-
Nemusel jsem ani klikat na odkaz abych věděl o koho se jedná *1*
-
Bral jsem to z pohledu her jako je Mount&Blade. Veřejnej betatest s možností si předplatit plnou za výhodnější cenu. S grafikou je problém, chtělo by to komplet překopat. Myslím, že dost podobně na tom byl Duke Nuke. Každopádně je to škoda, hrál jsem mód pro HL2 ve stylu Star Gate a bavilo mě to. V budoucnu si nemyslím, že vyjde nějaká zajímavá hra z tohohle světa. Zvláště po ukončení seriálu.
-
Další Top 10 od podle mě uznávaného kritika. Anglicky...
-
Seznam nejoblíbenějších Facebook her tohoto roku. Na prvním místě - Gardens of Time.
Už je to tady. Facebookový hry se pomalu kradou do novinek, za týden už budou na hlavní stránce a za měsíc na těch obrázkovejch panelech. -
ja si myslím, že skôr či neskôr sa niečo objaví ale vydať to v tomto štádiu (hotovo asi z 90%, plno bugov, otrasná grafika) by jednoducho nešlo. Je to naozaj škoda, že práva k tejto hre získalo štúdio ktoré na to nemá a aj keby sa také v budúcnosti objavilo tak po tejto skúsenosti sa na to herci asi vykašlú a spoluprácu odmietnu.
-
protože tam řve "MUSTARD JAR"
-
KIN Raiders pokořili Deathwinga jako první. Jak to?
První WoW zprávu jsem chápal jako zaplácnutí prostoru, druhou jako reklamu na fan web, ale řešit kdo první ukopal nějakého panďuláka v MMO mi přijde přehnané. Možná by bylo na čase o WoW informovat stejně jako např. o M&M. -
Myslim, ze autor psal, ze nehodla pustit tuhle verzi do sveta. Stejne nechapu, jak se jim to muze financne vyplatit. Maji 90% hry a pred vydanim to zariznou. Kdyby to hodili jako betu za 5 ecek na Steam…
-
Doufám :D Moje reakce byla kvůli tomu, že se tu už neviznam, kdo je a kdo neni troll :D
-
Ty si fakt k pláči hochu. *5*
-
Web MyResistance.net je po sedmi týdnech opět v plném provozu.
Bylo, za 600Kc cca. Problem je v tom, ze GMG nenabizi Steam verzi, pouze GFW klic. Ale zalezi, komu to vadi *4* -
Mario (Nintendo) přeje krásné svátky! Pohled zaslala i Elizabeth a Songbird z Bioshock a svojí...
Musím se přiznat, že mi chvilku trvalo, než jsem přišel na to vánoční v pohlednici od Bethesdy *4* -
Se mnou nepočítej, každá briketa dobrá. Kór teď v zimě *1*
-
*1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
a jako nepotrebuje co??? je tam jen odkaz na profil lol
-
Steam coal
Jestli je někdo nepotřebuje, budu rád za každý přirustek do rodiny *2*
http://steamcommunity.com/profiles/76561198030693061 -
Hej, ty fakt nevíš... *8*
-
taky to josu fps s otevrenym svetem tamc dmnte. ten nademnou prirovnal doom 3 a fear k cod a k battlefieldu tak radsi mlc
-
Rage a Fallout je jako stalker? Ty ses opravdu tak blbej? *8*
-
V MMO světě Star Wars: The Old Republic se zrodilo již 850 tisíc Sithů a 810 tisíc Jediů.
Redakce: možná by se to mělo trochu upravit. Soudě podle zdroje se zrodilo 850.000 Sith Warriorů a 810.000 Jedi Knightů. Z toho jak to máte napsáno to vypadá jako by do toho počtu patřili i Inguisitoři a Consularové. Podle toho, co se píše v původním článku to tak nevypadá...?
EDIT: už opraveno.