Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rapperovi s přezdívkou Soulja Boy vyjde na PS3 a X360 v příštím roce vlastní hra.

Jen to ne. Tenhle trapný hošík nemá teda s rapem nic společného *10* *10*
  • Tak to nevím, jestli se dočkáš. Lonesome Road na Steamu není a třeba ten Skyrim taky ne.
  • UbiSoft odpískal po I am Alive i PC verzi Ghost Recon: Future Soldier, počítačovým hráčům bude...

Oboji vypada na slusny epic fail takze mi to vubec nevadi. *6*
  • jj takže místo aby udělali špatněj port špatný hry tak radši udělaj strašnou f2p hru . ubisoftu už nevěřim ani nos mezi očima
  • Kvalitní hry si na PC najdou cestu vždy.
  • Rika ti neco pojem indie hry?asi ne co.
    Navic si uvedom,ze kdyz odpiska vyvoj her na pc vetsina tech velkych hernich molochu,tak bude na pc mensi konkurence a snaze se chytnou ti mensi ,takze dost pochybuju,ze by najednou na pc prestali vychazet hry.
  • MrSanta

STEAM spustil podzimní slevovou akci, ve které padají ceny až o 75%! Z nabídky si určitě vybere...

Pěkné, koupil jsem Mass Effect 1, abych se nemusel čílit s plackou v mechanice. Ještě mě láká New Vegas - má to 50% slevu, ale asi počkám až na GOTY verzi. Teď na to stejně není čas. A doufám, že The Last Remnant se dostane do individuální akce. Těch 20 € je na mě pořád moc.
  • UbiSoft odpískal po I am Alive i PC verzi Ghost Recon: Future Soldier, počítačovým hráčům bude...

hold pujdeme brzo vsichni do nejblizsiho kramu a koupime si kazdej jednu konzolku, k tomu jeste jednu TV protoze na nas manzelky budou kricet, ze se nemaj kde koukat na ordinaci v ruzove zahrade a vsichni si vesele budeme lezet v posteli s ovladacem v ruce a budeme jedna velka rodina co si zahraje kazdou hru ktera bude oznamena. Za chvili zacnou hry vydavat jen na mobilni telefony, protoze vyvoj neni tak drahej a na konzole se najednou zaclo hodne piratit. Za chvili vytrhaji tel. budky protoze par chytrych hlav umi misto minci hazet kovove odrezky a automat se chova jako by se nazral penez. Jeste nejaka debilovina padne z tech nechutne nevychovanych vyvojaru? Vidim to asi takto, hold konzole je pro vyvojare moc jednoducha a nemusi se tudiz sr-t s vyladenosti hry, dobrou hratelnosti, ovladanim co sedne do ruky a hlavne na dnesni pomery grafickym zpracovanim, coz pro me tak velkou roli nehraje.
  • A až odpískají PC verze i ostatní, tak se jim na ně vykašleš taky!

A budeš hrát jen Diablo 3, Starcraft 2, WoW2 a Counter Strike: Global Offensive, že jo!
  • UbiSoft odpískalo po I am Alive i PC verzi Ghost Recon: Future Soldier, počítačovým hráčům bude...

Ať si odpískají i všechno ostatní, od nich si nic už nikdy nekoupím stejně:-)
  • Na 30. březen příštího roku se chystá vydání Test Drive: Ferrari pro současnou generaci konzolí...

doteď není u TDU2 lineární spojka. tudíž další závodní hra u které je vám nejlepší herní volant k hovnu. jsou toho plná fóra už od bety a Atari nato sere. ať si svoje ferari strčí doprdele
  • Ne nemyslel.

Kde něco takového naznačuju?

Jen jsem řekl, že tato novinka nebyla nutná, protože se objeví ta samá blitková diskuze jako vždycky. Konzolista to vyprovokuje (Miroo) a PC hráči se jako vždycky chytnou. A jedeme pořád dokola... na konzolích se taky pirátí cry cry... ano, pirátí, ale prodejní čísla jsou pořád větší. A o ty jde.

Vůbec nechápu jak jsi mohl přijít k závěru, že označuju všechny PC hráče za trolly... za trolla jsem označil Miroo-a protože začal zbytečnou diskuzi...
  • Pardon,

nějakým nedopatřením se mi tam vyskytl špatný nadpis *12*
  • Call of Duty: Modern Warfare 3 se nečekaně chytlo i na japonském trhu. Call of Duty: Elite je poprvé...

Jinými slovy jsou piráti a trollové jen PC hráči.. a všichni konzolisti poctivě kupujou hry a jsou chudáci věčně otravování PC trolly na diskuzích. Myslel jsi to nějak takhle? *1*
  • Na RPC je trailer na něco co se jmenuje Retrovirus. Zatím nic moc, ale má to všehny prvky Descentu! A takovou Descentovku už jsem nehrál.. no vlastně od doby posledního Descentu :-)
    http://www.rockpapershotgun.com/2011/11/23/retrovirus-almost-has-a-trailer/#more-83423
  • Tak trik je v tom že pokud máš gamepad u pc, a hraješ konverzi(zpravidla gamepady podporují), tak prostě zvolíš k hraní gamepad. Arkham Asylum bych hrál taky na gamepadu nebýt toho že podporoval jen xboxáckej. A to ovládání tam nebylo uplně nejlíp vyřešený, i když se v pohodě dalo(tím chci říct že by se dalo udělat líp). Na Arkham city se moc těším a budu kupovat, ale stejně mi neříkejte že to co vyjmenoval kolega nahoře nelze brát jako negativa.
  • Souhlas, tohle vše opravdu odrazuje od koupě originálky na PC. Počkáme si na GOTY edici, pokud tedy bude a bude bez všech těch šílených ochran. Kdo má to Pecko od těch jejich hnusů pořád čistit.
  • Kdyby v pr*eli byly ryby... :D
  • a konzolovitosť ľuďom vadí, nie že nie, a samozrejme aj u Skyrim (asi nečítaš fóra), lenže je to tak komplexná hra v ktorej sa tieto vady strácajú a dokážu ich vynahradiť desiatky kladov

A to tady já naprosto celou dobu píšu. V Assassin's Creed taky přetrpíš trapně jednoduchý souboje kvůli tomu, že chceš vědět jako to dopadne s Desmondem, Eziem a Altairem. Atd.

Prostě říkám, že pokud se objeví hra, kde není nic, kvůli čemu by ti stálo za to přetrpět konzolovost, tak je ta hra pro tebe asi nezajímavá a neměl by jsi ji hrát.

A sorry za ty kecy o formě atd. Byl jsem povýšenější a mravokárnější než mám právo být.
  • Mechwarrior_bw
    ak niečo označíš za POINTU prispevku a človek poukáže na jej nelogickosť tak sa skutočne nemôžeš čudovať ak na to človek ukáže. Takže tvoje reči o tom, že ide o argument proti FORME a nemalo by sa k tomu človek znižovať je úplne zcestný *7*

a konzolovitosť ľuďom vadí, nie že nie, a samozrejme aj u Skyrim (asi nečítaš fóra), lenže je to tak komplexná hra v ktorej sa tieto vady strácajú a dokážu ich vynahradiť desiatky kladov. Tak ako píše lambada - dokážu ich pretrpieť. A osobne nie som zo Skyrim nijak zvlášť nadšený.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit