Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • cumpi3

Far Cry 4 neumožní hráčům ulovit slona.

To je jako kdyby ve Far Cry 3 nebouchaly auta *1*
    • Kdyz chces zabijet slony tak asi budes muset nainstalovat Postal 2...
    • Keyz
      Proč je tedy ve hře? To se budou od něj kulky odrážet? *15*
      • Far Cry 4 neumožní hráčům ulovit slona.

FC4 nebude žádná výzva. Stačí nalákat immortal slona do nepřátelské základny, a on to tam za vás vyčistí
        Tohle Ubisoft zeslonil.
        • Keyz
          Nj. Speciální pancířový horský slon bude zabiják.
  • Far Cry 4 neumožní hráčům ulovit slona.

Nechť hate o pokrytectví započne! *1* *3* *5*
  • Miserius

Bloodborne

http://i2.wp.com/a.pomf.se/whhetq.gif?resize=580%2C326
    • .webm ?
  • Podepište petici za vložení žen a barevných lidí do AC: Unity a společně se zbavme sexismu a rasismu ve společnosti

http://www.change.org/en-GB/petitions/ubisoft-discontent-at-lack-of-representation-in-ac-unity-protagonists

Ale ku*va to myslej vážně? Nechci taky nic říkat, ale teoreticky, pokud by tam dali barevnějšího, nebyly by ve Francii v té době tito lidé max. jako otroci (pokud tam vůbec byli)?
    • Keyz
      Barevných lidí *15*

Aby to nedopadlo tak, že velké hry nebudou ani podle toho co chtějí lidi, kteří na tom makají (to již stejně není, když to předělá jak říkal odborně Vávra nějaký "zmr*ex") ale navíc to pokřiví tupci, co se nudí a umí se hlavně aktivizovat v hovadinách.
      - Že, by požadovali něco obecně prospěšného s větším dopadem (rychlejší vývoj el. aut apod). To ty "chytráky" nenapadne)
      - Je špatné, že většina velkých herních firem je právě v USA. Kde tyhle tupé akce se dějí a navíc, vláda, je tam také může velice ovlivňovat v rámci zákona.
    • Z diskuze u petice to na mě působí tak, že to většina podepisuje jenom proto, aby mohli hrát za ženskou protagonistku a to z důvodů "coolovosti", nebo přitažlivosti, nebo toho, že už jsou unaveni hrát za pořád stejně vypadající charaktery.

Myslím si, že jen minorita podepsala kvůli otázek "rasismu" a "sexismu".

Můj názor je, že minimálně z hlediska rasismu (vzhledem k době, ve které se to odehrává) je ta petice naprosto stupidní. Je to podobný případ, jako v "kauze" Kingdom Come.
      • kennyB
        Docela by mě zajímala reakce toho tvůrce petice, kdyby tam pár černejch otroků dali *1*
        • Samozřejmě by si stěžoval a argumentoval by pár exotickými obrazy té doby, na kterých jsou černoši zobrazeni. Na základě toho by vyvodil, že černoši té doby svobodně žili, podnikali a zastávali významné funkce...

Já být vývojářem té hry, tak bych fakt na truc tam ty černochy dal. Jako sluhy, čističe bot a plantážníky. Černošky pak také jako kuběny ve službách bílých movitých. Odůvodnil bych to historickou akurátností.

Jak nemám rád utiskování bezpráví a netoleranci, tak tohle bych fakt na truc udělal a hodně explicitně. Ať se proboha už konečně trochu proberou, fanatici.
    • Miserius
      To je tak hloupý, že bych věřil že to založil někdo odtud *1*
    • kennyB
      Skvělá doba. Když je někdo neschopnej, stačí bojovat proti sexismu, nebo rasismu a je z něho "velkej" člověk *1*
    • Assassin's Creed Unity se zřejmě bude muset obejít bez tradičního PvP multiplayeru, kromě kooperačního módu se v tuto chvíli nic jiného nechystá. (viz video v čase 2:23:10)

Jejich výmluva je opravdu stupidní, když v multiplayeru v předchozích dílech bylo možné za ženu hrát. Na druhou stranu by si takto neměli nechat kálet na hlavu. Přece je to hra, která staví na historických reáliích, které nemohou přepisovat kvůli pár lidém, kterým to příjde nekorektní.

"Again, it’s not a question of philosophy or choice"

It is though, because you made a choice not to do it. Please understand the importance of this issue and use some resources from one of your NINE STUDIOS working on this game to make the right CHOICE.
    • Chtělo by to založit petici s pravým opakem. Jednak by určitě nabrala lidi dříve a rozhodně by nakrkla toho tupce, co založil tu první. *1*
  • Pilgrim66

Hideki Kamiya (Platinum Games) není spokojen s obalem hry Bayonetta 2, který byl ukázán na E3. Oproti původnímu zmizel srp měsíce a změnila se barva číslice 2.

https://twitter.com/PG_kamiya/status/288816739297419265

Ten chlápek je největší borec. Někdo na kotaku napsal že nemá ponětí o Valve a PC gaming scéně a tohle byla jeho odpověď.

"Do you eat shit?"
    • To jo..je bomba když takhle mluví herní vývojář..NO
  • Doporučuju teď navštívit polygon, to co tam předváděj za genderovej "shitstorm" je prostě neuvěřitelný *1*
    • MickeyMutant
      Citace z Wiki: "Hashashin never allowed their women to be at their fortresses during military campaigns, both for protection and secrecy."
    • Lukyz
      Nadpisy některých článků jsou opravdu zajímavý *1*

"THERE WERE MORE SEVERED HEADS THAN WOMEN PRESENTERS AT E3 2014"
      "Is 'we don't have the resources' an OK excuse for keeping female heroes out of games?"
    • Keyz
      USA *15* (kde jinde řešit podobné blbosti)

Jako by na tom záleželo...(normálně si to nekoupí 50% lidí z toho důvodu) Navíc +1 za to jak jsou Ubi srandovní, že si nechávají sr*t na hlavu a musí to takto okecávat.
      - Jakoby to nevyřešil trh. Netřeba okolo toho dělat komedie jako by to něco zásadního.
      • Vrook
        Kde jinde? Třeba v EU? Tady se dokonce udělujou milionový dotace na studie jako je tato http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-%2F%2FEP%2F%2FTEXT+REPORT+A7-2012-0049+0+DOC+XML+V0%2F%2FCS
        ... a následně se tim zabejvá evropskej parlament.. *15*
      • Pilgrim66
        Ale já chci Tomb Raider s chlapem! Sexisti v Crystal Dynamics, že se nestyděj!
    • Pilgrim66
      Tak to je nářez *1*
  • MickeyMutant

Hideki Kamiya (Platinum Games) není spokojen s obalem hry Bayonetta 2, který byl ukázán na E3. Oproti původnímu zmizel srp měsíce a změnila se barva číslice 2.

Hádejte, proč přemalovali ten měsíční srpek?

Protože Bayonettiny půlky na měsíčním srpku jsou zneuctění víry. Proto.
  • Dragon Age: Inquisition, 10 minut gameplaye na IGN

https://www.youtube.com/watch?v=FfGTtyYeO8E
    • Zatim snad nejslabsi E3 video co jsem videl...

Update: Uz ne... viz FC4
    • Na můj v kus trochu diskotéka ty souboje a celkově mi ta grafika přijde, že by měli udělat v Bioware námátkový test na drogy u grafiků. Mám raději chladnější barevná spektra ve hrách
      • Keyz
        *9* WTF?
        Je to moc barevný a není to japonské šílené RPG. Já mám, rád když to je od něčeho pořádně udělané. Pořádné šílené japonské RPG klidně ocením i když to nebudu hrát, ale tohle vypadá divně. Je to barevný jako omalovánky, bude to mí západní styl vyprávění, máto v názvu vážné téma inkvizice..
        Navíc stejný systém rozhovorů pro lidí, kteří umí rozpoznat obrázky (to umí snad i id*ot). Vždy víš jakou, emoční reakci tvoje odpověď vyvolá, protože to prostě vidíš. To je tupost. Zlatá jednička. Bohužel.

Když máš někdy 2 volby jak to hrát (3rd person anebo taktický pohled jako v DA 1), tak ani jeden většinou nemá něco navíc aby jsi nikoho nenaštval. Tedy asi bude jedno co použiješ = nebude asi taková potřeba nějak taktizovat, když tam je možnost hrát to jako akci. Jakmile kamera není účelná a je to jen jako volba, tak se hra často té volbě přizpůsobí. Co kdyby to tak někdo hrál, tak to musí fungovat aby se nenaštval...

Ani komentář borce pod videm to nijak nezlepší:
        Wow, this looks fantastic. That dragon fight is everything a dragon fight should be. Holy hell." (Btw: kdyby to byl drak co umí létat, tak by asi vzlétl a byl by jsi v řiti :) )
        • Vsadím se (a opravdu doufám!), že ta obtížnost půjde upravit tak, aby hra hráče nutila používat ten taktický režim.

Graficky mi to připadá, že se v EA nedokázali shodnout, jestli to bude víc jako jednička nebo dvojka. Nepůsobí to už tak komiksově, ale barvama to hýří neskutečne :D.

Ale ten souboj s drakem. Ten mi přišel strašně fajn. Hned jsem si vzpomněl na trailer k jedničce -https://www.youtube.com/watch?v=u2903GwmMEA . A to je přesně to co od DA3 očekávám a co si přeju.

Teď už jen aby to fakt takový bylo, ale úplnej průšvih to snad nebude....snad.
          • Vsadím se (a opravdu doufám!), že ta obtížnost půjde upravit tak, aby hra hráče nutila používat ten taktický režim.

bohuzial, od 1.DragonAge je zvysovanie obtiaznosti len oblbovanie - zvysuju sa len rezistancie, pridavaju imunity(zlaty BG2 a suboje s magmi - to uz sa nezopakuje)
          • Keyz
            Jo, možnost nastavení by byla dobrá. Ale to se moc nenosí....
            Jasně, že jsem přeháněl u toho draka ale šlo by to klidně udělat, že by jsi draka musel prvně nějak dostat na zem a znemožnit mu let aby to prostě bylo výzva zabít draka..
            V DA:O ten drak kopal skákal apod. Tedy byl celkem aktivní :)
  • Proměnlivé počasí dorazí do DriveClub až nějaký ten pátek po vydání plné hry ve formě bezplatného update.

No ty voe ještě aby se platilo za počasí ve hře, ne? Co je tohle za zprávu zase ? To už fakt není normální.
    • Gambit92
      Zpráva je to docela normální, tvoje reakce je naprosto přehnaná
      • Přehnané to rozhodně není, ty už sis na ty svinstva zvykl, že ti to přijde normální. Chtěl bych vidět, jak by ti bylo, kdyby sis koupil hru a dozvěděl se, že se ti tam bude měnit počasí za příplatek 100kč.
        • Gambit92
          Proč do toho pletete Placení za něco když ve zprávě uvádí že to bude zadarmo jako Update.
          • Vrook
            On chtěl asi naznačit absurditu faktu, že je dneska nutno uvádět, že takový update bude bezplatný. A když se nad tim člověk zamyslí, tak to absurdní fakt je.. ale nechtěl jsem se do týhle debaty vůbec zapojovat, tak hned zase couvám - pravdu máte všichni.. *15*
          • MickeyMutant
            Protože se pak dokážou lépe n@srat.
        • ucho
          Ta originální zpráva je naprosto normální. Jen děláš z komára velblouda...
  • Keyz

Introducing Alienware Alpha (konzole)

http://www.alienware.com/landings/alpha/

Info:
    http://www.forbes.com/sites/jasonevangelho/2014/06/11/alienwares-alpha-is-a-gaming-pc-with-the-dna-of-a-console-and-its-the-real-deal/
    • Takže trochu poupravili svůj Stem Machine :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit