Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    dnes v 19:00 a už je venku i dost informací, co všechno bude v akci a jaké achievementy se budou sbírat.
  • RavenHolm
    Pokud je moje křišťálová koule dostatečně vyleštěná a nelže mi, tak by dnes nebo zítra měl začít vánoční výprodej na Steamu.
  • ani náhodou...Portal 2 nebo Human Revolution...
  • Jazz
    Máš pravdu, musel to přece vyhrát ten super duper Skyrim, že ?
  • EDGE č. 236 zveřejnilo svůj seznam nejlepších her roku 2011. V hlavní kategorii vyhrálo The Legend...

No jó! V EDGE museli být vždycky jiní...
  • ou, pardon, omlouvam se, nevsiml jsem si teto novinky, nicmene to alespon stoji za vyveseni:D
  • ucho
    je zbytečné to sem psát dvakrát:
    http://games.tiscali.cz/oznameni/gog-nabizi-klasicke-hry-za-pusu-a-empire-earth-zdarma-57874
  • mozna by bylo dobre napsat, ze na GOG je velika promo sleva, tituly za 5.99 stoji 2.99 a tituly za 9.99 stoji 4.99. :-)
  • Ne, dostanes rpg rovnou do hlavy *1*
  • MrSanta
    Já budu raději já a i nadále budu hry hodnotit podle toho, jestli a jak mě baví *3*
  • nerad ti to rikam ale tohle se uz na steamu deje od doby co presly na eura...bezne se tam prodavaji hry v pomeru 1 euro = 1 dolar...obcas to i prezenou jako ted no.
  • Mno tak mozna jeste kavicku smim-li prosit.
  • to posledni snad nemyslis vazne, ne? nemaji ti nepratele rovnou pachat sebevrazdu, aby pana neurazili?
  • Máš radši "manly heterosexual warfare" hry, co?
  • ucho
    a to ještě asi nevíš, že v Rusku je DI za 449 rublů, což je tak 14$, v austrálii zase za 25$ :) není to měnová politika Steamu, je to regionální politika distributorů.

edit: tak dneska to na Steamu vypukne...
  • Prahne Vaše srdce po vztahu s Catherine nebo Katherine? Interaktivní video Vám s volbou pomůže!

Némáš rád hry od Atlusu? Na Catherine se hrozně těším. Škoda, že tady vyjde až tak pozdě.
  • Ringwraith
    Asi máš pravdu. Spíš určitě.

Ale když si musím vybrat, tak budu raději pozér na /v/GA než pozér na VGA. *3*
  • Cahir
    Možná je očištěna od hypu, ale rozhodně je zatížena myšlenkou: "Tak a teď ukážeme všem těm komerčním AAA titulům a zaplacejenm recenzentům, jak vypadají pořádné nominace", což má za následek, že marketingem hypované tituly jsou jimi až příliš kriticky sráženy, případně zesměšňovány.

Ve výsledku to na mě působí jen jako pózérství lidí, kteří mají potřebu vytrubovat do světa, že jejich intelekt byl tou snůškou komerčních hovadin uražen. Takové mám stejně v prd*li, jako lidi okolo skutečných VGA. Je to prostě z extrému do extrému.
  • Ty dolary jsou ale bez daně. 10% tuším.

A co je na tom vlasně nového?
  • Nepoměr Steamu

vsimli jste si nového nepomeru Steamu? treba ted Dead Island je za 25€ / 20$, nebo drive Shogun2 14€ / 10$.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit