-
Máte poslední šanci rozhodnout o tom, který časopis (Level vs. Score) v únoru přinese svým čtenářům...
Taky se nechci registrovat na FB, ale hlasoval bych pro level. Sice jsem uz par let ani jeden casopis nemel v ruce, nicmene za dob kdy jsem kupoval byl LeveL o nekolik trid vys... -
nová redakce skóre není o moc lepší chlape :).. Inu, staří harcovníci z 90.let se rozprchli a kvalitní mladá krev není. Si tu recku radši do toho wordu nadatlim sám a pak zase smažu :))
-
Snad z toho jednou vyrosteš. *3*
-
Máte poslední šanci rozhodnout o tom, který časopis (Level vs. Score) v únoru přinese svým čtenářům...
Na facebook se kvůli tomu registrovat nebudu, tím spíš, že Level pro mě byli lidé, co jsou teď na Games. Snad se někdy přidá i Radek s Pavlem *4*
To nové jádro redakce si myslím dlouholeté odběratele Levelu už nepřesvědčí. A i když klukům nic zlého nepřeji, nevěřím že tu ještě Level za nějaké 2 roky vůbec bude. -
uz zase lzes ty spino!
-
Smůla, na facebook se registrovat nechci, ale hlasoval bych pro Score. -
Tohle tu dělá spousta lidí včetně "ringoušečka" akorát se to většině nelíbí podle toho jak se jim to zrovna hodí.
-
Kde jsem tebe označil za Biodrona? Vypni si prosím vztahovačnost.
Jo a vynakládání sil... oh boy, tři minuty během kterých jsem pročetl nový články a diskuze Games.cz mi budou chybět. -
Nejsem biodron, zato vím naprosto jistě, že ty nejsi nic jiného než trol. Trávíš svůj čas vynakládáním sil na studio a hry, které nesnášíš. Pathetic...
-
Tvle, uz ses na to podíval ty hentai ruzovko?
-
Vývojáři z UbiSoft prý PC verzi Ghost Recon: Future Soldier nikdy neodpískali.
Zato já je odpískal hned po shlédnutí druhého gameplaye. Ne díky! -
Tvle, co se do toho se*ou.
Homosexualita je jednou z hlavních devíz her od Bioware a nějací redneci jim ji chcou zakázat.
No to by se na to biodroni podívali! -
Tak to pak jo. Redneci jsou prostě kouzelní *1*
-
Rada pro výzkum rodiny (FRC) vyzývá k boji proti homosexualitě ve Star Wars: The Old Republic.
Ten vyzývající pán je echtovní jižanský politik, co v předvolební kampani roku 1996 podle Wikipedie zaplatil Ku Klux Klanu 82 000 dolarů. -
Rada pro výzkum rodiny (FRC) vyzývá k boji proti homosexualitě ve Star Wars: The Old Republic.
Co mají furt proti tý homosexualitě ve hrách? *7* je to volba jako každá jiná, jako zabít/nezabít či pomoci/nepomoci. Volba je součástí RPG her, díky ní můžeme profilovat vlastní charakter.
BTW, Obi-wan Kenobi je podle mě latentní homokláda jak vyšitá. -
Palubní počítač lodi Normandy je Cylon s naprosto perfektními obrysy.
-
Úspora? Opravdu? Kolik že se tak ušetří použitím dotykového displeje místo klávesnice?
A mimochodem, je tu nějaký telefon s rezistivním displejem? ^^ -
Noví parťáci v ME3! (Spoiler)
Palubní počítač lodi Normandy, EDI, v ME3 nabere pevnější obrysy: http://www.technologytell.com/gaming/files/2012/01/edi-art-of-mass-effect-universe1.jpg
Na svým cestách velitel Shepard zřejmě narazí na jednoho dosud žijícího Protheána (prý byl ve stázi 50 tisíc let...):
http://www.technologytell.com/gaming/files/2012/01/prothean-art-of-mass-effect-universe.jpg
http://www.technologytell.com/gaming/files/2012/01/prothean-2-art-of-mass-effect-universe.jpg -
Seznam patnácti nejlepších herních strojů všech dob podle magazínu GamesTM.
Xbox360 mám, ale tohle je fakt šmíra. Navíc to prohlášení, co je v quote sedí z těch zařízení opravdu jen na PC :). -
Maxis chystá multiplatformní tříačkový simulátor.
Šmarja , ještě že nebude třítlačítkový