Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fixcz

Slevy

Green Man Gaming má Batman: Arkham City za $17,75 (350Kč) - pokud použijete poukaz: JOLLY-BRUCE-WAYNE při vyúčtování.
  • No, Skype tam patrně bude. Jinak 3G zdaleka není jen v Praze/Brně. Sony nemůže za to, že žijeme v dementním státě. No a podle tohodle podporuje všecko možný.
  • Děsí Vás pavouci v The Elder Scrolls V: Skyrim? Udělejte z nich Spidermany! Nebo dáte raději přednost...

Takže na ouno , když to nebude mít s telefonem nic společného (ani Skype či něco podobného ?) ? To je potom trapas přijít s 3G modulem do naší republiky a říkat , že je to hlavně k intrnetovému připojení .... tak ještě kdyby to mělo podporu EDGE abych se s tím bez problémů připojil i mimo Prahu a Brno ;)
  • keigi
    Na leden jsou kupóny *1*
  • !!!!!!!!!!!!!!

STALKER ŽIJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§
  • God-of-War
    vy máte dost *1*
  • Oslovovat rodiče máma a táta je naprosto normální. Oslovuješ je jménem? Titulem?
  • GlaDOS
    Tohle už tu nemá cenu ani vytahovat, ne? Je jasny, že je to totální blbost a Valve s tím nic společného nemá.
  • Děsí Vás pavouci v The Elder Scrolls V: Skyrim? Udělejte z nich Spidermany! Nebo dáte raději přednost...

Trapas
  • Jn ču*ky mě chtěj zruinovat! (ještě pěknejch pár kousků bude) Taky by tu akci mohli posunout na leden. :) *16*
  • :( Další virtuál ? ..... Stačí Steam a GOG a stejně pořádně nevím co kde mám ...
  • FUS RO DAH!

Nejlepší fus ro dah na youtube, řekl bych :D http://www.youtube.com/watch?v=QSVfA7pp-Vk&feature=youtu.be
  • ;) Mne tedy uchvátil Batman a tohle .....

X3: GoldBox
    Obsahuje 3 položek: X3: Reunion, X3: Terran Conflict, X3: Albion Prelude
    6,24€ = 161Kč ;)
  • Víte nad čím žasnu ? Především nad tím , že tak málo tatérů umí miniatury .....
  • Kdo by chtěl telefon, co se tváří jako konzole , když může mít plnohodnotnou konzoli s telefonem ?
    Do tří let se uvidí jestli mají samotné herní hahttp://diskuse.tiscali.cz/captcha?key=50470238&dark=1&bg=3f3f3fndheldy ještě místo na slunci .
  • Závěrečná epizoda z hraného filmu Resident Evil: First Hour na motivy hororové herní série vydána....

Jsem říkal hned , že jediné co Vitě chybí je telefon a cit :(
  • SkillJam
    Ne, to fakt ne :) Měl jsem na mysli Vitu.
  • Ataker
    Si děláš ze mě srandu? Nechápu proč...
  • RavenHolm
    Obávám se, že jsi si popletl přístroje. Tuším, že jsi četl o tomto.
  • To je na 3G.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit