-
Obrazem: Nové screeny z fanouškovské předělávky hry Mirror's Edge do Unreal Engine 4.
MI má takovou čistou a jednoduchou grafiku, která moc nestárne. Sice tam samozřejmě rozdíl je, ale že bych nad tim jen zíral se říct nedá. -
E3 drinking game
https://i.imgur.com/KIWLhqF.jpg -
-
Heh, to je výborné, to musím Petrovi navrhnout :)
-
-
Když dám games.cz, tak stránka nejede, vám taky?
-
-
Na mobilu byl problém ...
Doména vyprší v říjnu , schválně kdo všechno asi má bordel v DNS ;) *13* -
Vpohodě, mám herní programovatelnou klávesnici a chodím sem přes jedno tlačítko, takže jsem jen změnil cestu přes tiscali. Jen jsem chtěl upozornit na chybu.
-
-
Příště doo připomínek...
-
-
Officer Jack..
-
-
-
Mortal Kombat X poběží na upraveném Unreal Engine 3 v rozlišení 1080p při 60fps.
zkus CTRL + F5 -
Mně to jede v poho ale možná je to načtený v cache.
-
-
EA s sebou na E3 přiveze Battlefield Hardline, Dragon Age: Inquisition, The Sims 4, FIFA 15, EA Sports UFC, NHL 15, nový titul od Criterion Games a Mirror's Edge 2.
Běda jak nepřivezou Mass Effect 4, běda jim *15* -
-
Bude tam Sims 4. To dobrá náhrada. Někdy byl Mass Effect stejně dětský *3*
-
-
Tož nevím, Simíky jsem nikdy nehrál. Ale jsem si jistej, že v simech není žádná Quariánka se sexy bokama, takže to jako náhrada neprojde *1*
-
-
Neházej flintu do žita, The Sims 4 mají mít nějaký nový, nadupaný editor postav *1*
-
-
To by musel být sakra nadupaný, abych v tom byl schopen něco takového zakulaceného vyrobit *1*.
Jsem zvědav, jestli se něco dozvíme ohledně té teoretické překopávky Mass Effect 1 - 3 na nové konzole. Já bych to docela bral. Kdyby to bylo v jednom balíku vč. důležitých DLC (hlavně Zaeed a Prothean) s cenou do jedné nové hry. Zahrát si Mass Effect na velké obrazovce by bylo fajn. -
*14*
Hlavně aby zase postava nešla z prvního patra do přízemí na WC 2 hodiny. To bylo teda něco.
Jak to někdo mohl hrát i přes tyhle šílenosti, to se nedá pochopit. I když, na YT to komentují většinou mladé holky a seká se jím to jako prase.. Tedy asi se to dá pochopit. -
-
Nahodou simsy byly sranda, vždyt tam bylo tolik blbostí co dělat ( zapnout plyn, utopení, nebo jiná legrační smrt) mohl vás vybrat zloděj, nejlepší bylo vždycky volat všechny ty služby hasiče,pizzu a policii jak se tam pak rojily *15* . O DLC ani nemluvě jsem nehrál všechny... takže Sims bude očekávaná hra.
-
-
-
To není no *13*
-
-
-
-
„Roztáhli teď plakát Assassin's Creed Unity - zřejmě bude hra mít tři hrdiny. Nemohl bys to hodit do bleskovek?,“ píše Aleš z Los Angeles. Jistěže mohl, tady máte inkriminovanou fotku.
A tohle už jste viděli?
http://assassinscreed.ubi.com/en-US/games/acu-prize-drop.aspx -
„Roztáhli teď plakát Assassin's Creed Unity - zřejmě bude hra mít tři hrdiny. Nemohl bys to hodit do bleskovek?,“ píše Aleš z Los Angeles. Jistěže mohl, tady máte inkriminovanou fotku.
4....úplně nalevo je ještě jeden s kuší ;) -
-
Mně to připadá, že ta kuše je místo skryté čepele, tedy upoutána na zápěstí...
-
Má pravdu, předsedo.
http://gematsu.com/wp-content/uploads/2014/06/ACU-E3-Banner_06-07-14.jpg -
-
Že by Aleš neuměl do pěti napočítat? :)
-
A bude to indie a herně se sveze na úspěchu Trine...;)
-
-
-
22. července dorazí na Xbox One GOTY edice Forza Motorsport 5, která kromě původního obsahu nabídne navíc 18 tratí a 10 vozidel z Top Gear balíčku.
Jste si jistí že 18 nových podle mých informací to maj bejt jen 3.. A celkově jich teda k těm 15 co bylo v puvodni verzi bude 18.. -
WD
zdravím, potřebuji radu.
po dokončení kampaně ve WD mi zmizeli všechny odemčené úkryty, všechny (i odemčené zbraně), všechny nedokončené questy (naruseni ctos, qr kody...) a nejde mi hrat multiplayer, nevíte co s tím? -
-
http://gearnuke.com/watch-dogs-game-breaking-bug-results-complete-loss-progress-game/
Podle tohoto článku jde o nevratný bug, který se stává zcela náhodně a to zřejmě napříč všemi platformami. Zdá se, že s tím v danou chvíli nejde dělat nic jiného, než to rozjet znovu. Svým způsobem můžeme mluvit o štěstí, že se ti to stalo až po dokončení kampaně ne v průběhu jako ostatním...pokud taková informace alespoň trochu utěší. -
-
moc diky, tim padem jde hra do bazaru :)
-
-
a co jsem rikal s tou replayabilitou? nakonec jsem mel jedinej pravdu ja *5*
ale hlavne, ze to tu musel nekdo promazat *6*
-
-
Jasně utěcha ve stylu " Koupil jsem si hru, dohrál, a už ji asi hrát nebudu" *15* protože to podšlali bry no. *2*
-
-
-
A ja furt cetl "hra bude mit zrejme tri hodiny" .. *15* *15* a divil jsem se k cemu je tam pridany info o plakatu *15* -
Watch_Dogs proper
forums.guru3d.com/showthread.php?t=389848
To kdyby se někomu W_D nelíbilo na "Ultra".