a jak se ukazuje jde to!Takto se opět vrací doby šilených ochran a pouze to více motivuje crackery. Ho*na nemají na cdprojekt. Ale fanatici to koupí stejně 10* i kdy. Je to přímo špehovalo
-
-
Nejhnusnější ochranu měl svého času Morrowind --- Zasekává a laguje vám vaše offline hra ? ... zkuste crack a pak se smějte ... rozdíl s ochranou a bez přímo hmatatelný ....
-
ja hram jen origo, mel jsem i starforce v pc a naprosto v pohode, dokonce myslím že mi to vylepšilo výkon. tohle jsou jen vymluvy warezaku. vydavat hry bez ochrany je jako nezamykat barák nebo nechávat klíčky v aute.
-
-
Jasně zrovna Starforce ti vylepšilo výkon PC :DDDDD ... Ostatně po reinstalu je každý systém svižnější ;)
-
"dokonce myslím že mi to vylepšilo výkon" :D
-
-
*1* To byl totiž přísun vesmírné energie přímo do PC!
-
-
-
Já bych si i to GTA koupil, ale po zkušenostech se 4. dílem počkám tak půl roku minimálně. Ale pokud mě bude otravovat Rockstar Club a k tomu ještě debilní ochrana, co shazuje hru, tak na to kašlu.
-
-
-
GTA V na PC bude používat nový DRM systém
http://gtaforums.com/topic/745799-v-pc-to-use-denuvo-drm/ -
-
pff tak to nejspis bude muset pockat na nejaky steam sale, za 5$ bych se s tim mohl obtezovat
-
-
Při pronásledování policií v PS4 verzi GTA V se rozbliká světlo ovladače DualShock 4 červenomodrou barvou.
:D K čemu to je když to světlo jako hráč nevidim?... -
-
taky jsem si říkal, že je to k prdu. možná když člověk hraje po tmě, tak si ho všimne.
-