Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prej "nebol decko ?" se podivej kolik toho stihnou s ostatnima hentai kumpanama za den vyblit pracujici nebo studujici clovek by na to nemel cas (se staci podivat na rychlost odpovedi na mou reakci sem to sotva stihnul poslat "on" uz mi odepisoval)
  • Mechwarrior_bw
    ty si nebol decko ? *1* si spomýnam zo školských čias, že keď vyšiel nude patch na tomb raidera 2 tak to bol doslova hit *1* ... proste je to určené pre deti v puberte.
  • Ty jsi proste klasik. *5*
  • stejnej jako tech vasich hentai srajd protoze uchylove
  • Stahujte hanbaté textury do The Elder Scrolls V: Skyrim.

Jaky je vubec duvod existence tohoto modu? *7*
  • Říkali jste si, že by bylo fajn zkřížit hry Trackmania a Tron? Studenti DigiPenu se o to pokusili...

Tohle si obcas zahraju a skvele se u toho bavim. Dokonce aji ovladani na klavesnici neni vubec spatne ackoliv hra vam rika ze je doporuceno hrat s x360 padem. A to jsem si myslel ze TM2 je uz silena dost.. :D Mimochodem, opet odkazu na video od TotalBiscuita, ktery na tohle udelal Preview. (zasadne pro ty, co vladnou anglictinou a nechce se jim to stahovat :p ) http://www.youtube.com/watch?v=3p3o4d7JUTI
  • MrSanta
    Jsem lenoch, zůstanu u mínuska *15*
  • No ano, západní RPG jak jsme je znali jdou velmi do kopru. Tvrdá tahová RPG jsou hlavně na PSP, kde jsou zapadlé perly jako The Legend of Heroes: Trails in the Sky nebo Tactics Ogre: Let Us Cling Together, případně Fate/Extra, které znají jen nejvěrnější fanoušci.
  • V momente, kdy i Bioware zacne pouzivat vyrazy typu "conversational shooter," s zanr RPG potaci na velmi tenkem ledu. Vsak v Bioware kdysi ve vztahus ME rikali, ze hrace nebavi premyslet o statistikach, ale chteji videt ze kdyz nekoho streli do hlavy, tak by mel take umrit ... Takze: sbohem statistiky, sbohem equipy, sbohem tahove souboje. Nastesti jsem na vestinu zapadnich RPG uz davno zanevrel.
  • BioWare Co-Founder: RPGs Are Becoming "Less Relevant"

http://www.escapistmagazine.com/news/view/112502-BioWare-Co-Founder-RPGs-Are-Becoming-Less-Relevant

>It's not hard to see BioWare's changing attitude reflected in its more recent games, particularly Mass Effect, which is not so much an RPG as it is a conversational shooter.

To je opravdu hezký výraz, "conversational shooter"...
  • Myslíte něco podobného ,jako když se v Anglii řekne bytovka ?
  • Neříkal tu někdo že chce další Underground ?
  • Říkali jste si, že by bylo fajn zkřížit hry Trackmania a Tron? Studenti DigiPenu se o to pokusili...

Natoč a máš plusko ;)
  • MrSanta
    Ještě tam schází pršící mamuti. To se mi stalo poprvé včera - málem mi spadnul na šišku *1*
  • EuroSamurai
    Ona je na předsudky expert.
  • Anal.S

13 videí, které se Vás budou snažit přesvědčit, že The Elder Scrolls V: Skyrim je šílenější...

Jo, mohli si to pohlídat. Ale která legendární hra nemá svoje bugy :). A navíc, vadilo to při hraní snad někomu? Jen další důvod proč se bude na Skyrim ještě dlouho vzpomínat (a má jistou hru roku).
  • Smysluplny rozvoj maji uskupeni lidi,kteri nelpi na predsudcich.Narodni a rasova cistota s tim nema co delat,navic vime,kam takove nazory v historii vedly.
  • A teď si představ sebe, jak stojíš mezi tou skoupinou lidí, která řve "jeden národ" a ty slabá a samotná nemůžeš za to, že ses narodila jinak a jinde. Ten pravý rozvoj bude, až nebudou lidi netolerantní a nebudou se je*at kvůli maličkostem, barvě pleti, malým očím...nikdo nemůže za to, kde se narodil. Proto mu musíš dát šanci dřív, než z něj sama svůj předsudek vytvoříš. Žij a nechej žít ;)
  • Cigání umí fotbal? Tak to už tuplem pochybuju, že budeš mít někdy problém s fackou za tebou uvedený příklad. *16*
  • Amylee.Anderson
    "pro rozvoj moderní společnosti zbytečná" Nevim, představ si skupinu lidí, kde je jeden národ a pak skupinu lidí, která je multikulturní. Myslím si, že je pravděpodobnější šanci na smysluplný rozvoj má ta první. Nebudu se tu hádat. Jedak to nemá cenu a jednak nechci ban.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit