-
Hitman GO už je i na android.
-
-
Výborně- díky za info . Jedna z mála her na které se vyplatilo počkat .Za některé "mobilní" hry se autoři rozhodně stydět nemusí . Jen doufám , že nenastane cukanice z nedostatku výkonu už i na telefonech
:( . -
-
Doufat nemusíš, už se tak stalo. Většinou to staré telefony ani nemají v nabídce - náročnější a novější hry. Sám mám třeba zkušenost s Riptide GP2 a to nemám zrovna laciný telefon, prostě jsem musel snížit detaily kvůli sekání. Nejspíše za to může optimalizace pouze na NVIDIA grafiky.
-
-
Přesně jak na pc, snižovat detaily. *4*
-
-
-
Tak si nezapomeň otřít mobil, než to budeš hrát. Jestli se tomu dá říkat hraní, já myslel, že doby Tetrisu pominuly.
-
-
Sniper Elite V2
Sniper Elite V2 je momentálně na 24 hodin zadarmo na Steamu. Stačí si ho přidat do knihovny. -
-
Zadarmo je drahá !
-
Ještě by bylo fajn kdyby si to všichni hned nezačali stahovat :(
-
Takovéhle reklamy na další díly her se mi začínají líbit. *1*
-
-
Béčkárny zajímaj jen málo koho - jestli to je reklama na nadcházejicí Ubercrap tak to je fakt pecka. *7*
-
-
Na STEAMu je dočasně zdarma k dispozici plná hra Sniper Elite V2. (thx RavenHolm)
mas to zadarmo, tak nedrzkuj pitcho! -
-
Hipstr jo ? to už přeháníš a to pubertální to je velice ftipné... jinak o tom dítěti věřím že každý má svým způsobem v sobě to "vnitřní dítě". *4* (je neskutečné co dokáže udělat pár řečí ohledně vylhané hry ).
-
-
Tomu se řiká prdééel.
-
Na STEAMu je dočasně zdarma k dispozici plná hra Sniper Elite V2. (thx RavenHolm)
to jo, vtipne to je, kdyz clovek co popira svoji pubertu hned za to napise slovo "ftipne".
-
-
Nedržkuju, pyčo *3* jen konstatuji zavedená fakta a díky nechci. Jednou mi stačilo - kdyby radší dali 1čku to byla mnohem lepší hra než většina her dneska co si na hry jen hrají. *4*
-
-
Třeba konečně půjde do školy a naučí se psát česky
Sladké sny co? -
Vida, Jacku, ty nám normálně procházíš jakýms takýms vývojem. Do nedávna jsi byl jako pětiletý děcko - nedával jsi žádnej smysl, ač jsi se snažil sebevíc ( kus toho dítěte si v sobě asi poneseš pořád ). A najednou je z tebe pubertální hipstr nas*anej na celej svět. Jsem zvědavej, kam to dotáhneš příště.
-
-
-
-
-
Už ho 10 min mám v knihovně *14*
-
-
*3* Děkuju ......
-
-
-
Ubisoft Game: The Review
games.on.net/2014/06/ubisoft-game-the-review/ -
Obrazem: Čeští vývojáři z Dreadlocks představily vylepšené animace, nové lokace a hlavní cover art ke kyberpukovému RPG Dex.
vývojáři představily? -
-
Makali na tom tvrdě *4*
Díky za opravu.
-
-
Do konce tohoto roku budou nadobro zastaven prodej handheldu PSP na evropském a japonském trhu. V Severní Americe se neprodává již od začátku tohoto roku.(thx ringmancz)
a zase si to po sobě bleskař nečte -
Dark Souls 2 DLC
Odhalení DLC pro Dark Souls 2, rozsekaný na 3 epizody, to se mi principielně nelíbí, ale uvidíme jakej bude výslednej poměr cena/výkon.... https://www.youtube.com/watch?v=HcjmioTofm8
Update: Tak už je na Steamu i Season pass na všechny ty 3 části najednou, za 25 éček, tak jsem fakt zvědavej na herní dobu za ty peníze.... -
-
24,99 € výzva přijata
-
Já jsem zvědavej kudy se do DLC poleze, v jedničce to byl docela oříšek
-
-
Zítra bude Martin Veselovský natáčet ve Warhorsu
-
-
DVTV jedou pomalu lepší herní zpravodajství, než games.cz. *15* *15*
-
-
Star citizen
vyšel Arena Command, bylo by možná vhodné to uvést, alespoň do bleskovek. -
-
A je to super, na pre-alphu stabilné, zábavné, nádherné :D :D
Nelutujem tých pár dní odkladu koli blockerom. -
-
Super já teprve tahám. a nakonec to zpoždění nebylo ani tak hrozné.
-
-
-
Homefront: The Revolution prý nabídne mnohem delší kampaň, než měl předešlý díl.
Místo 4-5 hodin to bude tak asi 6-7 hodin -
Pro Star Citizen fanoušky, dneska vyšel dogfight module
-
-
Tak zatím nic. U launcheru mi to vypíše "Unable to load Metafile", a když dám repair, donekonečna se to načítá. :X
-
-
Mě to dělalo taky, tak jsem to teď celé odinstaloval a dal znova instalovat a už se to stahuje naprosto normálně:)
-
-