-
Prošlé čokoládky
-
Co takhle první Portal nebo Operation Flashpoint Dragon Rissing...? Jiné hry obětovat nehodlám :D
-
Steam kupony
Když už se tu objevila nabídka, přidam i tu svojí. Vyměním Valve -33%, Gemini Rue -50% nebo Oddworld: Abe's Oddysee -50% kupón za uhlí. -
Jedno uhlí.
-
TW2
Vyhrál jsem na Steamu Two Worlds 2, ale hru mám doma už od vydání, má někdo něco na výměnu? :) -
Různý Texture Packy,Questy,Domy,Banku,Koně,Zbraně,Společníky atd. atd. atd.
Človek jednou vleze na Tesnexus a za chvíly to je jeho Homepage *4* -
Polský Dead Island je definitivně úspěšná hra.
Vím, že je to trolloidní, ale nemůžu si pomoct. ;) Nic proti Dead Islandu, ale ...
21.12.2011:
Polský Dead Island je definitivně úspěšná hra. Do obchodů bylo celkově navezeno okolo 3 milionů kopií, což je na východoevropskou hru skvělé!
21.12.2012
Polský Dead Island přihodil cihličku k základům dobrého renomé herního průmyslu, když se z obchodů převezlo 2 a půl milionů neprodaných kopií a na louce u Varšavy z nich bylo vystaveno městečko pro bezdomovce z blízkého i dalekého okolí. *3* -
Moje složka Freespace 2 je podobně velká...
Když si někdo hraje s mody, velikost roste nepředstavitelně *4* -
35 GB co všechno tam máš??? *8* Asi si po skyrimu znovu připomenu morrowind...
-
To byl ale vánoční dáreček
Vyšel Kotor jako bundl u některého z časopisů ? ....Ehmmmmm . Ne díky -
Vyšla nová verze (2.0) módu Morrowind Overhaul, jenž vytvoří s pomocí nových textur, modelů...
Hned jsem si vzpoměl na mojí 35 GB velkou morrowind složku :D
až zjistim hw nároky tak to stáhnu -
Výměna
Vyměním HL 2 za nějakou jinou hru, ideálně KOTOR nebo Half Life Source, ale může být i jiná. -
Na STEAMu pokračuje vánoční výprodej! Dnes nabzí: o 75% levnější Recettear, Chantelise, Costume...
Ano ano, Costume Quest jsem si zrovna vzal. A vy by jste měli taky.
Stejně tak Recettear a Chantelise. -
dneska jsem linej na tak slozity operace:P ale dik
-
S výdrží baterie PSV to není nejhorší - výsledek testu prozradil, že na plné nabití vydrží...
Proč ne delete? Reinstalace by mohla pomoct :)
Pro: stefa -
skyrim osa x po updatu
updatoval se mi Skyrim a zacalo mi blbnout rozhlizeni. osa x je ultrapomala. nevite co s tim krom delete?:D -
Několika hráčům se již 17.12. podařilo dosáhnout maximálního (padesátého) levelu ve Star...
A mně se podařilo i dvakrát lognout :) heč :(
To se fakt nedá čekat na připojení cca 3,5hod. každej den :( -
Cry engine 3 je multiplatformní. Přidáš hustotu a dohlednost trávy, pár textur jak se to dělá, trochu to pošuchráš a máš to. Běžná PC verze multiplatformních her *15*
-
Zítřejší vánoční Fight Club začne po třetí hodině a stylově přivítáme jednoho dlouho...
Jestli ten problém není spíš na straně PCčkářů - moc pirátění - málo kupování, viz prodeje skyrimu na pc vs konzole. -
Zítřejší vánoční Fight Club začne po třetí hodině a stylově přivítáme jednoho dlouho...
Jóóóóóóóó Konečně příjde Hellboy....! ! ! tram ta da dá...!