-
*1* *1*
-
Fable 3 asi až příští rok. Přece jen jsem ještě ani tu jednotku pořádně nezahrál a i když to vlastně nenavazuje, tak bych jí rád dal před trojkou. Navíc toho mám moc, takže fakt hodně vybírám. Už takhle jsem zavalenej minimálně na 3 roky dopředu. A navíc SW:TOR... Není to lehká doba *1*
Letos se snažím ovládat a moc toho nekupovat. Plánuju akorát ten Last Remnant když bude do 10 € a Deus Ex: Human Revolution, když se taky dostane do slevy do 10 €. Jinak asi nic. Mám toho fakt desně moc na zahrání a navíc na rok 2012 to vypadá na minimálně Kingdoms of Amalur: Reckoning, Mass Effect 3, Legends of Grimrock a pravděpodobně taky BioShock: Infinite... To zas bude děs na to sehnat čas *8*
Ještě klika že nemám konzoli, to bych byl v pr*eli už totálně. -
Ráno by to mohlo být lepší, Amerikáni budou mít noc a Evropa bude v práci/ve škole.
Heh, teď se mi podařilo si koupit Metro 2033 - menší zázrak, Steam vážně šíleně blbne :)
A menší dotaz: jak funguje ten kupon (33% off na hry od Valve), když snad všechny jejich hry (dnes kromě Portalu 2) jsou teď k mání s 50% slevou? -
Toz ja bych vsechny hry na steamu vyhrat nechtel.
Kdo by se mel v tom silenem seznamu her orientovat.Navic 3/4 z toho bych nikdy stejne hrat nechtel. -
Za mě doporučení Fable 3. Jedna z mých nejoblíbenějších her vůbec.
-
Lidi na to maj 24 hodin si to koupit, ale všichni to musej mít hned teď. Se pak nedivme, že to Steam neunese.
-
Koupené PSV hry z kamenného obchodu se načítají o něco (málo) rychleji než hry zakoupené digitálně.
:D toho asi klepne a pokud ne, tak ho klepne až mu ten účet ukradnou. Tak jako tak, klepne ho :D -
Dneska asi jenom Singularity a to si ještě nejsem jistej. Začíná to dobře. Ještě jsem ani pořádně nezahrál hry, co jsem koupil na vánoce loni *1*. Hlavně doufám, že do slevy spadne The Last Remnant. Těch 20 € je pořád příliš mnoho.
-
stejně Steam má problémy a většina her nejde ani koupit protože maj zátěž jako kr..va
menší fail a snad to fixnou, mám tam už dvě hry, který bych bral s tou slevou -
Epic holiday giveaway
No hlavně ta soutěž, ve který 2. ledna vylosujou jednoho, který vyhraje všechny hry dostupný na Steamu. *1* -
A letos je to opravdu velký, jak se zdá :D
-
Ajeje uz to na steamu zacalo :D
-
Přehled jenž prozradí, kolik která PSV hra zabere volného místa na paměťové kartě.
A hned vykouzlili úžasnou 84% slevu na Dead Island *8* Podle toho jak rychle se těch 8,49EUR změnilo na 33,49EUR bych řekl, že tak štědří být nechtěli *1* -
Freddie Wong a Brandon Laatsch vytvořili pro EA povedenou reklamu na Battlefield 3.
ten bagrik s C4 me dostal *1* -
Doufám, že podle té témy na fórku bude i sleva na Beat Hazard, posledně jsem to nemohl koupit díky mé blbosti... *7*
-
Díky moc. Fajn, že velkou část her na achievy mám:)
-
Server Gamespot zveřejnil nominaci deseti titulů, které se poperou o titul Hra roku 2011.
Je vidět že je to na Gamespotu na trochu jiné úrovni než VGA.
Ok, hru roku tu vyhrál taky Skyrim *6*
Beru to zpátky *16*
What's wrong with this world? -
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2272641
-
Fakt? Můžeš linknout?
-
Ehm... Zelda je ve světě jedna u nejvíce uznávaných her. Takže oni opravdu jiní nejsou.
To spíš ČR, kde Zelda nemá skoro žádnou základnu.