-
Ne, fakt na světě není víc dětí než dospělých. Teda nepočítáme-li, že někteří dospělí jsou věčné děti.
-
no jo, pcčkáři holt nekoupěj každej sranec
-
No jo, však oni nad tím většinou moc času taky neztrácejí.
-
I Am Alive zřejmě na PC nezavítá, vývojáři se bojí nízkého odbytu kvůli vysoké míře pirátství.
Dobře jim tak, PC hráči jsou strašně nevděčný publikum..! -
I Am Alive zřejmě na PC nezavítá, vývojáři se bojí nízkého odbytu kvůli vysoké míře pirátství.
se jim nedivim, ja bejt vyvojar tak na pc v zivote nic nevydam ..... -
Aby bača přemýšlel .. to bychom po tobě chtěli moc co? :P *16*
-
Dizzy's comeback
Tak Dizzy bude....9. prosince,..ale pro iOS a Android *3*
http://www.pocketgamer.co.uk/r/Multiformat/Dizzy%3A+Prince+of+the+Yolkfolk/news.asp?c=35467 -
Je tu Cave Story, absolutně kultovní klasika od japonského autora.
Původně je to jako freeware na PC, potom existuje vylepšená verze na WiiWare, kterou můžeš hrát i na PC v Dolphin emulátoru a taky se zrovna vyšlo Cave Story 3D pro 3DS.
A všechny jsou i anglicky -> PC verze má fan-překlad, WiiWare a 3DS vyšly oficiálně anglicky. -
Ja si ostatne myslim, ze kdyz nepocitas emulatory Castlevanie SotN a jejich pokracovani, a "Metroidvanie," tak o hru podobneho typu (vyjma Aquarie) na PC ani nenarazis. Rad se necham poucit, pokud se mylim.
-
uvidime, kazdopadne srdcovka meho detsvi ... urcite budu sledovat :-D
Co ja u toho stravil casu .. i kdyz jsem dohral jenom treti dil :-P -
joj, ako keby bethesda vydavala niekedy dokoncene hry, sa vsetci s tym fanbojovstvom nepokakajte :)
-
Díky za info.
Ale proč mi to jen ti vývojáři pořád dělají... určitě vědí, že neodolám.
No nic, posílám jim 5$ přes Paypal.
Snad je ta Aquaria fakt tak dobrá jak naznačuješ. -
S velkou pravděpodobností chystá Codemasters návrat herního vajíčkového hrdiny s jménem Dizzy.
omfg...jak ale znam moderni tvorbu, tak to bude 3d a totalne pritrouble. ne tak komicky nadsazene jako libovolny z puvodnich dizzy. -
Mezi Notchem (otcem MineCraft) a Yogscast (Youtube uploadeři) se rozhořel ostrý spor - Yogscast prohlašuje,...
to video "interview" co meli yogscast s notchem bylo takovy zvlastni. rikal jsem si, ze to byl jen trochu zvlastni smysl pro humor, ktery je yogscastu vlastni, a ne studena valka, na kterou to vypadalo...
opravdu nechapu, co se tam mohlo stat. co ja vim, tak yogscast vychazi s detma bez problemu...simon je vlastne takovy jedno velky dite.
dik za linky du je precist. -
Jop, Aqaria je jednou z nejlepších her tohoto typu na PC a má navíc výborný soundtrack (lze pořídit ve FLACu za 5 USD). Já nelitoval ani těch 20€, které jsem za to na Steamu vyhodil. A je to navíc příjemně dlouhá hra.
-
Že ne každý musí odpovídat zavedenému stereotypu.
Ale to nic nemění na tom, že stereotyp má nějaký reálný základ. -
Humble Introversion Bundle
A je tu dalsi Humble Indie Bundle, tentokrate s podtitulem Introversion. Tyto hry jsou zatim v nabidce: Aquaria (vyborna variace na Castlevanii, hral jsem, a muzu jen doporucit), Crayon Physics Deluxe, Uplink, Darwinia, Defcon (vyborna hra) a Multivinia. A pokud stahujete pro Win (coz tu asi bude vetsina), dostanete jeste 2 prototypy! Takze, hura do podpory indie vydavatelu!!! -
http://www.youtube.com/watch?v=vKC1hJ-WX4U&feature=youtu.be&a
"How dare they?!"
Jinak před oficiálním vyjádřením Yogscastu bych nedělal žádný závěry, kromě toho, že ventilovat něco takovýho na twitteru je humus. -
Tak ja jsem taky svym zpusobem americky fratboy, i kdyz jsem tedy v coed house, ne klasicke fraternity. A CoD nehraju ... tak ted nevim co mi na to reknes.
-
To máš pravdu, ale horší je to s tim skillem... Zatim mi připadá, že jsem pokaždý v týmu, co má plno inženýrů při operaci mééétro nebo žádnýho, co umí opravovat, na jinejch mapách atd....