Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Inquisitor
    Dotaz pro místní odborníky. Mám v plánu nákup herního notebooku, tak jaký by jste případně doporučily. Cenová hladina zhruba do těch pětatřiceti tisíc. Osobně bych si noťas nekupoval, ale vzhledem k mojí práci, bych si na stolním moc nezahrál.
    Zatím jsem koukal třeba na tenhle http://www.alza.cz/msi-ge70-2pe-416cz-apache-pro-d1533148.htm
    • Morraw
      Vlastním ASUS G750JH s GTX 780M. V té cenové hladině bych bral třeba G750JS s 870M. Nemůžu si to vynachválit. Jak konstrukce, chlazení, tak výkon prvotřídní.
      • Inquisitor
        Na ten jsem taky koukal, ale je už za čtyřicet. Každopádně díky všem za rady a asi půjdu do toho původního co jsem našel. Ještě mám měsíc a něco čas, tak se uvidí :)
        • Morraw
          Záleží jak moc spěcháš no. Já ten svůj vybíral, respektive čekal na něj, půl roku a vyplatilo se.
          Zkus kouknout tady http://eshop.asus.com/cs-CZ/repasovane/repasovane-notebooky
          Ten můj mám odsud nový pouze rozbalený. A byl jen za 32 000,- Cena v obchodech 45 000,-
          A MSI v téhle cenové hladině mají špatné chlazení. Pouze jeden výduch a malý. Takže se připrav, že ti to bude hodně topit.
    • Nedoporučím ti notebook ale doporučím neobědnávat na Alze, jelikož mají všechny ceny přemrštěné. Dá se v pohodě obědnat z jiného důvěryhodného obchodu za míň peněz. Ikdyž je ten rozdíl třeba pár stovek tak u takového botebooku to může být i 1000. V žádném případě bych nedělal kšeft alze
      • Veskoslav
        Já bych taky neobědval v Alze, ale objednávám tam docela často, protože záleží na výrobku. A také občas je dobré počítat i poštovné, pokud není zdarma.
        • Omg tak to je trapas. A to já si na ten pravopis celkem potrpím... Ale stejně jsi hnidopich *1*
    • Jo ten je slušnej,ale nevím jak se bude líbit zdejším "odborníkům".
      • Inquisitor
        Já se v tom právě moc nevyznám. Někdo řekne že MSI jsou špatný a lepší je Asus atd. tak nevim no, zase to není zrovna malá investice :)
        • Veskoslav
          Já osobně bych šel spíše pro Aliena od Dellu, ale ty jsou dražší. Nebo mě napadá Lenovo IdeaPad Y50-70. Ale nevypadá tak pěkně jako MSI.
          • Inquisitor
            Alien mi už přijde zbytečně předraženej. Přeci jenom je to už padesát až šedesát tisíc a nebo rovnou ten za sto dvacet :). Ten Lenovo taky není špatnej, ale displej bych chtěl těch sedmnáct palců.
            • davidBray
              moje zkušenosti s MSI. mám tenhle http://www.czc.cz/msi-gx720-cz/58396/produkt - do teď! no v nabídce není od 2011, ale nějakých 2009, nebudu se bavit o tom co je uvnitř a že díky konzolím na tom pořád slušně pařím :)) ale co se týče dílenského zpracování je to super, samej hliník. Mám ho 4 a půl roku a jediný co se mi pokazilo byla ramka - vyřešil to bazar za 400,-Kč a nejede mi mechanika (neřeším) externí pořídím za 500. Před rokem mi praskl kloub na monitor (plast takže jde blbě otvírat a zavírat), ale protože ho mám jen na stole jako stolní pc tak mi to ani moc nevadí. Dva roky jsem ho nosil na zádech a choval se k němu fakt nepěkně a jednou mi komplet zmokl, že z něj tekla voda. Dva dny sem ho sušil než jsem měl odvahu ho zapnout a běží do teď. Takže jako značku můžu MSI doporučit. Brácha má HP, rok ho má jen na stole, prasklo mu šasi, ovladače od HP stojí za exkrement a pořád se mu přehřívá.
              A šel bych do toho cos linkoval :)
            • Veskoslav
              A co se týče předraženosti, tak si myslím, že Alieny na Goldmax nemají, to už je jiná liga.
            • Veskoslav
              Pravda, sice 14" stojí těch tvých požadovaných, ale pokud chceš 17, tak bych šel do MSI, ale zkusil bych se podívat na:
              1. MSI GX70 3CC-225CZ Destroyer (sice AMD i AMD karta, ale mobilní AMD R9 je výkonější než 850 od G)
              2. MSI GX70 3CC
              3. MSI GS60 2PL-023CZ Ghost

Jinak tady máš pořadí výkonosti graf. karet od nejvýkonější: AMD Radeon R9 M290X, AMD Radeon HD 8970M, NVIDIA GeForce GTX 860M, NVIDIA GeForce GTX 850M, 2x NVIDIA GeForce GTX 755M (spojeno přes SLI), NVIDIA GeForce GTX 765M
              A tady procesory:Intel Core i7-4700HQ (frekvence 2400-3400 MHz), Intel Core i7-4700MQ (frekvence 2400-3400 MHz), Intel Core i7-4702MQ (frekvence 2200-3200 MHz), AMD A10-5750M (frekvence 2500-3500 MHz)
              Jinak kamarád má ten, co si vybral a nemůže si ho vynachválit. Ale můj osobní favorit, který se ještě neprodává je ASUS ROG GL551.
  • x_ander

Dárečky na steam

Kdo má zájem, berte:
    Numen: Contest of Heroes: AAXYK-A595V-KGEK2
    Gumboy Tournament: ZHKIQ-A76I0-QGQ89
    • oktavius66
      Mockrát děkuji za Numena *3* .
  • Sice prosíte, abychom vám tu neblokovali reklamu, ale já musím. Několikrát jste mi dali neprávem ban a to se nedá jen tak odpustit. Jak vy na mě, tak já na vás. *5*
    • Jack1947
      Nebreč já měl taky banán, to nemám takové schválně flajmující výroky jak ty... *3* ( vynucuji si právo na reakci, radši).
    • Hanzales
      No jo no, když spousta z vás prudičů si plete "opačný názor" s "formu sdělení" toho opačného názoru. Zkus na tom zapracovat a ručím za to, že tě už žádný ban nepotká ;o)
      • Jenže já psal opravdu slušně, nevulgárně, nerasisticky a přesto mi ban na 4 dny přiletěl, takže se ptám: kde to žijeme?
        • Promiň, ale ty býváš často hodně otravný... Nevím za co konkrétně jsi ban dostal, ale úplně mě to nepřekvapuje. *3*
  • Stačí spustit otravnej banner a Poláček už po pár hodinách kupuje letenky do Mexika.
    • Pilgrim66
      tak on i ten banner se da trema klikama odebrat adblockem *1*
  • x_ander

Žádost o vypnutí adblocku

Tak jo kluci, chápu, že reklamy vás živí, takže na tu vaši vyskočenou žádost jsem adblock vypnul (a doufám, že se k mě pár dalších lidí přidá). Ale rovnou říkám, že jestli na mě vyskočí nějaká brutálně agresivní reklama přes celou obrazovku (což byl kdysi důvod, proč jsem reklamy u vás začal blokovat - z té rotující kostky mám noční můry ještě teď), tak ho zase zapnu. Jsem na vašem webu denně a tímhle vás chci trochu podpořit a vyjít vám vstříc, ale všecko má své hranice.
    • Jack1947
      No to fakt ne, mám se moc rád na to abych byl sužován reklamami stačí ty vylhané reklamy co nám chodí do poštovní stránky.

Prosíme, neblokujte reklamu na Games.cz, jde o jediný zdroj našich příjmů. Nechcete-li reklamu zobrazovat, zjistěte si více o našem předplatitelském programu. Tak snad nevadí, že já vás i nadále budu "blokovat".
    • vonTossis
      No já mám předplatné a stejně používám adblock, protože jsem líný jim napsat email, ať mi vypnou reklamy *1*
    • Tilwaen
      S Tvým příspěvkem plně souhlasím.

Zajímalo by mě, o kolik se teď skokově zvedly zisky z reklamy, zda vůbec :-)
    • Draken69CZ
      K*rva, ale že tady ty reklamy je *8*
    • Keyz
      Pro mě je lepší platit za obsah a ne, za stejný obsah bez reklam.
      Mám to zapnuté, protože na mnoha webech jsou zcela šílené reklamy, které různě vyskakují, točí se a já nevím co.

Tak jsem to vypnul a zrovna tam je reklama na konzole. *11*
      • Vrook
        Reklama na konzole na herním webu? *8*
        Goddamned sonsabitches! *16*
    • ja ho vypnul a zadna reklama se stejne neobjevila...
      • Draken69CZ
        youtu.be/nn2FB1P_Mn8?t=10s
    • Nikdy jsem adblock tady nepoužil. I když ta kostka byla fakt psycho, ale nic nemá na Evropu 2. *15*
      • Miserius
        O jaké kostce každej mluví? Adblock jsem tady vypnul až teď, sralo mě dříve že jsem načetl stránku a okamžitě to vyhrávalo nějakou retardovanou reklamu a ještě nahlas že me to pomalu srazilo ze židle
        • ucho
          šlo o vcelku neškodnou reklamu, taková 3D kostka, se kterou se dalo otáčet. její hlavní problém byl, že překážela a snadno se na ni neopatrným zacházením kliklo. dala se ale jedním kliknutím zavřít. jen člověk musel vědět, kde je ten malej křížek...
          • Jack1947
            Jo neškodná reklama *15* , vletěla pod myš a to co následovalo bylo doslova peklo. *3* Njn no, dost to naštvalo, to celé zlikvidovat. Tzv. zkouška jak kdo má silné nervy, to jsem jeden čas dobrovolně klikal na reklamy - ikdyž no klikalo se samo pak mně to začalo sraaaát. ( výdělek taky nestál za moc).
    • Inquisitor
      Já bych ho taky rád vypnul, ale když já ty reklamy tak nesnášim a taky nechci dostat epileptickej záchvat, pokaždý když sem vlezu. Ale za dva týdny bych měl nastoupit zase do pracovního procesu, tak si to vypnutí reklam zaplatim. Ale do tý doby sory, ale fakt ne :)
    • ucho
      taky ho klidně vypnu, ale jestli se tu zase objeví nějaká agresivní reklama, co najednou začne přehrávat nějaké zvuky, zase ho zapnu. kostku bych přežil, ale jakékoli automatické přehrávání čehokoli tolerovat nebudu...
      • Cosi
        Tak to si radši neprohlížej obrázky v galerii. Vyskočí na tebe taťka Šmoula.
    • Ja som ho tiez vypol. Rovnako ako pri Youtuberoch ktorych odoberam.
    • Naprosto stejně ;)
    • kennyB
      Taky jsem si ho vypnul *3*
  • ucho

