-
Tak jsem si ted vyhledal par videii ... a az na HROZNY anglicky dabing jsem docela spokojeny. Zajimalo by mne, jestli tam muzu hodit i japonsky dabing s anglickymi titulky ...
-
A vida ... tak na tuhle gamesu jsem docela zapomnel. Uz jsem si myslel ze ani nevyjde ... jinak mne mrzi, ze DS verze Ni No Kuni nebude nikdy vydana mimo JP. I kdyz DS neni region-locked, tak Japonstinu neovladam zase na tak vysoke urovni abych si troufnul to improtovat. Navic nemuzu porad otravovat kamarada ktery japonstinu studuje, ze ano:(
-
Ale prosímtě... pozornost pro japonský hry na Games.cz?
Sleduj čemu věnuje pozornost většina čtenářů... tomu pak věnuje pozornost redakce.
Vyšlo i třeba nádherné Atelier Totori: The Adventurer of Arland a recenze nikde.... -
Ni no Kuni: Wrath of the White Witch
Jsem prekvapeny, ze se o tehle hre na Games nemluvi vice. Spolecny projekt studia Ghibli a Level-5? to prece nemuze dopadnou jinak nez vybornou klasikou!!
http://www.youtube.com/watch?v=Pd0q8w1yj_s
http://www.youtube.com/watch?v=5aAs-vZ4rZE&feature=relmfu -
IGN MineCon
Začal MineCom Live
http://www.youtube.com/watch?v=tcuAA-n2zog&feature=autoshare&newstate=b99157d9a6bf6280a2237ff6e9f1cb6d&newstate=35218c98da895fd68429a063e0a13232 -
V tom odkazu mluvili o problémech s PS3 verzí, tak jsem předpokládal, že přece jen vyšla... Kdo měl tušit, že to bylo až tak vážné a rovnou ti zabalili.
Já mám jen PC verzi a rozhodně jde o jednu z těch horších inkarnací U3 enginu. -
Kromě klasické nemoci enginu (pomalejší načítání textur) jsem s The Last Remnant na PC neměl žádné potíže.
-
To máš pravdu. Na PS3 totiž nakonec vůbec nevyšel.
Asi myslíš X360, kterou pak vylepšila PC verze. -
Square Enix využije Unreal Engine 3 pro několik svých titulů.
Snad to nedopadne jako jejich předchozí pokus The Last Remnant, které bylo technicky hodně nekvalitní nejen na PS3 (tam se to dalo označit i za katastrofální). -
Černoši, hispánci a členové nižších socioekonomických skupin podle výsledků poslední studie...
Překvapivě, když mají na hry více času. -
Square Enix využije Unreal Engine 3 pro několik svých titulů.
...Square Enix...to mi něco říká. Už vím! Prznitelé Supreme Commandera! *7* -
Simulátor obecního úřadu? *1*
-
Infinity Ward zabanovalo již více než 1600 hráčů za podvádění v Call of Duty: Modern Warfare...
Vhledem k počtu prodaných her a prý i obecně cheaterů ve hře je to směšně malé číslo :) -
Dva zaměstnanci Telltale Games ohodnotili (své dílo) Jurassic Park: The Game na Metacritic desítkou....
Včera jsem zkoušel a narovinu pěkná sra*ka, docela dost to pomrvili... 3/10 -
Ale oprávněně, nemyslíš?
-
Dva zaměstnanci Telltale Games ohodnotili (své dílo) Jurassic Park: The Game na Metacritic desítkou....
No u stříleček ano, ale u závodů v žádným případě. -
Ten popis mě docela vyděsil..!
-
uz jen to slovni spojeni me vyvolava usmev na tvari :D
-
Dva bývalí zaměstnanci Activision vytvořili vlastní studio U4iA, v kterém nyní pracují na hardcore...
hardcore sociální free-to-play FPS ve webovim prohližeci ? Co do kua bude ? :D -
Star Wars: The Old Republic podlehlo minulý týden milionu hodin testování.
souhlasim ten posledni dil co delaly si pekne nadelali do kalhot , taky jsem to hral jen kvuli pribehu