-
My Little Pony
my little pony mod do skyrimu *15*
http://www.youtube.com/watch?v=p8IKykVvNUs&feature=player_embedded -
Asi ... snad ... mas pravdu.
I kdyz objem dnesnich her mi je vubec velkou zahadou. Proc ze steamu taham 15GB Arkham City, zatimco mastodontskej Skyrim vystaci se sesti?
Jasne ze nejde jen o ten rozsah, ale stejne tomu nerozumim.
Nebo me napada FEAR2 (protoze jinak linearni FPSka moc nehraju - mozna je to normalni...), kterej mel taky snad skoro tech patnact. Neni to nahodou protipiratsky opatreni? (Eh... u toho fearu mam maslo na hlave : D) -
Podle me je to nesmysl. To v tom rozhovoru proste postli minimalni a doporucene pozadavky hry aniz by zmenili misto na disku. V demu preci nebudes mit vsechny videosekvence, dabing, hudbu apod. Demo tak nemuze mit stejnou velikost jako samotna hra.
-
ne asi *11*
-
pěkně, pan filosof *1*
-
a dokonca dve! *1*
-
Minimální a doporučená sestava pro 15GB demo Mass Effect 3, které vyjde 14. února. Stáhnout půjde jen přes Origin a multiplayer budete moci vyzkoušet do 5. března.
WTF? 15GB? *8* -
Dokážu jí to prominout, protože má velký kozy.
-
Electronic Arts oznámila zahájení rozsáhlé exkluzivní spolupráce se zpěvačkou Katy Perry, s...
Tak to mi neda spat... Ona je snad vsude... *11* -
Ale zase co se týče Diabla tři, tak by mě stejně tak nebavilo tim být krmená a vydání nikde :D
-
A teď si vem, že my ani nevíme jestli dělaj na Episode 3 nebo HL3, není žádný screen ani žádná prezentačka za zavřenými dveřmi ani kousek videa. Prostě nic, jen dohady. *5* A přesto věrně čekáme ! *15*
-
Díky, bleskovka updatována (s odkazem na pctuning, který toto nedorozumění vysvětluje).
-
Nikde O:-)
-
Ignorance is bless
Jelikoz mam rad hry od Blizzardu, tak vam - fanouskum her od Valve - zavidim nevedomost. Ono mit 3 roky oznamenou hru, sem tam vyvalit nejaky screenshot, video nebo dokonce betu jen pro zvane a porad tu hru nevydat je takove male muceni. -
EA koncem ledna vydá na PSN a XBL co-op demo hry Syndicate, jenž nabídne 9 misí.
Kde je receno, ze demo bude mit 9 misi? :) -
Již více než 16000 hráčů se připojilo k petici, která Valve vyzývá, aby bylo otevřenější...
Tak už tam jsem taky. -
Prosím prosím, stáhněte tu hoax zprávu o nové Nvidii. I OBR to vyvrátil, když už s nimi spolupracujete, tak se ho aspoň zeptejte :D
-
ježiš no jo, ono to tam problikne. všimnout si toho, tak tu javu vypnu *4*
-
The day has come, wikipedia je na mem no-script listu *9*
-
Ano, je to jednostranně zaměřené, samozřejmě. Vždyť to je od nějaké filmotvořící slečny.
Navíc ona se vlastně ani nezabývá problémem že se vůbec stahuje, ale tím, jak to skoro celý internet podporuje. Je to podobně konspiračně laděné, jako třeba Zeitgeist, ale něco na tom pravdy bude určitě.