Typing of the Dead Complete Collection (Steam)

na GMG za 6 eur (když použijete kupon na 20% slevu). myslím, že zatím nejnižší cena, pokud by si chtěl někdo procvičit psaní.
    • u tý snad úplně první verze hry z 99. bylo idiotský, že nešlo předefinovat klávesnici... prohozený "z" a "y" se ještě šlo přeučit, ale když tam pak dál ve hře byly vykřičníky, otazníky, zobáčky a podobně, tak než to člověk na tý anglický našel, byl mrtvej... tušíš, jestli to v novějších verzích jde?
      • ucho
        co jsem to zatím chvíli hrál, tak tam byl spedifický znak jen pomlčka. jinak mezery se nemusí psát (ani ta pomlčka ne), ani to nerozlišuje malý a velký písmena mám dojem. s y/z jsem problém neměl, je to zrovna tak, jak jsem zvyklej (ale z hlavy ti neřeknu, kde to je, v nastavení nic takovýho měnit nejde). ty DLC obsahují další slovníky, takže člověk píše různý tématický věci. v tom prvním levelu mi přišly ty slova rozumný, nečekám, že budou obtížnost zvedat speciálními znaky.
        však mrkni na nějaký gameplaye: http://youtu.be/jslf5hJMtvs
        v gameplayi jsem zahlídl apostrof. toho bych se celkem bál :)
  • Spades

Brazen Prototype Steam Key

G3HFR-RCCE4-ZJP66
    PCTKF-7CVNV-BC2P3
    9CPCF-F0J4C-CF8PA

Nevím přesně co to je, ale mám to 4x :D
    • Khanemis
      Ačkoliv se nikdo neozval, tak klíče jsou už rozebrány:)

Ovšem díky za podělení se:)
  • Black_Hand

Neoficiálně: V posledních dnech hráli dva testeři přes STEAM GTA V.

a kodove oznaceni GTA V je Shetland Pony :D.
    • Jazz
      V posledních dnech?
      Už to hrál někdo na začátku července...
      • Jo no, vývojáři. *7*
  • http://www.gta4-mods.com/textures/police-patrol---verejna-bezpecnost-f29575

Jeden z mých "módů". Tak jsem to nějak spatlal. Když už je to tam pár dní a už tomu nikdo nepřikládá moc velkou pozornost, tak mě napadlo, že byste mi to mohli alespoň zkritizovat vy. :D
    • je to uplne na nic protože v osmdesatych letech takove auto neexistovalo
      • Zatímco Žigulíka v New Yorku má opravdu každý. Je to jedno. Tam nebo tam, vždy to nebude úplně reálné. Tato textura na auto je má vůbec první. Příště budu lepší a nebude to snad tak šílené.
        • A pritom VB Crown Victoriu ma v New Yorku policia bezne, ne? :D Ale vsak dobre, niekde zacat treba. Len nech ta toto sturanie a kybicovanie od modovania neodradi, je to bezne a je len na tebe ako k tomu pristupis :) Modovaniu zdar
      • Ze jo, pritom modely zigulakov su
        http://www.gta4-mods.com/vehicles/lada-2105--police-f11097
        • Takový model ale už někdo vytvořil. https://www.youtube.com/watch?v=bFYBg5dHe_U
          • Tak si najdi model Volgy, alebo Skodovky a pretexturuj tie.
            • Na to potřebuji tamplate. Mohl bych ho vytvořit, ale Zmodeler mi zase nechce vzít modifikované soubory z GTA IV. Jinak moc pěkných starých Škodovek do GTA IV není. Našel jsem kdysi dávno jen jednu Škodu Rapid a to ještě nedodělanou. Vůbec celkově mi chybí v GTA IV spoustu aut. Například Trabant, jedno z nejslavnějších aut na světě, nemůžu nikde najít do GTA IV jako model. :/
    • Jack1947
      Dobrý, věřím že s tebe bude jednou pořádný modař. *3*
    • Veskoslav
      Špatný odstín žluté.Fluorescenční žlutá se tam nehodí, spíše použij Sluneční žlutá, která se blíží realitě vozů VB.
      • Přesněji vozy VB mají chromovou žluť. Jinak jsem to fotil s ENB, které tu barvu zkresluje.
      • Tisíc odstínů žluti...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit