Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hideo Kojima naznačil na svém Twitter účtu nový Metal Gear Collection.

Takže budťo kolekce všech her předělaná pro PC nebo pro current-gen. Na starý konzole už bylo dost kolekcí.
    • Hideo Kojima naznačil na svém Twitter účtu nový Metal Gear Collection.

No pokud by 4. díl vyšel pro PC, tak bych byl jednoznačně potěšen, ale nechválil bych dne před večerem.
      • davidBray
        ty nic nechval před večeří! aby nebyla tou poslední
  • Tržba z prvního dne prodeje Destiny činí 500 milionů dolarů. Jde tak o nejlepší start nové značky všech dob.

uz to vidim,...Destiny 2, Destiny 3, Destiny 4, Ultimate Destiny, Destiny soccer, Sims Destiny, a potom film s Bruceom Willisom
    • kennyB
      Když hra bude mít úspěch, proč by další díl nemohl vyjít??? *8*
      • ked ta bavi dokola hrat preskinovane tie iste hry... nj preco nie *3*
        • kennyB
          Píšeš, jako by jsi Destiny 2 a 3 hrál *1*
          • Ubisoft, EA, MS, etc. to zmenili firemnu politiku zo vcera na dnes?
            • kennyB
              Já jen, že takhle prorokovat je směšný. Hrál jsem betu a je to hodně slušná hra. Nechápu teda, proč takovéhle komentáře. Co Bloodborne??? Ti, co nesnášej DS zase můžou napsat, že to bude další trapárna v kolika dalšíma dílama. No a co??? Stejně to hrát nebudou.
            • preco zo seba robis za kazdu cenu vola, tak Activision, zmenilo sa tym nieco?
            • kennyB
              Ani jedna z nich se na Destiny ale nepodílela.
              Ale ať je po tvém, příští díl se tedy bude jmenovat Call of Duty: Destiny 2 *7*
    • Jako kdyby si někdo stěžoval, že je Halo, Halo 2, Halo 3, Halo 4...Halo Wars...
      • ..call of duty..
        *7*
        • Call of Duty není od Bungie
          • Halo tiez nieje najlepsia strielacka...je to len najlepsia strielacka na xboxe
    • Tak už to ale dnes chodí. Money, money, money. Nikdy jich není dost. Kdybys byl v roli vydavatele a viděl ty čísla, jediná věc, kterou by sis v té situaci nikdy neřekl by bylo ,,Tak, a teď značku Nuda v nejlepším utneme." *5*
  • Veskoslav

Nová herní mapa pro LoL. Podle mě co se týče dabingu, tak lepší jak v originále:)

https://www.youtube.com/watch?v=XHKbuWtfJdM#t=34
    • nekromant33
      přidává do videa (v původní verzi nepřítomný) komický nádech
    • Pilgrim66
      Ne, ja to už to nepřekousnu po tom, co jsem slyšel jako první originál. Přijdou mi ty fráze najednou takový divný...
    • Kozy
      To je hodně dobrý, sice až moc ukecaný ale dobrý.
  • Veskoslav

Dotaz

Nevíte, jestli se Elite bude prodávat i na fyzických médiích nebo nějaké edice? Děkuji:)
    • V nabídce jí nemaj, ale jelikož byla fyzická kopie jako jedna odměna na kickstarteru tak asi časem ano.
  • Paul_cz

Během prvního týdne se na japonském trhu prodalo 23562 konzolí Xbox One. Nejprodávanější hrou se stalo Titanfall (22416 prodaných kusů).

Slušný výsledek - chybí jen 3% aby Xbone mělo 10% toho co prodalo PS4...za první dva dny.
    • Veskoslav
      Jelikož je toto trh od Sony, tak je to více než slušný výsledek. Xbox nikdy neměl postavení u Japonců nějak závratné, spíše naopak.
      • netyka sa to len xboxu takmer nic mimojaponske nema na tom nacion. trhu sancu
      • z paulova příspěvku právě že lze vycítit respekt. To je velmi slušný výsledek pro MS. Skoro až senzační. Fantastický, oprávněný úspěch.
  • Návrh na vánoční dárek

Tak se zamyslete koho potěšíte....
    http://www.ign.com/articles/2014/09/10/italian-jeweler-creates-rose-gold-ps4-and-xbox-one

*1*
  • Miserius

Destiny - PS3

Hrajete tady někdo Destiny na PS3? Chcete někdo pařit v coopu spolu (Skype)? Já to měl pořídit až s kámošem za 14 dní protože je pryč, ale koupil jsem to dřív a tak bych bral nějakýho parťáka/parťačku... Teď jsem lvl 7, ale klidně bych rozjel novou postavu pokud chce někdo začít teprve...
    • frag.ment
      Ty ještě nemáš PS4? Chtěl jsem Destiny koupit (na PS4), ale když jsem viděl tu cenu v našich obchodech, tak na to zatím kašlu, protože takový prachy jim za to dát nehodlám. Ke všemu si k tomu musím koupit PS+ účet, takže to je na mě momentálně trošku moc *9*
      • Miserius
        Ještě ne, pohrával jsem si s nápadem že to pořídim někdy ke konci srpna, ale nějak z toho sešlo... Né že bych nechtěl, ale s penězma je to celkem těžký a zas tolik lákadel na tom ještě neni... Pořídim tak na zimu, pokud do tý doby nebude nějaká dobrá akce
  • God-of-War

Tržby z Destiny za první den 500 milionů dolarů

To je docela slušný.
    • A od druhého dne už začnou jít do černých čísel. *8*
      • ucho
        proč?
        • Chtěl jsem samozřejmě napsat do černých *1*
  • Tafaraj

Batman: Arkham Knight (zatím?) vyjde na japonském trhu pouze na PS4.

Tak si dejte starší díl :) http://www.bundlestars.com/store/publisher/warner-brothers/?utm_source=Facebook&utm_medium=social&utm_campaign=deals+warner
  • WiiU verze Watch Dogs vyjde pravděpodobně 18. listopadu.

aneb jak vydělat na průjmu....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit