-
Remake hry Metal Gear z roku 1987, který nedávno dostal oficiální požehnání od Konami, z neznámých důvodů nevyjde.
to je divný. nejdřív to Konami schválí a za dva dny to vývojáři zaříznou? -
-
Čas nastartovat emulátor. *1*
-
Když jsem si přečetl remake Metal gear, poskočilo mi srdce radostí. Po dočtení věty se mi zastavilo. Překvapení a zklamání během dvou vteřin.
-
-
Ty vle jsem si to taky myslel. *15* Nakonec jen metal gear ale i to by nebyl špatné...
-
-
-
Ubisoft nabízí ve svém eshopu až 75% slevy na herní tituly (Tomb Raider, Far Cry 3, ...).
Bacha, koupil jsem si Fallout: New Vegas Ultimate Edition, ale nejde to aktivovat na Steamu kvuli jinemu regionu *9* Napsal jsem na podporu Ubisoftu, tak uvidime jestli s tim neco udelaji, ale moc nadeji tomu nedavam. Asi vyhozenych 8€ *9* -
V PlayStation Store nyní můžete realizovat platby i přes PayPal.
Ja už som na snažil si dobyť peňaženku pay palom cez web, ale nemohol som. Lebo pay pal účet je pre Slovenský účet a store je US. Je v tomto niečo nové pre slovákov ? -
až tam bude něco lepšího než "PayPal is available for US, Canada, Mexico, Chile, and Argentina consumers." tak se ozvěte -
to že to jde jinde víme -
Najděte v interaktivním videu skrytý obsah systému PlayStation a zapojte se tak do hry, kde můžete získat členství ve službě PlayStation Plus.
Lidi, hraji to interaktivní video a z 54 odhalených trofejí mám 53. Číslo 31 nemohu vůbec najít, projíždím to v tom úseku snad snímek po snímku a jezdim myší kousek po kousku pořád dokola. Měl nekdo z Vás větší stesti a nasel ho? To clenství psplus by se zdarma hodilo na vyzkoušení:).. -
-
napoprvé 34, napodruhé 44, zkušební verzi na 14 dnů jsem dostal, ale co s tím :D to počítám dostane každej.
-
-
Díky moc za poslaný kod, ale ani tenhle nejde zadat, což je velice zvláštní. Ale snaha se cení, takže díky *4* ..
-
-
Tak jsem si přečetl podmínky soutěže, aby bylo možné kod uplatnit, tak se musí zadat informace o platební kartě, tz. že po skončení trial verze se bude automaticky strhavat za kazdy mesic clenstvi částka z karty, (pokud se po skonceni karta nezruší).. Další výhry jsou i 3 měsíční, ale ty už jsou vybrány... a pak také 12ti měsíční, ale musí se dosáhnout 100% výsledku a je to jen pro prvních 50 hráčů, což už nejspíš bude taky pryč..
-
-
-
Tak jsem ho stejně nenašel a i tak jsem za těch 53 získaných dostal 14ti denní členství zdarma, aktivovat si jej můžu kdykoliv zadáním kodu který jsem dostal...
-
-
14-denni dostane kazdej, jde pouzit pokud nemas zrovna bezici PS+ clenstvi... Tenhle 14 denni trial je i v PS Store
-
-
No je to zvláštní, ale ten kod mi tam nejde uplatnit.... a to jsem to zrovna zkoušel na účet na kterém ještě PS+ členství nikdy nebylo aktivní... Snad to pujde pozdeji, nebo je podmínkou mít aktivní i účet na kreditní kartu, vím že tak je to v případě toho co je nabízeno všem na PS+.
-
-
Píše mi to že kód již nemůže být zadán protože mu byla vypršena platnost nebo je neplatný.
-
-
zkus tento: MHHF-3TNB-EER6
-
-
-
-
-
-
Obrazem: Standardní edice hry Zaklínač 3: Divoký hon bude kromě hry obsahovat nálepky, mapu světa, soundtrack, manuál a příručku zaklínačova světa.
Krásná edice. -
-
tak snad pokud to bude i v pdf formatu se to bude dat stahnout i v skydrow edici
-
-
Když už si tu hraješ na drsnýho piráta, tak bys aspoň mohl vědět že se píše SKIDROW.
-
-
-
Přístup herních vývojářů, viz Watch Dogs
Rád bych se vrátil ke kauze Watch Dogs a porovnal přístup různých vývojářů. Zatímco WD se nepokrytě maskovali za hru, která vypadá lépe, než tomu ve skutečnosti je, čeští vývojáři z SCS Software mi jako součást rozhovoru zaslali screenshot jejich nové hry a zároveň mě požádali, abych pod ním uvedl, že na něm byl proveden následný postprocessing! Málo, ještě moc málo si českých vývojářů vážíme a jsme příliš benevolentní k tomu, co provádějí někteří cizí!
rozhovor i screenshot najdete tady:
http://mujsoubor.cz/magazin/rozhovor-sa-scs-software-tvurci-euro-truck-simulator-2 -
-
Ano, málo važíme , kdyby jsme ale měli víc prokazatelných výsledků a ne jen pár. navíc SCS se svým skoro World of trucks snem taky nejsou nic extra (doufám že z toho spíše sejde). WD se stalo jednou, bylo to nejhorší to ano (než např tehdy Mafia2)
Jsme benevolentní? tak těžko můžeme rozmluvit hloupým lidem před-objednávky edicí hry o které moc nevědí. Ale jo já pořád vidím že česká herní scéna ještě neřekla a doufám dlouho neřekne své poslední slovo. -
-
"... já pořád vidím že česká herní scéna ještě neřekla a doufám dlouho neřekne své poslední slovo."
*1* -
Co se týče SCS, neměl bys je podceňovat, dlouho se snažili dostat tam, kde teď jsou a World of Trucks je podle všeho nevyhnutelný a komunitou hodně vymodlený projekt.
-
-
To vůbec, jen aby si tím nepokazily reputaci... přece nejsou nikam tlačeni nebo ano? Vávra třeba své KIngdom Come taky nechce hnát do MP - přiznejme si to na rovinu Trucky nejsou rozhodně všední záležitost herního průmyslu. Narážím na to aby pak to bylo přístupné všem. Samozřejmně vývoj je nezastavitelný ale nemusí nutně znamenat F2P.
-
-
Jenže ETS je hra, která si o MP vyloženě říká. Ten svět bude mnohem živější, když bude reálná konkurence, na silnici budeš potkávat skutečné řidiče,...
-
-
No já nevím, známe ty rádoby MMA co pak pohřbily hry... samozřejmně záleží na tom jak to sami osobně zmáknou, ono já bych se obával hlavně potkávání dětí nebo blbců ovšem to je u většiny her tohoto rázu. *3*
-
-
-
-
-
-
Problém s infem u her.
Je sice hezké, že tu je v kartě hry vždyky MP - ano/ne, ale jak sakra mám poznat, jestli to náhodou není čistě MP (online) ? Nechcete s tím něco udělat? Třeba přidat SP ano/ne? Nebo ať je to nějak srozumitelnější ? -
EA na E3 odhalí Mirror's Edge 2 a novou hru od Criterion Games (Burnout).
Že by něco jiného než závodní hra? Očekávám FPS na Frostbite. Něco ve stylu Black by bodlo. *1* -
-
Black dvojku bych bral všema jedenácti, if you know what I mean *5*
-