Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a muzes mi rict proc? jedno z mala dospelych RPG. Velke mnozstvi rozhodnuti, zajimave postavy, vypravny pribeh, skvele prostredi ... Minecraft je ale takovy fenomen, ze vyhraje.
  • Best Original Game: Bastion. Ani jedna z ostatnich her neni originalni. Jedna se vesmes o pokracovani uspesnych serii.
    Best Graphics: Uncharted 3
    Best Performance By a Human Male: tady je to tezke. osobne bych to videl na duel mezi Stephenem Merchantem (Wheatley – Portal 2) a Markem Hamillem (Joker)
    Best Downloadable Game: Bastion
    Best DLC: S nejvetsi pravdepodobnosti to bude Fallout: New Vegas – Old World Blues. V tehle kategorii ale ZASADNE chybi Festival of Blood pro iF2.
    GameTrailers.com Trailer of the Year: Assassin’s Creed: Revelations – E3 2011 Trailer
    Best Song In A Game: “Exile Vilify” by The National – Portal 2
    Best Original Score: Bastion
    Most Anticipated Game: Diablo III
    GOTY: The Legend of Zelda: Skyward Sword
  • Best Shooter: Tu jsem trochu jak ryba bez vody, protze strilecky nehraju. Ale recenzi a videi na internetu to vidim na Battlefield 3.
    Best Action Adventure Game: Dalsi tezka kategorie. Bude se rozhodovat mezi Zeldou a Batmanem. Ja bych to dal Zelde, ale Batman je asi pravdepodobnejsi.
    Best RPG: Tady to vidim na rozhodovani mezi Deus Ex a Skyrim. Pravdepodobne to ale bude Skyrim.
    Best Multiplayer: Tradicne se rozhodne mezi BF3 a MW3, zvitezi BF3. Skoda ze to nevyhraje Portal. Tam byl ten multiplayer vymazleny. AC:R by si take zaslouzilo alespon nominaci.
    Best Individual Sports Game: Top Spin 4 ... Best Team Sports Game: FIFA 2012
    Best Driving Game: Forza 4
    Best Fighting Game: MvC3 tezce propadl. WWE je brak. KoF jeste oficialne nevysel, takze muze poradim zamichat, ale vidim to na Mortal Kombat
    Best Motion Game: The Legend of Zelda: Skyward Sword, bez debaty.
    Best Independent Game: Minecraft
    Best Adapted Video Game: Batman
  • Zaklinac by si to teda nezaslouzil.
  • Taky je docela sranda, ze v kategorii Best X360 Game jsou hned 2 hry multiplatformni (Batman a Portal 2, pricemz Portal vypadal o poznani lepe na PS3), zatimco PS3 ma 4 puvodni tituly ... no ono kde nic neni, ani cert nebere. Taky mi docela chybi Ubisoft mezi nejlepsimi studii. Co se tyce predpovedi, zahraju si trochu na vedmu:
    Studio of The Year: protoze vetsina herni verejnosti nema pamet vetsi nez pul roku dozadu, rekl bych ze to bude BETHESDA o chlup pred VALVE.
    Best X360 Game: Forza 4 (pokud by slo jen o ciste exkluzivni titul) ... ale protoze nejde, bude to Batman
    Best PS3 Game: Tady je to tezke, ale videl bych to na Uncharted 3 (i kdyz inFamous 2 si to zaslouzi vic)
    Best Wii Game: Jednoduche ... The Legend of Zelda: Skyward Sword
    Best PC Game: Minecraft, i kdyz Zaklinac by si to take zaslouzil
    Best Handheld/Mobile Game Super Mario 3D Land
  • Oblivion na steamu za 5€

Když už tu máme recenzi na Skyrim tak by možná stálo za zmínku, že na Steamu je GOTY Oblivion za 5€
  • posila
    Me trochu prekvapilo, ze Batman: Arkham City je jak v kategorii Best Adapted Video Game a Best Original Game. Bych rekl, ze by ty kategorie mely mit prazdny prunik.

Pak mi chybi v nejlepsim traileru a nejocekavanejsi hre GTA V ... ale co uz.
  • Seznam her, které byly nominovány na ceny VGA 2011

DA2 v kategorii nejlepší RPG je a Zaklínač 2 ne? Pche....
  • Ve vývoji je nový díl herní série Command & Conquer.

Doufám že se vrátí ke kořenům. CNC4 stál uplně za h****. Hral sem to jenom kvuli přiběhu a těm videím. Hratelnost byla strašna a v životě bych si to znovu nezahral.
  • Beta kod do SW:TOR

Úplnej OT: Asi za vlastnictví všech Dragon Age na stránkách Bioware jsem dostal beta klíč do SW:TOR, já ale onlinovky nehraju, tak kdyby náhodou byl někdo, kdo ho ještě nemá nebo chce další třeba pro kámoše, tak kod je 69BP-W53V-E4FZ-CBMP , musíte ho zadat sem http://www.swtor.com/redeembetacode/ kam se přihlásíte pod svým účtem, tak snad to někdo využije....
  • Mě to teda připadá spíš jako "Za tisíkačku kakačku přimo do pusy". *16*
  • Na dalším patchi pro TES V: Skyrim (pro všechny tři verzehry) se usilovně pracuje, mezitím hlašte...

Menu už napsalo asi hodně lidí co? *16*
  • EA vzkazuje, že průměrnému hráči zabere dohrát singleplayer hry Need for Speed: The Run nikoliv...

Ježiš, že bych přestal kvuli tomu hrát Skyrim?
  • Safra to ani u nejnovějšího desítkového RPG nemůžu být svobodný nerkromant a jít proti všem zlořádům ? .... :(
  • EA vzkazuje, že průměrnému hráči zabere dohrát singleplayer hry Need for Speed: The Run nikoliv...

To už je jak "Za kačku svlékačku" .

Baldur vzkazuje, že nadpriemerný hráč nemá o Need for Speed: The Run záujem *7*
  • Hanzales
    oooh, to je tak perfektní minithread, že jsem při tom smíchu kliknul na + 2x a ono to přibralo, ale asi je to tak dobré, že jen shodou náhod někdo kliknul zároveň se mnou :)
  • Hanzales

EA vzkazuje, že průměrnému hráči zabere dohrát singleplayer hry Need for Speed: The Run nikoliv...

cha a to je ono "singleplayer"...
    Kde jsou ty časy starých NFS s Porche Unleashed v čele. Ty měly navíc tratě dost jedinečné a docela vypiplané. Třeba takové uličky a zkratky v nějaké zástavbě na jinak tuším outdoor trati něměly chybu a člověka bavilo jezdit závody i jen tak a třeba zdokonalovat čas a nahánět setinky.... Kariéra tam byla jako bonbón(ek)
    Teď je to fakt jen široká asfaltka a tím neustále se dobíjejícím turbem to úplně ztrácí, tak nějak... něco podstatného. Už to prostě není o dobře zajeté trati a šikovném předjíždění soupeřů, ale o tom, jak tam to nitro správně nadávkujete a dobře nahodíte "drift". Neberte mně špatně, užil jsem si všechny díly až na Carbon a třeba nové hot pursuit si na večer s gamepadem střihnu rád. Jen tak nějak konstatuji, co mi na nových NFS poslední dobou chybí a vadí. Je to prostě jiná hra :/ To ještě radši ani nelovím vzpomínku na to, jak jsem vzal tehdy snad prvně do pracek volant (tuším nějaký MS) a pocit s Porshe 911 ve výše zmíněných uličkách a na dálnici byl dosti "jízdní" a ty momenty se prostě nezapomínají.
    No a Shifty mi spíše připadají jako rFactor s vylepšenou grafikou a mírně osekanou fyzikou ...no oproti některým modům notně osekanou fyzikou, zabalený do nějaké té kariéry, která za něco stála až u druhého dílu. Teď už jsem jen zvědavý, jestli od těch kořenů (nfs2-3) dospějí taky zase k té pětce ;o)
  • Merwis

Ve vývoji je nový díl herní série Command & Conquer.

Ou, kéž by se jednalo o pokračování Generals.. *14*
  • John Carmack neočekává, že chystaná nová generace konzolí přinese výrazně vylepšenou grafiku.

Carmacku, Carmacku jen si kopeš hlubší hrob. Pomaluje a jistě si začínáš sr... do huby! Ještě nedávno jsi říkal že by RAGE mohl vypadat i 10x lépe! Tohle už není staré dobré inovativní ID. Jen další vývojář co se veze na mainstremu. Ve finále zakončená sračkojidním RAGE, převzaté animace z bioshock, nelogickej rádoby otevřenej koridor, nesmysl questy, trapné postavy a AI, rána paždou efektivnější než kulka do hlavy, nevyvážené zbraně, primitivní závody, trapné puzzle, bosové očouzený jak z resistance atd. atd. jeden z nejhorších AAA titulů roku MG... FY Carmack FY

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit