Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prošlé čokoládky
  • Co takhle první Portal nebo Operation Flashpoint Dragon Rissing...? Jiné hry obětovat nehodlám :D
  • Steam kupony

Když už se tu objevila nabídka, přidam i tu svojí. Vyměním Valve -33%, Gemini Rue -50% nebo Oddworld: Abe's Oddysee -50% kupón za uhlí.
  • Jedno uhlí.
  • TW2

Vyhrál jsem na Steamu Two Worlds 2, ale hru mám doma už od vydání, má někdo něco na výměnu? :)
  • Jimei
    Různý Texture Packy,Questy,Domy,Banku,Koně,Zbraně,Společníky atd. atd. atd.

Človek jednou vleze na Tesnexus a za chvíly to je jeho Homepage *4*
  • keigi

Polský Dead Island je definitivně úspěšná hra.

Vím, že je to trolloidní, ale nemůžu si pomoct. ;) Nic proti Dead Islandu, ale ...

21.12.2011:
    Polský Dead Island je definitivně úspěšná hra. Do obchodů bylo celkově navezeno okolo 3 milionů kopií, což je na východoevropskou hru skvělé!

21.12.2012
    Polský Dead Island přihodil cihličku k základům dobrého renomé herního průmyslu, když se z obchodů převezlo 2 a půl milionů neprodaných kopií a na louce u Varšavy z nich bylo vystaveno městečko pro bezdomovce z blízkého i dalekého okolí. *3*
  • Moje složka Freespace 2 je podobně velká...

Když si někdo hraje s mody, velikost roste nepředstavitelně *4*
  • MidnighT91
    35 GB co všechno tam máš??? *8* Asi si po skyrimu znovu připomenu morrowind...
  • To byl ale vánoční dáreček

Vyšel Kotor jako bundl u některého z časopisů ? ....Ehmmmmm . Ne díky
  • Jimei

Vyšla nová verze (2.0) módu Morrowind Overhaul, jenž vytvoří s pomocí nových textur, modelů...

Hned jsem si vzpoměl na mojí 35 GB velkou morrowind složku :D

až zjistim hw nároky tak to stáhnu
  • Výměna

Vyměním HL 2 za nějakou jinou hru, ideálně KOTOR nebo Half Life Source, ale může být i jiná.
  • Na STEAMu pokračuje vánoční výprodej! Dnes nabzí: o 75% levnější Recettear, Chantelise, Costume...

Ano ano, Costume Quest jsem si zrovna vzal. A vy by jste měli taky.
    Stejně tak Recettear a Chantelise.
  • dneska jsem linej na tak slozity operace:P ale dik
  • Ataker

S výdrží baterie PSV to není nejhorší - výsledek testu prozradil, že na plné nabití vydrží...

Proč ne delete? Reinstalace by mohla pomoct :)

Pro: stefa
  • skyrim osa x po updatu

updatoval se mi Skyrim a zacalo mi blbnout rozhlizeni. osa x je ultrapomala. nevite co s tim krom delete?:D
  • Několika hráčům se již 17.12. podařilo dosáhnout maximálního (padesátého) levelu ve Star...

A mně se podařilo i dvakrát lognout :) heč :(
    To se fakt nedá čekat na připojení cca 3,5hod. každej den :(
  • Cry engine 3 je multiplatformní. Přidáš hustotu a dohlednost trávy, pár textur jak se to dělá, trochu to pošuchráš a máš to. Běžná PC verze multiplatformních her *15*
  • Zítřejší vánoční Fight Club začne po třetí hodině a stylově přivítáme jednoho dlouho...

Jestli ten problém není spíš na straně PCčkářů - moc pirátění - málo kupování, viz prodeje skyrimu na pc vs konzole.
  • Zítřejší vánoční Fight Club začne po třetí hodině a stylově přivítáme jednoho dlouho...

Jóóóóóóóó Konečně příjde Hellboy....! ! ! tram ta da dá...!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit