Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • oktavius66

Záběry v Uncharted 4 E3 videu pocházely ze hry, nejednalo se o CG trailer.

Tak a teď budou všichni čumět jako péra z gauče ! Jde opět vidět že exkluzivní tituly jsou prostě graficky namakané a nemají skoro žádnou konkurenci ! A myslím si, že by i PC mělo problém toto rozjet na ULTRA bez záseku... *3*
    • Jsem konzolista, ale zklamu tě.... Rozjelo, bez problému kdyby to bylo vytvořené na míru jednoho PC jako je to přesně na PS4
  • Záběry v Uncharted 4 E3 videu pocházely ze hry, nejednalo se o CG trailer.

Nejednalo se o CG? CG = Computer Generated. Co podle vás ten obraz vygenerovalo, když ne počítač?
    • Co to meleš? Kde žiješ poslední dekádu? To jsi nepostřehl, v jakém významu se výraz CGI používá?
    • ringmancz
      engine (neříkám, že zrovna v tomhle případě jo)
    • Jack1947
      Konzole... ?
  • WhySoSad
    Kde se dá sledovat E3 live, jsem momentálně na twitchi, kde koukám podle mýho na Dragon Age :D Jsem správně ?
    • Miserius
      Ted byla/je Nintendo konference, sledovat muzes treba na IGN kdykoliv se něco děje
  • Hanzales

Rainbow Six

http://www.gametrailers.com/videos/ec06ih/rainbow-six--siege-e3-2014--debut-multiplayer-gameplay
    Luxus, zatím to vypadá hodně dobře :)
    • Nějak zapomněli na zpětný ráz.
  • Project CARS E3 Trailer

http://www.youtube.com/watch?v=DQIbUBbNGd0

... kdyby to nekoho nahodou zajimalo ... a samozrejme se nenechte zmast tim, ze to ukazuje Sony .. Sony ma pCARS na stanku na PS4 ke hrani, ale video je z PC.
  • Jack1947

Obrazem: Grafické porovnání modelu Drakea mezi Uncharted 3 a Uncharted 4: A Thief's End.

Jeremy Renner trochu řízlej Rupertem Friendem? no nevím no...
  • nova hra od From software - Bloodborne

http://youtu.be/5mVW6tu0-eU
    takze nie Demon souls 2 ale Bloodborne..Rezirovane Hidetaka Miyazaki-im (demon souls, dark souls1)
    Vyzera to temnejsie nez vsetky souls hry dokopy :) Kazdopadne sa posuvame dalej do Viktorianskej ery a vyzera to, ze Darkdiver Grandahl si strihol cameo :)
    tesim, chcelo by to ale este gameplay (Vraj v stredu).
    ako niekto na fextralife fore podotkol - Dark souls with shotguns..
    • Pro me asi nejocekavanejsi oznameni z celeho E3.... Ma to PS4 exkluzivitu?
        • A kua...
    • Kozy
      Že by to byl svět ze kterýho přišel Marvelous Chester? :D
      • Inak vyzera to tak, v jednom momente tam aj presne taka postava je mam pocit :)) na konci to vyzera trosku ako royal rat ale teoreticky to moze byt kludne nejaky Magnus zas :) celkovo k Dark sa od DLC 1ky tahaju stale..takze nedivil by som sa :) Som zvedavy na to ci budu strelne zbrane pouzivane tak ako Kuse (co by nebolo moc fajn, lebo tie som sa nikdy nenaucil moc pouzivat).
        kazdopadne FULL HAVEL so shotgunom bude asi sranda :)
  • PS4 dema

Ahoj,

mohl by mi někdo s PS4 říct, jaká dema v ČR se tam teď dají stáhnou? Je tam to UFC?
    • ucho
      nevím, jestli nejsem slepej, ale já jsem tam naprosto žádný dema nenašel...
    • Miserius
      Je, jeste FIFA a 3 Lego hry
      • Díky!
      • ucho
        a kde se to tam vyskytuje?
  • E3 program

Cau kde si muzu najit program na dalsi dny ? Zajima mě Konami a pro evo 15, nevite jestli je pravdepodobny ze tam bude nejaka zminka ?
  • Musím uznat ze čekání na GTA5 na PC se vyplatí a ze to nebude žádná obyčejná konverze stávající hry, ale dle vypuštěného videa to bude graficky posunuto zase dale . za to ma rock u me velké plus
    • Miserius
      Krome rozliseni a travy na horach teda nemuzu najit rozdil grafickej... To město je ale znatelně živejší
      • Vrook
        Tak ono i jenom to rozlišení udělá svoje.. a výrazný oživení města taky neni zrovna maličkost. Za mě musim souhlasit, že čekání se snad vyplatí.
        • Mizééérius nemá oči, rozdílů je tam mnohem víc a jako celek je to absolutně jinde. To jde vidět už z toho video, které je pouze z PS4.. na PC to bude ještě větší rozdíl.
          • Vrook
            https://i.imgur.com/c4b7zoU.jpg souhlas, tohle rozhodně neni jenom nějaký drobný vylepšení *15*
            • *7* To je toho tráva navíc ... dál ? Co AI bude taky o generaci dál ?
    • uvidime, vid GTA 4 na PC

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit