-
asi vezmu ten warband, ten fire nemá tak dobrý hodnocení, dík za rady :)
-
Já si myslím, že tenhle With Fire and Sword je upravená, odladěná verze toho, co vyšlo i u nás kdysi a má to už i mulťák a vylepšení z Warbandu......
-
Nejnovější je With Fire and Sword a pokud máš rád Polsko, tak tohle, pokud tě to moc netáhne, tak Warband, ten má navíc i češtinu....
-
Mount and Blade Warband... poslední díl a nejlepší
Má multyplayer a hromadu modů -
V podstatě od vydání.
-
OT - jakou mount and blade
čau, můžete mi poradit jakou hru mám vzít (mount and blade)? Ve slevě jsou všechny 3, bohužel se v nich ale nevyznám :) Díky -
posláno
-
skara, pozdě no..:( ty jsi takovej rozdavačnej..kdybys měl jestě něco tak mi to můžeš poslat na miroslavhorava@gmail.com
-
Klient výborné onlineovky Rift je až do 2. ledna k dispozici za pouhých 5 dolarů.
Od kdy je Rift výborná onlinovka? :D -
pokud vim zadna verejna lite verze neexistovala, jen kdosi vyripoval objekty z VBS a narval do OFP :)
-
Ja bych si to zahral :D
lukinsons@gmail.com *1* -
Jáaj *2*
-
Jsem si to úplně představil ... leje jak z konve, vojáci narovnaný v zákopech připravený na zteč ... najednou se na konci řady zvede Jindra a zahlásí: "Se*u na vás, du domu, mám mokrý ponožky!"
-
Výcvikový systém pro US armádu, který běží na CryEngine 3vypadá opravdu parádně. Na hraní...
Snad se objeví nějaká Lite verze jako v případě VBS -
si zahraj armu, mas to samy..
-
Jasný Jindroušu, já myslím, že s tebe by byl príma voják.
-
Hádejte, kdo bude na krabičce titulu Grand Slam Tennis 2 od EA? Správně, známý bouřlivák John...
Maria Sharapova vy hovada, jak by se vam libila Jana Novakovouououva? -
Humble Bundle #3
Daruji Humble Bundle #3 na Steam:
Cogs - slušná logická hra
Crayon Physics Deluxe - takové to čmárání perem a musíte přemístit kuličku
VVVVVV - nehrál jsem
Hammerfight - nehrál jsem
And Yet It Moves - nehrál sem a prej je to těžký
jestli má někdo zájem, pošlu na mail -
Muzu ti nabidnout HL 2, ale pochybuju, ze bys ho chtel
-
Výcvikový systém pro US armádu, který běží na CryEngine 3vypadá opravdu parádně. Na hraní...
good by bylo kdyby to uvilnili ke stazeni jako free to bych si zahral *4*