-
https://www.youtube.com/watch?v=xyPzTywUBsQ#t=3544
-
-
Ač Blizz nemusím od W3 a poslední hrou, co jsem od nich koupil mě defakto nasrali (D3), musím uznat, že jako rekapitulační video je to moc hezké.
-
-
Video: Kdyby byl sex jako Call of Duty.
To je taaaaaaaak strasne vtipny!!!! HAAA HAAA HAAA... -
-
ale holka je to hezka... nicmene za nemanželsky sex skončí lidi v pekle protože je to tezky hrich
-
-
Do pekla se chodí dobrovolně ; )
-
-
Beztak nic takového není, ani nebe ani ráj... *7*
-
-
Obrazem: Podívejte se, jaké krásy může dosáhnout GTA IV s několika mody a balíčky textur v rozlišení 4k.
Pochopitelne, ty nas Najsamvyssi "expert na vsetko". A hlavne na neustale kecanie do veci, ktorym sice doslova h*vno rozumies, ale ved preco by si nonstop netroloval ako male soplave decko. A tym ty... kecalek vypatlany, evidentne zostanes az do tvojej smrti, kedy budes konecne odpojeny od Matrixu. Z teba teda tvoji fotrovci musia mat vskutku UZASNU "radost". *7* -
-
Můj milý slovenský kamaráde, taky tě rád vidím a slyším že si hovíš dobrému zdraví. *4*
-
-
-
-
Nevěděl jsem maxi že si věřící, povědz brachu, je něco co nevím a čeho bych se měl obávat? *7*
-
-
jestli to myslíš važne, tak si nejdriv dopln vzdelani o vire a pak sam uvidíš jak se rozhodneš. začal bych katechismem pro deti (to není urazka jen je tam všechno popsane srozumitelne bez toho aby se zachazelo priliš do teologie)
-
-
Urazím tě? když řeknu že mně víra netankuje, a nikdy věříci nebudu... Dost i pochybuji o té Holy bible...
-
-
Ty se ničeho obávat nemusíš *2*
-
-
Jo, něčeho jo třeba jak správně se vyhnout banu, každej týden. *7* To jest má největší obava možná.
Shodli jsme se s ostatními že ten co to má na starosti jedná mnohdy neuváženě. (tím nechci shazovat autoritu GAMES... všechno/všichni holt nejsou bez poskvrny, radši 10000milionů GAMES než jeden Eutogejmr nebo Sector... -
-
Jack je nymand co nezvladl ani zakladni skolu, natoz mit rozumne myslenky.
-
*15* Jsou některé věci, o kterých se holt nemluví... a to jsem tenhle tejden na pilu moc netlačil.
Mám rád hrozně moc GAMES, ale ale... má to své pro/proti. Nakonec možná to byla jen prkotina, a já jen zvolil nesprávná slova. ( já si spíš myslím že zas někdo nahlašoval, vid ty malá pičinko... mluvím k tobě. Proti Gayům a př***** nic nemám. Samozřejmě v rozumné míře).
Klído, nevadí, já se z 5denního banu nezblázním. Když ten sráčč co psal sraččky a urážel bude mít BAN taky. Hele nebudeme to řešit ne? Zbytečně přidělávat práci chudákovy Eraserovy. To bych už rovnou mohl říct že někteří tady mají nějakou protekci, můžou defakto porušovat pravidla, a jiné špinavosti. Proč bych to dělal ne? Já svůj názor nezměním a tak... za minukého režimu se za takovéhle věci věznilo/popravovalo. Kdo není s námi je proti nám už dost ale nechci ještě ban na celkem dobrou Proxy ano, ano?
Díky.
*2* -
Sakryš, to je fakt, že máš ban skoro jednou týdně. Za co je vlastně dostáváš???
-
-
-
-
-
-
Tato webová stránka není dostupná.
Nevíte někdo co se děje s flawlesswidescreen.org? -
xbox live gold
Když si to pořídím na xbox 360 tak budu poté mít cloudové uložiště? -
-
Jako placená služba to je až u One.
-
-
Varování: Instalace nového patche pro GTA: San Andreas na STEAMu odebere 17 skladeb, kterým skončila licence.
Ok ... Takže záplatování na Steamu nám dok.rví letitou hru . No to je veselé , protože na Steamu mám konkrétně GTA:SA jen kvůli tomu , že placka zabírala místo a elektronická verze se zdála jako nejlepší způsob archivace . To je ale hodně nemilé .....
Takže moje otázka zní - dovolí mi Steam nainstalovat jakoukoli verzi aplikace ( Což v GTA:SA bych chtěl už kvůli Hot Cofee ) , nebo automaticky nainstaluje jen poslední verzi ?
A to je potom otázkou do pranice ... není pak skutečně pro hráče výhodnější zajetá praxe , že piráty poskytnutá plně funkční verze se již v čase nemění ??? V případě GTA :SA a ne zas tak skvělého Steamu to tak už pomalu vyznívá ... -
-
když vytáhneš hlavu ze zadnice tak ti třeba dojde, že za tohle nemůže steam .. ale asi nejspíš ti to nedojde
-
-
Když ty jsi taky se vším hned hotov , že ;) . Kdyby jsi nebyl medvědem ... . Nepochopil jsi , že tady jde o princip dle kterého zakoupený obsah nikdy není tím , co ti nakonec v knihovničce Steamu zůstane . A s tím právě mám velký problém . Jde o fatální slabinu tohoto stylu distribuce !
-
-
obsah na placce taky nikdy nebude tvůj ..
-
-
Ani díry které si udělám na placce nejsou můj majetek ? Víte co ? Se.. na to a jdu domů ....
-
-
Gabe owns you all, but you ? you dont own s*it. *3*
-
-
To možné ne, ale ukazuje to jednu z velkých slabin tohoto typu distribuce.
-
-
Tak si tam ty písničky, co budou chybět, dá do "User Radia"..
-
-
-
-
M. Rybka o D. Vávrovy
https://www.youtube.com/watch?v=m2E-IuFpQNc#t=275
Sice to je již neaktuální ale stejně to je vtipné *15* -
-
Ještě se těším na Andreja Anastasova ,,,, *3*
-
-
Assassins Creed: Rouge
Nakonec se nám to putování Shaye celkem povedlo ( staré konzole ještě neřekly své last word)
No, a co je takové supr tak třeba to že v ledové vodě se dá i umrznout (!!). Zbraně jako pušky v lodi celkově možnosti vybavení lodě uznali velkých změn ( no né tak moc velkých) bugy zůstali, nadává se na početné otravné potyčky s nepřáteli které do vás buší, dokud vás nebolí prsty. Nechtěné skoky a stím spojené smrti ale hele je to další Assassín a i tak se hraje.
Příběh je kliše samo osobě ... Zrada zrada a ještě jednou zrada - takže budem zabíjet. Ve velkém
Takže nic moc... postavy taky celkem ok. Grafika např je ostřejší asi proto že si hra instaluje ještě + 1gb HD pack. No zatím mám odehráno jen 21% ale už ted můžu říct že pod 8/10 rozhodně bych s hodnocením nešel. Toto se opět povedlo. Takže kdo má X360/PS3 at neváhá a kupuje.
(líbí se mi že po vás jdou i ostatní assassíni, a vy je musíte hledat svým orlým zrakem... někdy vyčousdit pomocí ohnostroje).
*5* -
Hazard ops ... Painful issues
http://www.reddit.com/r/HazardOps/comments/2ha0hx/infernums_manner_against_cheaters/
Vím asi to nikoho moc nezajímá co to nehraje ale, to je taky jeden z důvodů proč nehraji PVP, kdyby ta hra neměla PVE? tak už bych dávno skončil no, smutné ale je to tak. ( kamarády, bych asi obrečel... ) -
Video: Kdyby byl sex jako Call of Duty.
tak by si nikdo nemohl stezovat na uzkej koridor *1* -
-
Mě by vadily ty skripty, než najdeš správnej bod nepustí tě dál :D
-
-
The Crew beta
skvela hra, na takovou zavodni hru jsem snad cekal od NFSU2 - skvela grafika - bezvadny prostredi a atmosfera ruznych mest, napr zimni St. Louis (tam jsem si pripadal jak ve Fargo) a oproti tomu nocni prijezd do Las Vegas, kde uz z dalky vidite ty svetla a tak - velkej a propracovanej tuning - prijemnej arkadovej jizdni model a spousta aut - fajn soundtrack v radiu (artic monkeys, Tech N9ne) - nektery povedeny CGI filmecky - akorat snad takovej tuctovejsi pribeh, ale ten je mi u zavodny hry uplne ukradenej - uvital bych pak ve hre moznost udelat si screen, protoze prostredi mi vykouzlilo nekolik fakt uchvatnych pohledu - jsem z hry fakt nadsenej a Ubisoft se pochlapil. A jeste jsou bezvadny nektery ty nascriptovany momenty behem pribehovych misi. Treba, kdyz jsem sjizdel lesem dolu k rece a nad hlavou mi prolitlo letadlo a to normalne z techhlke scriptu unesenej nejsem, tady jsou povedeny. + bez, ze jsou ve hre ty nejlepsi pohledy, podle nalady si stridam ten z kabiny a za autem.
Co se tyce rozlohy tak z Chicaga do LA jsem jel necelych 45 minut, takze z jedny strany nadruhou to fakt da asi tak tu hodinu, pecka hra
*4* -
-
to je uzavrena beta nebo open?
-
-
musel si se do ni predem registrovat nebo pak zkusit stesti na nejakym hernim webu, kde se rozdavali klice
-
-