Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ne, fakt na světě není víc dětí než dospělých. Teda nepočítáme-li, že někteří dospělí jsou věčné děti.
  • no jo, pcčkáři holt nekoupěj každej sranec
  • No jo, však oni nad tím většinou moc času taky neztrácejí.
  • I Am Alive zřejmě na PC nezavítá, vývojáři se bojí nízkého odbytu kvůli vysoké míře pirátství.

Dobře jim tak, PC hráči jsou strašně nevděčný publikum..!
  • I Am Alive zřejmě na PC nezavítá, vývojáři se bojí nízkého odbytu kvůli vysoké míře pirátství.

se jim nedivim, ja bejt vyvojar tak na pc v zivote nic nevydam .....
  • Aby bača přemýšlel .. to bychom po tobě chtěli moc co? :P *16*
  • Odulin

Dizzy's comeback

Tak Dizzy bude....9. prosince,..ale pro iOS a Android *3*

http://www.pocketgamer.co.uk/r/Multiformat/Dizzy%3A+Prince+of+the+Yolkfolk/news.asp?c=35467
  • Je tu Cave Story, absolutně kultovní klasika od japonského autora.
    Původně je to jako freeware na PC, potom existuje vylepšená verze na WiiWare, kterou můžeš hrát i na PC v Dolphin emulátoru a taky se zrovna vyšlo Cave Story 3D pro 3DS.
    A všechny jsou i anglicky -> PC verze má fan-překlad, WiiWare a 3DS vyšly oficiálně anglicky.
  • Ja si ostatne myslim, ze kdyz nepocitas emulatory Castlevanie SotN a jejich pokracovani, a "Metroidvanie," tak o hru podobneho typu (vyjma Aquarie) na PC ani nenarazis. Rad se necham poucit, pokud se mylim.
  • uvidime, kazdopadne srdcovka meho detsvi ... urcite budu sledovat :-D
    Co ja u toho stravil casu .. i kdyz jsem dohral jenom treti dil :-P
  • skaven123
    joj, ako keby bethesda vydavala niekedy dokoncene hry, sa vsetci s tym fanbojovstvom nepokakajte :)
  • Díky za info.

Ale proč mi to jen ti vývojáři pořád dělají... určitě vědí, že neodolám.
    No nic, posílám jim 5$ přes Paypal.
    Snad je ta Aquaria fakt tak dobrá jak naznačuješ.
  • Black_Hand

S velkou pravděpodobností chystá Codemasters návrat herního vajíčkového hrdiny s jménem Dizzy.

omfg...jak ale znam moderni tvorbu, tak to bude 3d a totalne pritrouble. ne tak komicky nadsazene jako libovolny z puvodnich dizzy.
  • Black_Hand

Mezi Notchem (otcem MineCraft) a Yogscast (Youtube uploadeři) se rozhořel ostrý spor - Yogscast prohlašuje,...

to video "interview" co meli yogscast s notchem bylo takovy zvlastni. rikal jsem si, ze to byl jen trochu zvlastni smysl pro humor, ktery je yogscastu vlastni, a ne studena valka, na kterou to vypadalo...

opravdu nechapu, co se tam mohlo stat. co ja vim, tak yogscast vychazi s detma bez problemu...simon je vlastne takovy jedno velky dite.

dik za linky du je precist.
  • Jop, Aqaria je jednou z nejlepších her tohoto typu na PC a má navíc výborný soundtrack (lze pořídit ve FLACu za 5 USD). Já nelitoval ani těch 20€, které jsem za to na Steamu vyhodil. A je to navíc příjemně dlouhá hra.
  • Že ne každý musí odpovídat zavedenému stereotypu.

Ale to nic nemění na tom, že stereotyp má nějaký reálný základ.
  • Humble Introversion Bundle

A je tu dalsi Humble Indie Bundle, tentokrate s podtitulem Introversion. Tyto hry jsou zatim v nabidce: Aquaria (vyborna variace na Castlevanii, hral jsem, a muzu jen doporucit), Crayon Physics Deluxe, Uplink, Darwinia, Defcon (vyborna hra) a Multivinia. A pokud stahujete pro Win (coz tu asi bude vetsina), dostanete jeste 2 prototypy! Takze, hura do podpory indie vydavatelu!!!
  • http://www.youtube.com/watch?v=vKC1hJ-WX4U&feature=youtu.be&a

"How dare they?!"

Jinak před oficiálním vyjádřením Yogscastu bych nedělal žádný závěry, kromě toho, že ventilovat něco takovýho na twitteru je humus.
  • Tak ja jsem taky svym zpusobem americky fratboy, i kdyz jsem tedy v coed house, ne klasicke fraternity. A CoD nehraju ... tak ted nevim co mi na to reknes.
  • IWKYN
    To máš pravdu, ale horší je to s tim skillem... Zatim mi připadá, že jsem pokaždý v týmu, co má plno inženýrů při operaci mééétro nebo žádnýho, co umí opravovat, na jinejch mapách atd....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit