-
Nene, ten jsem na mysli neměl, ale včera jsem měl asi u všech článků (např. test drive, snipers) jiný přehrávač. Teď už je tam ten co vždycky.
-
asi nemyslíš nový player...
Videa s naším playerem: http://video.tiscali.cz/games/
Kdyby náhodou jsi měl problěmy s tím naším, tak by to mělo jít standardně - poslední ikona vpravo v liště pod videem. -
jde to obejít, je to jen skript, jinak to jede.
-
No vidíš to máš výhodu aspoň už budeš zvyklej až to honvo zavedou v platnost. *16*
-
wikipedia
wikipedia spustila blackout v reakci na SOPA zrovna, když potřebuju najít asi milion věcí *7*
fuuu -
Hodně jednostranný názor. A dle nich je hlavní důvod pirátství vydělávání peněz z reklam, z placených účtů share serverů atp., což je imho blbost. Lidi chtějí stahovat filmy ve vysoké kvalitě (nebo malé, ale rychle) bez potíží (DRM a různí klienti) a přehrát je na libovolném zařízení (tedy ať je to v avi nebo mkv). Tohle žádná legální služba neposkytuje.
Že několik jedinců na tom profituje... No, je to důsledek poptávky, vedlejší produkt. Postihněte koncové uživatele a ti si od vás už nikdy nic nekoupí. Postihněte distributory a v tu ránu se vyrojí zase další.
PS: Že hodně lidí by pirátilo, i kdyby existovaly podobné služby (celosvětově), to nelze popřít. Ale v současnosti hafo lidí pirátí, ač kdyby mohli, tak za to zaplatí. -
Další video o pirátech
http://vimeo.com/22541902
Sice o hlavně filmech a v angličtině, ale docela fajn. -
Reckoning - PC demo
Na Originu je už ke stažení demo na Kingdoms of Amalur: Reckoning.
.....
Tak demo je i na Steamu. -
Přehrávač videí
Jak dám v tom novém playeru video na fullscreen? Jestli je to teda nový player... -
Wolfram von Funck (Cube World) se k vývojářům z Mojang (Minecraft) nepřipojí.
Omlouvám se za OT, ale mohl bych poprosti nějáké CoD znalce jak je to s Prestige mode v MF3? Je mi jasné, že se mi skoro vše zresetuje. Chci se ale zeptat jak to funguje když chci přestoupit z Prestige 1 na 2. Jestli mi už gear z 1 zůstane nebo budu muset zase vše dělat znovu? -
STONLINE
Dnes zacina F2P hry star trek online, myslim ze si zasluti mala pripomienka, kedze je to pribuzny SWTOR *4* -
Hra Vampire: The Masquerade - Bloodlines se stala velkou inspirací pro chystané MMO World of Darkness.
Taky patří mezi mé TOP 5 -
Hra Vampire: The Masquerade - Bloodlines se stala velkou inspirací pro chystané MMO World of Darkness.
Pokud je to pravda tak bych po x letech klidně zkusil další mmorpg .
Bloodlines je moje top hra a to i přes těch pár mušek co má. -
Má už někdo nějaké info o PC demu Kingdom of Amalur? *9*
-
Gameplay záběry z nefinální verze hry Tribes: Ascend.
Musím říct , že pro mne je to těžké zklamání ... Tribes , to jsou pro mne především vozidla , vehikly , úkoly , třídy a hodně akce ... Vengeance byla skvěle namíchaná , ale nepochopená progamingem .
Bohužel to co jsem měl možnost okusit byl jen Quake 3 přes kopírák a s perky za doláče ... a to je dost málo na restart i pouhé konkurování původní jedničce
http://download.cnet.com/Starsiege-Tribes-full-install/3000-7441_4-10294998.html -
chudák, teď bude na xbox controlleru hledat F *1*
-
Na Steam píší, že ti úřet mohou zrušit. Na Originu píší (psali, už by to tam být nemělo, asi) že ti ten účet zruší po 2 letech bez koupení nebo stažení hry (o přihlašování nebo hraní ani slovo).
A takových to tvrdých blbostí namířených proti jejich zákazníkům je tam hodně. Ostatní (většinou) firmy mají alespoň trochu ctnosti a ochraňují jen samy sebe před žalobami (hlavně v USA). -
Minecraft překonalo hranici 20 miliónů registrovaných uživatelů.
TO Minecraft? To překonalo? :DD -
A po vlne kritiky z euly velmi rychle odstranili "for marketing purposes".
Rikej si co chces,ale pristup EA k hracum nepatri mezi ty hezke priklady.
Pocinaje banovanim uctu na jejich forech za kritiku,ktera jim byla proti srsti az po pochybne eula formulace.
Radsi budu verit spolecnosti jako je Valve,ktera si svych zakazniku vazi,nez spolecnostem jako EA,Activision a jim podobnym. -
http://www.rockpapershotgun.com/2011/08/24/eas-origin-eula-proves-even-more-sinister/ Kdyz uz srovnavas steam a origin......