-
Recenze Kingdoms of Amalur na G4TV prolomila hradbu osmičkových a sedmičkových hodnocení, když...
Moc to nekoresponduje s uzivatelskyma hodnocenima 8+ a metascore 82 -
Na Steamu dnes vyšel "High Resolution Texture Pack" jako bezplatné DLC do Skyrimu.
Hlavne to vubec nejde nainstalovat pokazde kdyz kliknu na instal tak me to vyhodi na hlavni stranku steamu a nic se nestahuje, -
Recenze Kingdoms of Amalur na G4TV prolomila hradbu osmičkových a sedmičkových hodnocení, když...
Lepsi hodnoceni si ani nezaslouzi. -
Nádherný 3D model vesnice á la Minecraft. Škoda, že jsou 3D tiskárny tak příšerně drahé...
>Škoda, že jsou 3D tiskárny tak příšerně drahé...
rikaji ti, co maj pc za tisicovky dolaru a k tomu naky apple picoviny
500$ za 3D tiskarnu je moc? LOL
seems legit... -
No, já bych to přeložil spíš v mužském rodě - "Epl bez eplu jako hrad bez hradu". *3*
-
Takže ty jsi dohrál jednu kampaň a s hrou jsi skončil? Hmm, dobrý. *1*
-
lol co to kecáš za pi*oviny?
-
Ono to hlavně potřebuje víc jak 4 GB ram, což na běžných WinXP nikdy mít nebudeš.
-
Aha takže to potřebuje Visty a nebo Windows 7, takže mám smůlu.. To sou ale houvada.
-
Jelikož sem šel rovnou do seznamu her, klikl na Skyrim pravím tlačítkem a vybral jsem si Zobrazit obsah dostupný ke stažení, což je vcelku logický postup. Na hlavní stranu sem se vůbec nedíval. Tak díky. A budou pak fungovat savy? Zkoušel to někdo?
-
jelikož je to vidět na hlavní stránce, tak jsi slepý
http://store.steampowered.com/app/202485/ -
Na Steamu dnes vyšel "High Resolution Texture Pack" jako bezplatné DLC do Skyrimu.
Já tam žádne takové DLC nevidím.. Kde je tedy pravda? -
DLC blokované není.
-
A ako to nainštalovať v SK/CZ, keď je u nás táto hra na steame blokovaná? -
Zatímco vývojáři z Volition se vidina anti-bazarové ochrany v dalším Xboxu moc líbí, CD Projekt...
Ac bazarovy prodej her osobne nevyuzivam,tak urputna snaha vydavatelu zabranit bazarovemu prodeji se mi nelibi.
Nicmene si myslim,ze dalsi generace konzoli bude nejakou formu ochrany vyuzivat a v dlouhodobem meritku se konzole budou v tomto ohledu priblizovat pc. -
Javu
-
Taky odolávám,bo je mám na CD *14*
-
Po Thief Gold z minulého týdne je na GoG.com k dispozici za 10 babek i vynikající Thief II: Metal...
Podpory?největší grázlové planety -
Day of Reckoning
Jen sem chtel upozornit na "Day of Reckoning", ktery dneska probiha. Jde o live stramovani noveho RPG King of Amalur Reckoning napriklad of Day9, TotalBiscuit a hafo dalsich :) Vice info: http://www.reddit.com/r/Games/comments/pelzs/when_this_post_is_2_hours_old_the_kingdoms_of/ -
Upřímně, jediná dobrá zkušenost se supportem byla u EA ještě před Originizací. Třeba na Steam Supportu mě zrovna nedávno neskutečně vytočili.
"Is the Mobile Steam client going to be released for Symbian and Windows Mobile as well and are there going to be some mobile games sales?"
"Hello,
Thank you for contacting Steam Support.
Steam Support is unable to grant access to the Steam Mobile Beta.
Users who log in to the application from their mobile device will receive access as spots become available.
Thank you for your interest, and if you have any further questions, please let us know - we will be happy to assist you."