-
Hnus taky jsem se těšil na Egypt, Londýn, Japonsko... Assassins Creed pro mě asi končí s Eziem... Tohohle Amerického patriotismu už mám plné zuby... Sakra oni mají tři prd*** naprosto úžasných hystorických lokací ve kterých by se to mohlo odehrávat ale nééé oni to radši zas šoupnou do té jejich ******...
-
Do profilu tajemné hry The Last of Us přibyly 3 nové screeny.
Už by mohli přestat teasovat. Doufám že o víkendu už to odhalí úplně -
Eh ... Boston ... eh ... proc jen nejsem nadseny? Sice hru budou delat Kanadane, ale mam takovy dojem ze to stejne bude dosti patrioticke. Jako patrioticka hra, proc ne. Ale ja jsem vazne doufal ze tohle se do AC nedostane. Jaky by byl ten Viktoriansky Londyn krasny ...
-
Několik indicií nasvědčuje tomu, že se děj hry Assassins Creed 3 bude odehrávat v Bostonu na...
Takže se budeme koupat v čaji? Proč ne, mně se to zamlouvá. Eslipak budou otcové zakadatelé Templáři,nebo Hašašíni... -
No třetina celkového příběhu přeci, ale o to nejde.
-
Saira nebo ZS2 jsou perfektní hry.
-
Vždyť si to ani nehrál. Tak tu nekecej takovy blbosti. O jaké třetině mluvíš? Třetina čeho? První část Sc2 má stejnou herní dobu jako celá jednička.
-
opravdu se musis ptat?
-
Ja netvrdim ze to funguje. Naopak. Souhlasim s tebou ze je to ale herdek skoda. Hlavne ten netflix. Ale vzhledem k tomu, jak dlouho trvalo, nez se rozsiril NF z USA, tak si jeste pockame. Ale je pravda ze v roce 2012 maji rozsirit pokryti do UK a Irska. Tak potom asi dalsi dva roky, a bude to i v CR, a ceske televize se muzou jit klouzat.
-
Eroticky laděná hra Catherine u nás vyjde v únoru příštího roku.
Tak ta erotika je v Catherine opravdu az na poslednim miste. proc radeji nenapsat ze je to kombinace dramatu a logicke hry? -
Taky jsem na to nejdriv ziral, ale na tom Home je Quickplay, ve kterem je asi 10 naposled spustenych her/aplikaci a da se z home pustit hra z DVD, takze to zas takova hruza neni.
-
No, škoda je, že kromě těch her nám tady skoro většina těch služeb nefunguje :).
-
2 slova ze zprávy. UK a Football. Kapiš? *5*
-
Dnes v jedenáct večer na rádiu Rockzone 105.5 v pořadu Album před půlnocí zahrají kompletní...
Mimochodem na Americkým PS storu už je ke stažení DLC skinpack -
Plnou rychlostí se na nás řítí Flatout 3: Chaos & Destruction, o jehož vývoj se postaralo Team6...
To vypadá dost šité horkou jehlou...a co kurňa dělají původní autoři Flatoutů, to jsou aspoň kluci geniální. -
Vice ci mene mas pravdu. Ja jsem hral naposledy fm 09 a dle vsech screenshotu se az na par novych moznosti v rozhovorech a nove soupisky vlastne nic nezmenilo. Jini zase kazdy rok kupuji fifu, nebo nhl, nebo COD
-
Ve 48. týdnu roku 2011 se na UK STEAMu nejlépe prodávalo: 1. Football Manager 2012, 2. The Elder...
Jasně, ale vždyť to vychází snad každej rok to samý.. až na nějaký změny v teamech nebo já nevim.. nesleduju fotbal ani tuhle hru. Ale každýho něco baví no.. jiný si zas každej rok kupujou fifu :D -
S tim mohu souhlasit. Sice nevlasnim x360, ale u ps3 je ta situace dost podobna. Konzole je hodne casto vyuzivana trebo pro Netflix (online pujcovnu filmu) a prehravac muziky, videi a filmu. Uz tedy neplati ze konzole je jen na hry. Kazdopadne je ale skoda, ze Netflix v cesku zatim nefunguje.
-
Mno v americe prej to ze je hlavne na hrani tak uplne neplati...
-
Nový Xbox Dashboard
Už jste aktualizovali? Což o to vypadá to pěkně, ale moc nerozumím řazení nabídek. Hráč začíná na home, nalevo má bing, napravo pak social (na nic), tv (u nás na nic), video (no, víceméně na nic) a teprve na čtvrtém místě games (pak ještě music, apps a settings). A já myslel, že je ta krabička hlavně na hraní...