-
Slevy
Green Man Gaming má Batman: Arkham City za $17,75 (350Kč) - pokud použijete poukaz: JOLLY-BRUCE-WAYNE při vyúčtování. -
-
Děsí Vás pavouci v The Elder Scrolls V: Skyrim? Udělejte z nich Spidermany! Nebo dáte raději přednost...
Takže na ouno , když to nebude mít s telefonem nic společného (ani Skype či něco podobného ?) ? To je potom trapas přijít s 3G modulem do naší republiky a říkat , že je to hlavně k intrnetovému připojení .... tak ještě kdyby to mělo podporu EDGE abych se s tím bez problémů připojil i mimo Prahu a Brno ;) -
Na leden jsou kupóny *1*
-
!!!!!!!!!!!!!!
STALKER ŽIJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§ -
vy máte dost *1*
-
Oslovovat rodiče máma a táta je naprosto normální. Oslovuješ je jménem? Titulem?
-
Tohle už tu nemá cenu ani vytahovat, ne? Je jasny, že je to totální blbost a Valve s tím nic společného nemá.
-
Děsí Vás pavouci v The Elder Scrolls V: Skyrim? Udělejte z nich Spidermany! Nebo dáte raději přednost...
Trapas -
Jn ču*ky mě chtěj zruinovat! (ještě pěknejch pár kousků bude) Taky by tu akci mohli posunout na leden. :) *16*
-
:( Další virtuál ? ..... Stačí Steam a GOG a stejně pořádně nevím co kde mám ...
-
FUS RO DAH!
Nejlepší fus ro dah na youtube, řekl bych :D http://www.youtube.com/watch?v=QSVfA7pp-Vk&feature=youtu.be -
;) Mne tedy uchvátil Batman a tohle .....
X3: GoldBox
Obsahuje 3 položek: X3: Reunion, X3: Terran Conflict, X3: Albion Prelude
6,24€ = 161Kč ;) -
Víte nad čím žasnu ? Především nad tím , že tak málo tatérů umí miniatury .....
-
Kdo by chtěl telefon, co se tváří jako konzole , když může mít plnohodnotnou konzoli s telefonem ?
Do tří let se uvidí jestli mají samotné herní hahttp://diskuse.tiscali.cz/captcha?key=50470238&dark=1&bg=3f3f3fndheldy ještě místo na slunci . -
Závěrečná epizoda z hraného filmu Resident Evil: First Hour na motivy hororové herní série vydána....
Jsem říkal hned , že jediné co Vitě chybí je telefon a cit :( -
Ne, to fakt ne :) Měl jsem na mysli Vitu.
-
Si děláš ze mě srandu? Nechápu proč...
-
Obávám se, že jsi si popletl přístroje. Tuším, že jsi četl o tomto.
-
To je na 3G.