-
Ale nesýčkuj.
Tenhle přidává do hry zabudovanej DLC shop.
A některý brnění pro koně jsou tam fakt špica. A jen za 15.99€ si můžeš koupit opravu draků! -
Tak uvidime, co se rozbije tentokrat :)
-
vyšel další patch na skyrim :-)
-
Problem je v tom, ze v realnem zivote jaksi nemas moc sanci koucovat opravdovy fotbalovy klub. To FM nabizi. Jasne, misto fify si clovek radeji vzdycky zahraje venku. Ale praci manazera si venku jaksi nezkusis ...
-
Njn taky to vubec nechapu, ale já na ty sportovní hry nejsem, takže proti tem kdo to hrajou nic nemám :) Ale me to proste prijde divny, když si chci zahrat fotball tak jdu ven s kamosema a hraju. Něco jak Sims... simulator realnyho života...nepoberu :D
-
Ve 48. týdnu roku 2011 se na UK STEAMu nejlépe prodávalo: 1. Football Manager 2012, 2. The Elder...
Proboha kterej d3bil si koupí football manager? spíš kdo to vůbec může hrát.. -
A? Ty si to stejně nekoupíš, tak v čem je problém?
-
všichni říkaj jak tam je pytel změn ale když se zeptám jaké tak jediný co udělaj je dát mínusko
-
Bohuzel pro Terrarii ... 90 % hracu, co si koupili COD, to hraji na Xboxu nebo PS3 a ve statistikach Steamu rozhodne nejsou ;)
-
Tady ale nejde o hru jako takovou,styl hry atd.Cele je to o tom,ze z vas tahaji penize za hodne mizerny datadisk(v ramci srovnani s predhoczimi dily),prodavany za plnou cenu.
A vy jim za to jeste dekujete.
Jestli to takhle pujde dal,tak to ,s trochou nadsazky, casem dojde do takoveho extremu,ze v kazdem novem dile bude 5 novych map,4 nove zbrane a budou za to chtiit 60euro. -
Indie titul Terraria na STEAMu v počtu hráčů zdárně konkuruje multiplayeru Call of Duty: Modern...
Jiste, vezmeme-li 20 milionu hracu techto her, tak zhruba polovina z nich bude mit podprumernou inteligenci (tak nejak +- statisticky)...no a ta druha pulka hraje Terrarii *2*
P.S.: Nic proti CoDu klidne si to hrejte, jen se tim ve vlastnim zajmu moc nechlubte *3* -
První obrázky k RPG hře South Park.
První obrázky ze seiálu South Park na portálu Games.cz -
Páni...a to jen za menší facelift a třetinu příběhu? Což de :D
-
Já taky, ale když máš jiný názor, než nejlepší z nejlepších, musíš být přece hlupák :D
-
Někde se asi stala chyba
Kde jste vzali těch 10M? Vždyť to musí být daleko více. -
Počet prodaných kopií hry Call of Duty: Modern Warfare 3 překročil 10 milionů kusů.
jj predstav si a ja jsem jeden z nich:) A nelituji! -
říkajou -30%. a v etablovaných českých šopech jsem to neviděl za míň jak 1100 kaček.
já to jinak kupoval před rokem za 1300,-... neb 1400,- ?O_o -
Počet prodaných kopií hry Call of Duty: Modern Warfare 3 překročil 10 milionů kusů.
To už je na světě tolik hlupáků co se nechali nachytat na tuhle recyklaci? -
Ježiš a kolik to stojí normálně? O.o
-
StarCraft 2 za sníženou cenu
Do 21.12. je Starcraft 2 na oficiálním shopu za 40éček