-
Souhlasim. Uz se tesim na pristi rok, kdy nam Sony naserviruje Ni no Kuni a Last Guaridan. Take bych si ale dal nejaky dalsi interaktivni film ...
-
STEAM dal v rámci podzimní akce do oběhu nové slevy, které snížily původní cenu vybraných...
Tak z dnešní akce mě zaujal Riddick, ale je tam Tages, tak nevím. Jaké máte s touto DRMkou zkušenosti? -
U her, které by byly podobné Heavy Rain vidí Sony velký potenciál růstu.
To je podle mě nejlepší věc na Sony. Investují peníze do her, které zas tolik nevydělají, ale posunou možnosti interaktivní zabavy. Ne jak Microsoft, který jde jen po penězích a bezpečných projektech. -
o čem to tu kur*a mluvíte?
-
To není síla, to je Cenega *1*. Proto čekám na ultimátní edici, kde bude všecko. Podobné odložení očekávám i u DLC pro Skyrim.
-
hmm čili jediná možnost jak to nakoupit je přes zátoku... To je dost síla, což?
-
U her, které by byly podobné Heavy Rain vidí Sony velký potenciál růstu.
heavy rain je lahudka,moc jsem si to uzil (farenheit taky) -
Ubisoft pokáralo Microsoft za obchodní model pohybového Kinect ovládače. Rádo by od Microsftu...
Aha takže distributor her bude kárat výrobce zařízení... No tak to si rovnou napíšu seznam věcí, za které PCčkář pokárá Ubisoft. -
Do MineCraft brzy přibude funkce, která bude típat obrazovky.
Cože? Pokud mě paměť něklame, tak tohle jde už od Beta 1.2, stačí zmáčknout F2 *7* -
Hádej. Rozmanitejsi dospelejci a hezci mel bejt kazdej Klon Wowka (Lotro,Aion,Warhamer,Conan) a jak dopadly
-
STEAM dal v rámci podzimní akce do oběhu nové slevy, které snížily původní cenu vybraných...
total war mega packu.. uááááá *14* -
zaujal me ten rift za 4E, v ty cene je i mesic hrani ? Vzdyt je to levnejsi nez WoW a to jsem tady pred nedavnem cetl clanek, jak je to rozmanitejsi, dospelejsi a hezci..? Nebo tu hru uz nikdo nehraje? Ted jsem zkusil Lotro a v tech uvodnich lokacich jsem byl celou dobu temer sam.. -
ne
-
miluju tvuj nick
-
Mě tak napadá, ono teda vůbec nejde v Čechách koupit Lonesome Road, co?
-
Lonesome Road tam není. Dalo to práci, ale nakonec jsem odolal. Dokud nebude GOTY vč. GRA, tak do toho nejdu.
-
No jo, ale Lonesome Road ne, patrně kvůli hydiotům z Cenegy.
-
Fallou NV do zítřka 75% sleva! Nyní tedy cena za hru 4,99E a za DLC 2,49E. To je 125 Kč za hru a nějakejch 65 za DLC.
-
UbiSoft odpískal po I am Alive i PC verzi Ghost Recon: Future Soldier, počítačovým hráčům bude...
no nakonec po celem dni muzeme byt radi, ze ty konzole nemame *1* Uz to pomalu zacina vypadat ze konzole jsou jeden velky kontejner, ktery privezou 1x za mesic pred panelaky a lidi tam hazi vsechen bordel. Asi si oblecu XXXL monterky a klobouk, necham se vyfotit ozralej pred Albertem a udelaji mi hru na konzole *2* -
Tož věřím že se dočkám. Třeba to nebude hned co vyjde GOTY krabicovka, ale jednou to tam bude. Já na to nijak nespěchám, klidně počkám třeba na příští letní akci. Her mám přehršel, takže nouze nebude.