Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MrSanta
    Shocky samozřejmě, ale je otázka kdy a zda-li vůbec. Co jsem četl, tak jsou tam nějaké problémy s právama. Někdo vlastní značku, nědko jiný hru či co a je v tom čurbes. Teď už nevím jak to přesně bylo, ani link už neseženu (četl jsem to někdy před rokem). Jednotka se dneska nechá sehnat legálně jako abandonware. Google System Shock Portable. Teď koukám, že to nějak změnili, dokonce je tam i mouse-look, asi budu muset zase prubnout. Za obě hry na GOGu bych byl velmi rád. Kdyby k tomu ještě přibalili Albion, byl bych v 7. nebi *1*
  • MrSanta
    Se divím, že ti neporadili koupit nové PC *7*
  • MidnighT91

Pokud byste si chtěli vyzkoušet demo The Darkness II a nemáte na něj dostatečně výkonné PC,...

Nevíte co musím nainstalovt, aktualizovat. Aby se mi na gaikai zobrazovali ty dema ? Mám tam místo nich jen prázdný rámečky a kdiž na to kliknu tak se nic neděje...
  • ucho

Ubisoft - technická podpora

Tak technická podpora Ubisoftu stojí za houby. Zkusil jsem s nimi řešit problém se hrou Rayman Raving Rabbids, kdy mi nejdou dohrát některé minihry kvůli špatnému počítání bodů (například dohodím králíka 110 metrů a v poslední milisekundě mi tam skočí 90 metrů a to nestačí k úspěšnému zakončení, nebo střílím na branku góly, které se bodují, nastřílím dohromady skóre v hodnotě 2100 bodů a blikne mi tam 1700 bodů). Skoro to vypadá, jako by šlo o nějakou ochranu proti kopírování, která je aktivní na originálce. Jinak po technické stránce ok.

No nejdřív po mně chtěli komp oskenovat nějakým softem, aby měli přehled, co mám všechno kde za jaké drivery...
    A teď mi radí, abych zakázal aplikace, které běží na pozadí, abych smazal temp a abych přeinstaloval ovladače ke grafice a základní desce...
    Tak hádám, že nemá cenu se s nimi dál vybavovat... (přitom kdyby se to dostalo k autorům hry, problém musí být jasný, náhoda to nebude)
  • Po Thief Gold z minulého týdne je na GoG.com k dispozici za 10 babek i vynikající Thief II: Metal...

Thief 1, 2 a Deus ex, silna 3jka, neviem dokedy odolam :)
    ..mozno este obidva shocky, a bude to dokonale
  • ups

Sakra jak se tam dostalo to O? *2*
  • Podle této konspirační teorie vyvíjí tvůrci příšerností Legendary a Turning Point třetí...

A není lepší se o tím nestresovat a zahrát si radši First Strike mód na BF2142? *3*
  • Podle této konspirační teorie vyvíjí tvůrci příšerností Legendary a Turning Point třetí...

To Legendary nebylo nápadem vůbec špatný, pár kol se nehrálo úplně špatně.. Ale je fakt že všechno ostatní špatný bylo.. Kdyby to mělo lepší zpracování byl by to hit :)
  • UbiSoft mění servery hostující jejich online služby. Ověřte si, které hry v těchto dnech nemohou/mohou...

ono jde spíě o ty hry který nejdou ani v singlu :-( (HAWX2 a Settlers 7)
  • 14:56 Máte pocit, že jsou nové hry drahé? Počkejte měsíc a nebudou. Aktuální průzkum naznačuje, že ceny her klesají po vydání stále rychleji.

Mám pocit, že na ruském steamu už nemají ty ceny kde padat.
  • To neni hra kterou "das" a jdes pryc. Rome total war mam nahrano opravdu stovky hodin. Spousta frakci na vyber, spousta zpusobu jak svoji frakci vest...
  • to bys tam ale musel napsat Firma Apple bla bla bla... Jinak je to TO Apple - jabko :) Čili Apple si došláplo, nebo Zaměstnanci firmy Apple si došlápli :)..
  • Apple si prý došlápla na bezuzdné kopie úspěšných her, které se prodávaly na AppStore a smazala...

Když už jsme u těch kravin. Apple jako firma. TA firma. Sice se běžně používá TEN Apple, ale nemá to pražádnou oporu v nějakých pravidlech. ;)
  • rancor1223

Průměrný hráč Total War: Shogun 2 prý u hlavní kampaně prosedí stovky hodin, tvrdí hlavní...

Ne, *1* já to na Normal obtížnost (kterou si dá každý "normální" hrát), dal za 30-40 hodin.
  • Apple si prý došlápla na bezuzdné kopie úspěšných her, které se prodávaly na AppStore a smazala...

jen taková kravina, ale Apple není ženský rod. Natož přeloženo :)
  • Hawken beta

https://playhawken.com/?ref=karcu8q6
  • V březnovém čísle PSM magazínu dojde k odhalení pokračování, zatím utajené, střílečky....

Co treba Black II?
  • Máte pocit, že jsou nové hry drahé? Počkejte měsíc a nebudou. Aktuální průzkum naznačuje,...

Jo, nema cenu hry kupovat hned. Take vetsinou cekam, pokud to neni hra, kterou extra chci!
  • genki.sudo

Máte pocit, že jsou nové hry drahé? Počkejte měsíc a nebudou. Aktuální průzkum naznačuje,...

Jj, som minulý rok kupoval Witcher 2 asi 2-3 mesiace po vydaní zhruba za 300 kč z GOG-u.. Mňam.. :D
  • Pravda bolí co? *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit