-
Torchlight II tento rok nestíhá.
Na jejich místě bych makal jak fretka, jen aby nedošlo k souboji s Diablem III. Myslím, že nemají šanci. -
Ona i absence nového Battlefielda v kategorii nejlepší grafiky je myslím docela nečekaná...
-
Takže první zkušební Games.cz pokerový turnaj je tady... Začneme v neděli v 18.00, buy-in 0,5...
diagnoza: Slovák
http://www.youtube.com/watch?v=YpiAhxaE_oI -
Jazz: No ano, věřím, že vyhraje Skyrim.
Ale jak ti mělo dojít, tak pro mě je GOTY Skyward Sword.
Portal 2 taky u mě není GOTY materiál... sorry. Hrál jsem ho, bavil mě atd. ale nechytl mě tak moc.
No a GOTY dostane Skyrim protože je v paměti čerstvější než Portal 2. -
Takže první zkušební Games.cz pokerový turnaj je tady... Začneme v neděli v 18.00, buy-in 0,5...
a zvací kod sem nikdo nenapíše??? -
Podle něho Skyrim.
Zelda mi nikdy nepřišla pod ruku, takže nemůžu hodnotit a Portal 2 je narozdíl od Skyrimu bomba. -
Jazz: a podle tebe jsou TLoZ, Skyrim a Portal 2 kokotiny? No ... ale podle tveho profiloveho obrazku bych se nedivil. Tak nam tedy rekni, kdo by to mel vyhrat!
-
Takže podle tebe GOTY vyhraje naprostá kokotina ?
Tak to jo... -
vole, keby si nesedis na vedeni tak vies ze sami navstevnici iniciovali podobnu aktivitu ze si chcu zahrat poker z redaktormi
-
A to si vzpomínám, jak v recenzi na Maxe Payna 2 v LEVELu Pavel Prouza stěžoval, že deset hodin herní doby je málo...
-
V dnesni dobe to je skoro uz nadstandard *1* .
-
EA vzkazuje, že průměrnému hráči zabere dohrát singleplayer hry Need for Speed: The Run nikoliv...
6 hodin, ty kraaaso to je doba....
To je fakt k smichu -
Best Fighting Game - Vyhraje Mortal Kombat. Můžeme polemizvat jestli je skutečně nejlepší, ale je nejrozšířenější... i takoví ti čeští PC blázni brečeli, že není na PC.
Best Motion Game - Zelda, ostatní tituly v kategorii oproti ní působí jako vtip.
Best FPS - Vyhraje MW3. V Česku je oblíbenější BF3, ale ve světě ne.
Best PC game - Dal bych Zaklínače. Asi vyhraje Minecraft, pokud ne BF3.
Best Studio - Vyhraje Bethesda, protože Skyrim je čerstvě na očích.
Jo a celková GOTY pro mě? No to je snad každýmu jasný, ne? Ale vyhraje buď Skyrim nebo Portal 2. Spíš Skyrim. -
lol. Napred ten pokus s prispevkama na provoz bo co. Ted se chce nekdo z redaktoru napakovat na ukor par chudaku kteri se do toho prihlasi protoze to je prece "GAMES pokerovej turnaj" . Trosec to smrdi ... -
Seznam her, které byly nominovány na ceny VGA 2011. O osudu můžete rozhodnout i Vy!
V naprosté většině věcí s tebou souhlasím...
Moje obecné postřehy:
Škoda, že Xenoblade Chronicles není ve Wii nominacích... mělo to vyjít i v USA no. Ale Zelda by vyhrála i tak. Jo a Lost on Shadow jsem ještě nehrál, ale chystám se.
Best Downloadable Game - dal bych Infamous: Festival of Blood. Ale to tam být nemůže... Bastion mi prostě nesedl, spousta lidí to chválí, ale mně se to nelíbí.
Best RPG - tam nemá DA2 co dělat ani omylem... má tam být Zaklínač 2, kterej je 100x lepší. Kategorii vyhraje Skyrim, ale přál bych to Dark Souls.
Best X360 game - to, že tam jsou dvě non-exkluzive hry jen dokazuje, jak je platforma slabá v exkluzivkách. Mohli tam hodit radši něco exkuzivného z XBLA. -
A odkdypak vali Games do pokru? -
Asi 5 druhu monster, souboje jsou prubehem hry jen lehci a lehci (tak od pulky hry uz se nekona zadna vyzva) aby nakonec clovek mohl bojovat s drakem na ktereho nefunguje vubec nic jen ho obcas seknout kdyz je zrovna chvile. V dobe kdy jsem hru hral to byl neprijmeny bugfest. Pribeh mne osobne prijde dost preceneny. To ani nemluvim o priserne implementovanych dorazecich animacich po tom co se nabil adrenalin nebo co to bylo.
Grafika ale byla hezka o tom zadna.
Ja nerikam ze to byla spatna hra ale na cenu bych to proste nevidel. -
Od porsche unleashed(jeden z nej dilu) to slo s NFS docela z kopce.Akorat Shift trochu vystoupil z te sedi poslednich dilu nfs.
The run me vubec nebere. -
S tim Batmanam mas pravdu,je to podivne.
Ale trailer na GTA V nema imho v kategorii nejlepsi trailer co delat.Ten trailer byl strasne nudnej.V kategorii nejocekavanejsich her by gta byt ale mohlo. -
Best Female Performance ...
Zapomnel jsem na Best Performance by a Human Female a to bude take vyrovnana partile. Myslilm ale, ze nakonec zvitezi Ellen McLain (GLaDOS)