-
Ja bych to videl spise tak,ze u nekterych her dokaze tu "konzolovitost" vynahradit spoustu jinych aspektu hry natolik,ze hrac je schopen nektere veci pretrpet.
Navic neni hra jako hra,nekde je to zjednodusovani videt vice,nekde zase mene.
Jinak podle meho nazoru za zjednodusovanim her nestoji jenom omezene moznosti gamepadu,ale z velke casti snaha zaujmout co nejsirsi publikum a tedy i ty mene schopne hrace a mozna i lenost hracu?
Jednodussi hry tu byly vzdy,problem ale je,ze v dnesni dobe tvori vetsinu Ackove herni produkce. -
Sorry no... špatná formulace.
Každopádně tak konzolovost tedy existuje, ale v případech jako AC, DS a Skyrim nevadí. A kdyby další hry byly stejně chytlavé v některém ohldu, tak u nich taky nevadí. Takže pokud vám vadí konzolovost, tak je hra pouze průměrná a ničím vás pořádně nechytla... jinak by jste si konzolovosti nevšimli...
Je to lepší formulace? -
Zareaguji stejne jako na toho dole. Ukazte mi prosim, z ktereho zdroje cerpate, ze piratstvi je stejne na PC a konzolich.
Posledni odstavec je kravina na xtou. Digitalni distribuce je i na konzolich uz par let a podil zisku pro vydavatele je u nich stejny jako na PC (Steam). -
A myslis,ze kdyby to bylo naopak,tak ze by konzolisti nebreceli?Nebud naivni.
-
"Pointa -> nic jako konzolovost neexistuje"
...
"kdyby chytila, tak si konzolovitosti ani nevšimnete"
tak tomu hovorím "pointa" *7* -
Pokud myslíš DMC3, tak souhlas, skoky a útoky na I J K L nejsou dobrej nápad... ale to je jeden z portů z dřevní doby PC portů. Jako například MGS2, kde zmáčknutím Esc hru ihned vypneš...
-
Pokud je hra jinak dost vyhypovaná, tak se konzolovost přehlíží. Assassins Creed je konzolová série, ale nebrečí se na to nijak zvlášť. Dead Space taky... taky se moc nebrečí.
Skyrim je tvrdě zkonzolovatělej, ale PC hráči ho vítají jak Ježíše po 2000 letech.
A proč? Protože jiný prvky vyhrály... u AC je to příběh, u DS je to atmosféra a u Skyrimu svět a atfosféra.
Pointa -> nic jako konzolovost neexistuje... pouze vás hra na kterou si stěžujete jako konzolovitou nedokázala ničím opravdu zaujmout a chytit... kdyby chytila, tak si konzolovitosti ani nevšimnete. -
Taky nechápu. Na 1. a 2. Assassin's Creed si prý hodně lidí stěžovalo kvůli ovládání, ale mě to přišlo úplně normální. Jedinej problém s ovládáním jsem měl v Devil May Cry.
-
"Šílená konzolivost" Vážně, řekni mi co mají lidi za problém ?
Hrál jsem všechny hry, co lidi říkají, že jsou naprosto strašný na klávesnici a myši a hraju naprosto normálně. *7*
A na Batmana si mile rád počkám. -
Dosti epic sleva, zatím jsem koupil Orcs Must Die! uvidíme, co bude zítra.
-
tam doporučuji zbystřit nad fourpackem, 4 kopie za 12,49, tedy 3,12 eur za kus...
-
A Renegade Ops za podobnou cenu! :)
-
Dávám +1. Byl jsem pomalejší :)
-
I Am Alive zřejmě na PC nezavítá, vývojáři se bojí nízkého odbytu kvůli vysoké míře pirátství.
Pirátství není hlavním důvodem nízkých prodejů PC verzí multiplatformových her. Ve většině případů je úplně stejné jako na konzolích.
Kdežto obecně mizerná kvalita konverzí (kdy je lepší hrát konzolovou verzi), opožděné vydání, technické problémy, minimální marketing, šílená konzolovitost (UI navržené pro gamepad), uzavřenost pro módy a spousta crapware navíc, to jsou věci, které vadí PC trhu. Pokud má někdo PC i konzoli, zvolí zpravidla konzolovou verzi.
Viz poslední Batman. Na PC má měsíc zpoždění, snad 4 druhy DRM, omezení na počet zemí, kde tu hru lze nainstalovat (GfWL), nefungující DX11 mód... Řekněte mi jediný důvod, proč to pořídit na PC. Vyšší rozlišení? Ok, a dál?
Mimo to PC verze se prodávají mnohem delší dobu s vyšším podílem zisku pro vydavatele (díky Dig. dist.). Pokud samo sebou netrpí katastrofálními bugy a není horší jak ta konzolová. -
Podzimní výprodej na STEAMu
Vedle pro mě nezajímavých věcí komplet 4 dílů ODDWORLDu pod 4 eura! Trvá jen 1 den. *14* -
steam
steam rozjíždí podzimní akci, například portal 2 za 7,64 eur... (6,8 kdyz si koupite dve kopie) -
Co jsem napsal? Že PCčkáři jsou v dněšní době nevděčné publikum což pravda a nikdo mi to nerozmluví...! Ke flamu to zklouzlo jako vždycky...........ten má to a ten zas tohle..!
-
A vidíš, zase jsme u toho. Neoznačil jsem PC hráče blbce, ale blbce jsem označil ty, co se chovají jako hov*da pod článkama o konzolích. Konec konců, já jsem čistě PC hráč, konzoli nemám, šel bych sám proti sobě.
-
ale veď to je dobre, či nie ?
-
Miroo: teda že to píšeš zrovna ty čo túto diskusiu rozpútal tým, že si znovu a rád kopol do PC hráčov ... To si naozaj nevidíš do huby ?
a rovnako Nemesus - píšeš že sa chováme ako blbci ale pritom nemáš problém označiť pc hráčov blbcami.
Alebo to už skutočne nemáte ani trochu sebareflexie alebo si neviete po sebe prečítať svoje príspevky ?