Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale nesýčkuj.

Tenhle přidává do hry zabudovanej DLC shop.

A některý brnění pro koně jsou tam fakt špica. A jen za 15.99€ si můžeš koupit opravu draků!
  • Tak uvidime, co se rozbije tentokrat :)
  • vyšel další patch na skyrim :-)
  • Problem je v tom, ze v realnem zivote jaksi nemas moc sanci koucovat opravdovy fotbalovy klub. To FM nabizi. Jasne, misto fify si clovek radeji vzdycky zahraje venku. Ale praci manazera si venku jaksi nezkusis ...
  • Njn taky to vubec nechapu, ale já na ty sportovní hry nejsem, takže proti tem kdo to hrajou nic nemám :) Ale me to proste prijde divny, když si chci zahrat fotball tak jdu ven s kamosema a hraju. Něco jak Sims... simulator realnyho života...nepoberu :D
  • Ve 48. týdnu roku 2011 se na UK STEAMu nejlépe prodávalo: 1. Football Manager 2012, 2. The Elder...

Proboha kterej d3bil si koupí football manager? spíš kdo to vůbec může hrát..
  • RakeW
    A? Ty si to stejně nekoupíš, tak v čem je problém?
  • Jimei
    všichni říkaj jak tam je pytel změn ale když se zeptám jaké tak jediný co udělaj je dát mínusko
  • posila
    Bohuzel pro Terrarii ... 90 % hracu, co si koupili COD, to hraji na Xboxu nebo PS3 a ve statistikach Steamu rozhodne nejsou ;)
  • Tady ale nejde o hru jako takovou,styl hry atd.Cele je to o tom,ze z vas tahaji penize za hodne mizerny datadisk(v ramci srovnani s predhoczimi dily),prodavany za plnou cenu.
    A vy jim za to jeste dekujete.
    Jestli to takhle pujde dal,tak to ,s trochou nadsazky, casem dojde do takoveho extremu,ze v kazdem novem dile bude 5 novych map,4 nove zbrane a budou za to chtiit 60euro.
  • Indie titul Terraria na STEAMu v počtu hráčů zdárně konkuruje multiplayeru Call of Duty: Modern...

Jiste, vezmeme-li 20 milionu hracu techto her, tak zhruba polovina z nich bude mit podprumernou inteligenci (tak nejak +- statisticky)...no a ta druha pulka hraje Terrarii *2*

P.S.: Nic proti CoDu klidne si to hrejte, jen se tim ve vlastnim zajmu moc nechlubte *3*
  • První obrázky k RPG hře South Park.

První obrázky ze seiálu South Park na portálu Games.cz
  • Páni...a to jen za menší facelift a třetinu příběhu? Což de :D
  • Já taky, ale když máš jiný názor, než nejlepší z nejlepších, musíš být přece hlupák :D
  • Někde se asi stala chyba

Kde jste vzali těch 10M? Vždyť to musí být daleko více.
  • Počet prodaných kopií hry Call of Duty: Modern Warfare 3 překročil 10 milionů kusů.

jj predstav si a ja jsem jeden z nich:) A nelituji!
  • smejki
    říkajou -30%. a v etablovaných českých šopech jsem to neviděl za míň jak 1100 kaček.
    já to jinak kupoval před rokem za 1300,-... neb 1400,- ?O_o
  • Počet prodaných kopií hry Call of Duty: Modern Warfare 3 překročil 10 milionů kusů.

To už je na světě tolik hlupáků co se nechali nachytat na tuhle recyklaci?
  • Ježiš a kolik to stojí normálně? O.o
  • smejki

StarCraft 2 za sníženou cenu

Do 21.12. je Starcraft 2 na oficiálním shopu za 40éček

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit