-
Update: PC verze GTA V nebude obrněna DRM ochranou Denuvo, kterou již využilo Lords of the Fallen či FIFA 15. (původní spekulace)
Díkybohu... -
-
Teď už jen doufat aby tam nenarvali něco horšího. Jinak to bude asi první GTA který si koupím.
-
-
Cože? Teprve první?
-
-
To potěší a tento krok není častý.
+ body
-
-
Radeon XFX HD 5850
Kdyby někdo chtěl prodávám na aukru stačí vyhledat XFX HD 5850, pokud to někoho pohoršuje tak ať si to nechá pro sebe, děkuji. -
-
To jsi našel někde ve sklepě? To je již starší kousek.
Zásada je prodávat věci včas a pak se to méně nevyplatí. -
-
Tak zatím nebyla potřeba měnit, sice jsem nejel na max ale FHD to dává a třeba posledního vetřelce zvládá na max a The Vanishing of Ethan Carter taky. Teď byli nějaký peníze tak jsem obměnil půlku kompu.
-
To mne napadá nechce někdo 8800GTX 640mb ? Vím trochu starší ale nepoužitá (skoro) *15*
-
-
Já ji beru !
Řekni cenu a dohodneme se ... z nostalgie , protože jedna taková mrcha mi leží rozdělaná v šuplíku a už bych ji asi po pečení v troubě nedal dohromady ( kromě čipu z ní časem upadaly i kondenzátory a kdoví co dalšího ) . Pořád ještě mám železo kde by mohla šlapat ... -
-
Máš to na aukru, mohu dát za drobný příplatek i původní chladič.
-
-
Je tu jsme měl před HD 5850, solidní mrcha :D Tu už si nech jednou to bude cennost. Já ji stihl prodat ještě za slušný peníze.
-
-
Jo, takhle tak to jo. Já no, jsem měl vždycky Nvidia Geforce a taky proto že dříve ATI byla ve stínu a dost za ale to se změnilo postupem času a některé karty dokonce předhánějí i NV.
Může zato asi taky to že už to není jen ATI ale AMD.Výkon se nějak vyrovnal no. Geforce sem ale zvyklý no, stejně jako AMD CPU (taky kvůli desce). Vím zvláštní kombinace ale takto mám a ještě nějakou dobu mít budu. -
-
Athlon byl můj první procík lol. Někde tady mam od toho kompu ještě dokumentaci. *15*
Takže tomu věřím no... dneska spíš letí Intel. -
Tak to já už řadu let jedu opačnou kombinace GPU ATI/AMD a CPU Intel, CPU od AMD je zajímaví pouze svou výkonnou integrovanou grafikou. Ale nikdy nezapomenu na legendární počin AMD a to Duron a Athlon který Intelu pěkně zatopili škoda, že už neměli následovníky stejnýho kalibru.
-
-
Ok, podle mne nejzbytečnější investice (kvůli hádej čemu Crysis *7* ) , když za půl roku přišla ani ne za půl. 8800GT a ta rozdrtila se svou 256bit technologii tu "generaci" minulou. Nějakej ten Killer by se mi ted hodil taky aby vydržel krásných 7let.(!!!)
Co tě přimělo přejít na ATi? cena/výkon rozumný poměr mezi vším ,deska?. Tedy jestli nevadí že se ptám.
Já se rozmejšlím mezi 660 + nebo nějakou 750+ ( jop je to opět tady karta kolem 5k no). Něco Dx11 co mi nějakou dobu vydrží. (ejhle to by vydalo na novej topic... zatím... to ale ještě není aktuální tolik). -
-
Tak já tu 8800 GTX kupoval za 6tis a v obchodech byla za 12tis (byla to asi trochu lepší verze než ta tvoje - GeForce 8800 GTX 768MB 384-Bit GDDR3) takže jsem ani neřešil co je to za značku v tý době nebylo lepší, do ATI jsem šel, že v tý době to bylo to nejlepší co jsem, za ty peníze co jsem na to měl, mohl sehnat. Neřeším značky zvolím cenovej strop a pak koukám co která značka nabízí a porovnávám.
-
-
-
-
-
-
Salem
Dark souls už je asi přes Steam, už má Achievmenty -
Varování: Instalace nového patche pro GTA: San Andreas na STEAMu odebere 17 skladeb, kterým skončila licence.
Varování je asi zbytečné, protože pokud vím, tak Steam si ten patch stejně vynutí. Takže varovat asi smysl nemá, protože se na to nedá moc reagovat :( -
-
To je teda pěkný svinstvo. Zlatá krabicovka. A stejně jsou na tom zase nejlíp piráti...
-
Já vůbec nechápu, proč si to ti lidi na Steamu kupují. Stejně se to nedá modifikovat a nejde SA:MP.
A dokonce, co se týče série, tak steamovská verze GTA III má ještě nějaké bugy navíc. -
-
Jde to, ale musis si najit jak *3*
-
-
-
skoda, ze je to prd platne kedze steam uz par mesiacov neumoznuje ponechat hru neopatchovanu
-
-
Uplakánci
Nepřídje Vám poslední dobou, že tu každou chvíli někdo brečí, že tohle je moc barevný, že tohle má zas málo barev, tohle málo pixelů a tohle už je zas moc kulatý a tohle je moc brutální, tohle zas pro děti a to podstatný ZÁBAVA už je všem fuk? -
-
Slovo "hra" nikdy nemůže automaticky znamenat zábavu. Skoro bych řekl, že zábavné hry je takový specifický "herní žánr".
-
-
http://cs.wikipedia.org/wiki/Hra
-
-
To si přečti
-
-
-
Brblalo se vždycky. Když za mých mladých let vymysleli káču, našli se takoví, kteří nadávali na to, že si vždycky vystačili s blátem na klacku a volají po návratu ke klasice.
-
To není poslední dobou, pozoruju to již delší dobu. Ještě k tomu přidej brečení o DLC; brečení o pokračováních; brečení o čemkoliv od Ubisoftu, EA... (doplň libovolného mainstream vydavatele), brečení o Early Acess; potoky slz, protože se o nějaký hře moc píše; a nezapomenutelné "vy musíte být podplacení".
-
Zrovna včera jsem řikal, že by nám mělo spis tehle lidi byt lito... Ono se jim porad neco nelibi, neco je spatny, na vsem najdou chybu, takze si nic nezahrajou a zadna hra se jim nebude libit... Jejich blbost
-
Frustrace a snaha upoutat pozornost. Stačilo by je prostě ignorovat, ale sám vím že to není vždy jednoduché *1*
-
Taky si říkám. Na trhu mají hromadu her obzvlášť PC hráči. Všichni věčně nespokojený. Já si dřív musel vystačit s demíčkama a k tomu tak max tři hry ročně. Je pravda, že herní dobou to bylo úplně jinde, ale ty ceny byly taky úplně někde jinde.
-
-
To je klasické chování jako všude. Když máš značně omezený výběr, který byl v minulosti v ČR, tak pak hraješ i to co by jsi jinak nehrál, protože se chceš bavit a nemáš svojí ideální volbu. Stejně jako lidé poslouchali domácí hudbu ve velké míře za komunismu. Nebyl výběr a nebyla možnost tolik srovnávat.
Když máš dnes hodně her, tak si můžeš vybrat co chceš a víš, že firmy mají možnosti to udělal nějak anebo něco přidat co je jinde. No a to pak lidem vadí. Někde vidí nějaký skvělí prvek a jinde není i když by mohl být, tak nadávají. Nelíbí se jím pixelová grafika tak nadávají, nelíbí se jím realistická grafika tak nadávají. To je pořád dokola bude to pořád dokola, když máš výběr a informace k porovnávání.
Nic nového. To je u všech produktů.
Navíc těch "uplakánků" bude minimu. Sice ten výraz vypadá lákavě ale to by vyloženě někdo musel být až bezmocný z toho, že nějaká hra je jinak než by chtěl a proto si jí nemůže zahrát. Protože tu změnu prostě nepřekousne ale zahrát si to chce strašně moc.
Spíše lidi napíšou, že se jím to takto nelibí a hotovo. Navíc opět ten špatný argument aby se zajímali o hru a ne o grafiku. Grafika je součástí hry a někdo tomu dává více váhy ale někdo skoro žádnou. Není co řešit. Není to kniha, kde si to sám představuješ. A vytvořit nějaký svět, který bude vypadat opravdu věrohodně není žádná sranda. Tolik jen k popichování o realistické grafice.
Navíc firmy se chytají trendů a jestli více cpou pixelovou grafiku anebo kreslenou anebo snad nedejbože realistickou, tak to ovlivňuje hlavně kalkulace.
-
-
-
Blizzard překvapil.
https://www.youtube.com/watch?v=dushZybUYnM -
-
Nevím proč ale strašně mi to připomíná Team Fortress 2. Už jen ta sentry ve 2:50 jako by z oka vypadla z TF2. A ten celkový styl. Nemyslím zrovna grafiku ale spíš celý koncept. Ale špatné to být nemusí.
-
FPS DOTA ? Tyhle hry jdou mimo mě, ale pozastavím se nad grafickým zpracováním. To každá nová hra od Blizzardu musí být takhle komiksová a barevná ? Asi už se od nich nedočkáme ničeho, co nezavání esportem. *9*
-
co to je zase za kreslenou kravinu?
-
Popravdě nic originálního to není *9*
-
-
Metro 2033 free
Dnes na Humble Store dárek zdarma: hra Metro 2033. !!! *14* -
-
Celkem skareda stara hra, aj tak to ma cenu max. 2 eura. *2*
-
-
Obrazem: Screen porovnávající vzdálené detaily ve hře GTA V na nových a starších konzolích.
*1* Teleglitch a teď Metro 2033 ... teda co dalšího z mé sbírky dají zdarma ? *1* *1* -
Když na to nemáš HW tak asi jo, ale když to vokouříš na max tak to vypadá pořád víc než slušně.
-
-
-
FC4, AC:U
Znova na Steamu, hura! Predobjednavam oboji *14* -
-
Jenom blázen si kupuje nové hry v digitální distribuci.
-
-
Můžeš to trochu rozvést? Blázen je ten, který uvažuje ekologicky? Blázen je ten, který necítí zbla sentimentálního vztahu ke "krámům"?
-
-
Amen
-
-
...nebo clovek co si chce zahrat a nechce se mu do obchodu pro placicku.
-
-
Aha. Většina obchodů má dodání v den vydání poštou nebo na výdejku. No když je někdo blbý a líný a je ochotný zaplatil i 400 Kč navíc, jeho debilita.
-
-
Ale mne se nechce na postu. Ani nechci aby mi to prislo do prace nebo domu. Jsem linej to resit a nemam na to cas. Radsi si priplatim za digitalni distribuci. Je mi jedno jestli to stoji o dve stokoruny vic. Vyhovuje mi ze me od hry co chci hrat deli 5 kliku. Proc by to proboha mela bejt debilita?
-
-
Tak pravil Veskoslav a jeho slova byla zapsána do análů historie. A Deo rex, a rege lex.
-
-
-
-
-
-
16.12
Mějte připravený letový plán. Vychází Elite: Dangerous:) -
Video (od 27. minuty): 35 minut gameplay záběrů z Mortal Kombat X. (+ fatalita Scorpiona).
+Fatalita Scorpiona? škoda že tam víc fatalit neni :)